Ja nie wiem jak wy robicie, że macie problemy na tych telefonach. iP jest prosty jak cep, a i tak u was coś się psuje... Ja przez w lata korzystam z iOS i zero problemów.
Są tacy co szukają problemów na siłę. Patrząc na posty wyżej wynika, że 7.1 ma więcej niedoróbek niż 7.0.6
AMEN
Niestety - nie trzeba się starać, niedoróbki widać gołym okiem, trzeba być ślepym (ewentualnie zaślepionym), żeby ich nie zauważyć. Ja również korzystam z iOS od lat (nota bene od wersji 1.1.2) i do wersji 7.0 nie mogłem złego słowa powiedzieć. Teraz ciężko o jakiekolwiek dobre słowo.
W wersji 7.1 (po czterokrotnym odtwarzaniu oprogramowania, warto zauważyć) nadal mam problem z opóźnieniem przy włączaniu aplikacji (stukam ikonę, ta się przyciemnia, a aplikacja zostaje uruchomiona dopiero po 2-3 sekundach), mam też problem z jasnością (po zmianie przestaje automatycznie regulować). Brak konsekwencji w wyglądzie poszczególnych elementów też działa mi na nerwy (mam tu na myśli miniaturki kontaktów, śmieszny już Shift i przyciski, które wyglądają jak nagłówki, np. w Dyktafonie - nie wiadomo, co jest "klikalne").
Kto spędził na tym forum trochę więcej czasu i pamięta mnie jeszcze jako Davvido, ten wie, że nie należę do grupy "hejtujących" na siłę. Przeciwnie - do tej pory zawsze byłem zadowolony z iOS. Dlatego pisanie, że szukam problemów na siłę świadczy tylko i wyłącznie o braku kontrargumentów. I to by się zgadzało - bo ja piszę o faktach, nie o własnych odczuciach.