Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jailbreak iOS 7 od evad3rs

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
441 odpowiedzi w tym temacie

#76 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 22 grudnia 2013 - 22:54

Jesli już: to CYDII a nie Cydi.
Zanim zaczniesz pouczać innych to sam spróbuj opanować j.pol minimum na poziomie szkoły podstawowej.

Napisz sobie z mamą nową regułkę w txt do crtl c i v :)
Więc po raz kolejny pionku "cry me a river"

Co do tematu :
Untethered Jailbreak for iOS 6.1.3 / 6.1.4 [Video] | Absinthe Jailbreak.com

A dla tych co mają problem z Boot Logo :
Fix iPhone Stuck At Apple Boot Logo Loop After iOS 7 Jailbreak | Redmond Pie

Przygadał kocioł garnkowi. Opanuj interpukcję na poziomie 5 klasy, a potem mędrukuj.

Owned ^^

#77 DnL

DnL

• 370 postów

Napisano 22 grudnia 2013 - 23:06

No to się narobiło, jest możliwe, że wszystkie dane z naszego telefonu wylatują na chińskie serwery… Dla osób, które mają ważne dane na swoich telefonach zalecam wstrzymanie się na jakiś czas z instalacją.

#78 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 22 grudnia 2013 - 23:08

Asystent Taiji – czyli może warto poczekać z Jailbreak iOS 7 | iPod.info.pl — iPod, iPad, iPhone - Blog informacyjny

#79 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 22 grudnia 2013 - 23:11

To macie listę tego co działa:

https://docs.google....many=true#gid=2

To co działa działa wyłącznie na iPhone 4 reszta leży i kwiczy.

#80 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 22 grudnia 2013 - 23:15

Przygadał kocioł garnkowi. Opanuj interpukcję na poziomie 5 klasy, a potem mędrukuj.

Wyjaśnij mi jedno:
-co to jest "interpukcję"?
Dla ułatwienia odp-błąd ortograficzny.
Wiecej pytań nie mam.

#81 wojtkow

wojtkow

• 6 767 postów

Napisano 22 grudnia 2013 - 23:28

[mod]Panowie skończcie te dyskusje językowe. Jeżeli macie jakieś uwagi do postów to zgłaszajcie je moderatorom.[/mod]

#82 miloszek9

miloszek9
  • 207 postów
  • SkądKostrzyn nad Odrą

Napisano 22 grudnia 2013 - 23:38

Brak ikony wiadomości po jb.

#83 DnL

DnL

• 370 postów

Napisano 23 grudnia 2013 - 00:00

Który iPhone, jak aktualizowałeś go do iOS 7?

#84 dkownacki

dkownacki
  • 90 postów

Napisano 23 grudnia 2013 - 00:08

Nie są jeszcze przystosowane, czekaj cierpliwie. Małym zaskoczeniem był ten Jailbreak…

Możliwe, że to wina aktualizacji Cydii? Zaraz po zrobieniu JB nie było tego problemu, po jakimś czasie pojawiła się aktualizacja komponentów cydii, gdzie dałem "complete install" i od tego czasu lipa

#85 DnL

DnL

• 370 postów

Napisano 23 grudnia 2013 - 00:10

Możliwe, że to wina aktualizacji Cydii? Zaraz po zrobieniu JB nie było tego problemu, po jakimś czasie pojawiła się aktualizacja komponentów cydii, gdzie dałem "complete install" i od tego czasu lipa

Być może tak. Poczekaj kila dni, niech się wszystko ustabilizuje, wszystkie aktualizacje niech zostaną wydane.

#86 JaN008

JaN008
  • 284 postów

Napisano 23 grudnia 2013 - 00:15

U mnie podobna sytuacja. Zainstalowałem Accelerate który działał znakomicie, następnie five icon dock. Dzięki któremu nie działa nic z cydii, reinstalle nie pomagają. Ps już mam ! Wystarczy Reinstall Mobile Substrate :)

#87 DnL

DnL

• 370 postów

Napisano 23 grudnia 2013 - 00:21

Z tego co wiem five icon dock nie był w ogóle aktualizowany, nie działał od początku.

#88 jasiecki

jasiecki
  • 4 271 postów

Napisano 23 grudnia 2013 - 03:49

posiedziałem troche pogrzebałem i sie udało zainstalowac paralx dla ip 4, hidden, activatora i baterryInfo czekam tylko za adblockiem i wiecej do cydii nie musze wchpdzic [ATTACH=CONFIG]19255[/ATTACH]

#89 srbastek

srbastek
  • 31 postów
  • SkądKatowice

Napisano 23 grudnia 2013 - 09:08

posiedziałem troche pogrzebałem i sie udało zainstalowac paralx dla ip 4, hidden, activatora i baterryInfo
czekam tylko za adblockiem i wiecej do cydii nie musze wchpdzic

[ATTACH=CONFIG]19255[/ATTACH]

iP4 działa normalnie, czy mocno muli?

#90 dkownacki

dkownacki
  • 90 postów

Napisano 23 grudnia 2013 - 09:35

Jak Ci się to udało? Tak jak radził kolega wyżej reinstalacja mobile substrate nie pomogła.

#91 nie_lubie_jablek

nie_lubie_jablek
  • 2 947 postów

Napisano 23 grudnia 2013 - 10:12

Mam dosyć nietypowe pytanie skoro nie do piracenia to do czego wykorzystać tego jailbreaka? Chciałem wrzucić sobie nagrywanie rozmów - nie działa lub nie ma. Chciałem sobie pozmieniać dzwięki notyfikacji w aplikacji gmaila - zaden tweak o nazwie notofication czy notificate nie działa. W dodatku nie działa mi aplikacja do banku oraz podczas rozmowy ikony baterii zasięgu czy operatora zrobiły się czarne.

#92 Hawken12

Hawken12
  • 250 postów
  • SkądGorzów Wlkp. Polska

Napisano 23 grudnia 2013 - 10:12

Aha. Porada dla ludzi którzy nie mają paru ikon podstawowych aplikacji (telefon,kamera itd.) Włączcie i wyłączcie telefon - ikonki powinny same się pojawić ;D Przy okazji. Na jakim repo(lub pod kaką nazwą) jest ten parallax?

#93 ŁysyAK

ŁysyAK
  • 109 postów
  • SkądŁódź, Poland

Napisano 23 grudnia 2013 - 10:15

Podłączam się do pytania :)

#94 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 23 grudnia 2013 - 10:19

Mam dosyć nietypowe pytanie skoro nie do piracenia to do czego wykorzystać tego jailbreaka?
Chciałem wrzucić sobie nagrywanie rozmów - nie działa lub nie ma.
Chciałem sobie pozmieniać dzwięki notyfikacji w aplikacji gmaila - zaden tweak o nazwie notofication czy notificate nie działa.
W dodatku nie działa mi aplikacja do banku oraz podczas rozmowy ikony baterii zasięgu czy operatora zrobiły się czarne.

Parę stron wcześniej masz odp. na oba swoje pytania. Zachęcam do lektury.

#95 koliberek1

koliberek1
  • 1 091 postów
  • SkądRadom, Poland

Napisano 23 grudnia 2013 - 10:36

Mam dosyć nietypowe pytanie skoro nie do piracenia to do czego wykorzystać tego jailbreaka?
Chciałem wrzucić sobie nagrywanie rozmów - nie działa lub nie ma.
Chciałem sobie pozmieniać dzwięki notyfikacji w aplikacji gmaila - zaden tweak o nazwie notofication czy notificate nie działa.
W dodatku nie działa mi aplikacja do banku oraz podczas rozmowy ikony baterii zasięgu czy operatora zrobiły się czarne.

JB dopiero się pojawił, a ty chcesz mieć już wszystkie apki i tweaki zrobione i podane na tacy? Poczekajmy parę tygodni i wszystko się pojawi.

#96 eviltomek

eviltomek
  • 780 postów
  • SkądDębica

Napisano 23 grudnia 2013 - 10:53

Clay czas mi sie wiesza na bootlogo...

#97 fiodor1993

fiodor1993
  • 80 postów
  • SkądŁódź, PL

Napisano 23 grudnia 2013 - 10:57

Musisz zrestore'ować iPhone'a. Zapewne ostatnią aktualizację systemu instalowałeś bezpośrednio na telefonie, a w takim wypadku jailbreakowanie kończy się na bootloopie. Nie zawsze, ale mni ei wielu innym osobom tak się stało.

#98 eviltomek

eviltomek
  • 780 postów
  • SkądDębica

Napisano 23 grudnia 2013 - 11:19

Nie, mowie o ipadzie i instalowalem przez itunes, w dodatku zrobilem 2 razy restore przez itunes i ciagle to samo

#99 jasiecki

jasiecki
  • 4 271 postów

Napisano 23 grudnia 2013 - 11:53

u mnie zadziałało po resecie mobile substrate zainstalowałem hidden i pralax dorzuciłem actiwatora pozniej zresetowałem mobile substrate i smiga telefon przyjął lekka przymule wiec na chwile obecna zostaje jak jest - pki nie sa jeszcze przystosowane w 100% wiec pewnie pojawia sie updaty

#100 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 23 grudnia 2013 - 12:04

Mógłby ktoś sprawdzić czy działa FakeGPS? Taka aplikacja była dość dawno i na IOS6 działała z tego co pamiętam. Będę wdzięczny :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych