Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Grand Theft Auto: San Andreas

• Please log in to reply
293 replies to this topic

#151 Dratek

Dratek
  • 20 posts
  • SkądZgierz

Posted 17 December 2013 - 20:46

Wydaje mi się na maxa. Ja to poznałem po "błyszczących" autach :)

#152 Homer

Homer
  • 9977 posts
  • SkądGdańsk

Posted 18 December 2013 - 06:58

Blyszczace auta to ja mam na iPhone 5 i iPad 4 bez modyfikacji. Max to bedzie jak sie rozpedzicie autem i bedzie efekt rozmycia ekranu bo w sumie chyba tylko tego mi brakuje no i podobno cienie pod kablami, latarniami itd.

#153 modlin

modlin
  • 538 posts
  • SkądLynchburg, TN

Posted 18 December 2013 - 12:59

Blyszczace auta to ja mam na iPhone 5 i iPad 4 bez modyfikacji. Max to bedzie jak sie rozpedzicie autem i bedzie efekt rozmycia ekranu bo w sumie chyba tylko tego mi brakuje no i podobno cienie pod kablami, latarniami itd.

Nie mogę nigdzie w sieci znaleźć przerabianych ustawień. Wierze że ip5 wyciągnie więcej. Ciekawe czy motionblur jest do odpalenia na iOS. Z tego co pamiętam SA latało w Dx 8.1 a tutaj mamy częściowe wsparcie openGL.

- - - Połączono posty - - -

Tutaj macie plik z lepszą grafiką (odbicia itp.) Egofiles.com - Your 1# Free File hosting (Nie polecam na Ipadzie 2 gdyż czasami gra się wyłącza, ale nic nie tnie)

1. Pobieramy iFunbox
2.Klikamy po prawo w panelu "iFunbox Classic"
3.Klikamy 'Aplikacje Użytkownika"
4. Wybieramy GTA:SA
5.Documents>podmieniamiy gta_sa.set

Poradnik nie mój.

Nie widze różnicy, to są ustawienia z ip5.

#154 Fuilares

Fuilares
  • 127 posts

Posted 18 December 2013 - 14:58

A jak to będzie działało gta sa na iPhonie 4s z lepszymi cieniami?

#155 cHaBeOn

cHaBeOn
  • 167 posts
  • SkądGdańsk

Posted 18 December 2013 - 16:12

Wrzuci ktoś spolszczenie do tego GTA ?

#156 calissium

calissium
  • 52 posts

Posted 18 December 2013 - 19:44

Witam. Ukończyłem już główną fabułę, gra rewelacyjna, chciałbym kupić teraz wszystkie posiadłości jednak brakuje mi $. Czy istnieje edytor savegame dla wersji IOS, tak żebym mógł wy edytować plik zapisanej gry i dodać sobie kasy? A może istnieją kody? Potrzebuje jedynie milion dolarów, z góry dziękuje za pomoc.

#157 Fuilares

Fuilares
  • 127 posts

Posted 19 December 2013 - 00:09

Chabeon poczekaj aż wyjdzie wersja na androida. Wtedy ktoś to zrobi...

#158 Fuilares

Fuilares
  • 127 posts

Posted 19 December 2013 - 20:27

A wyśle mi ktoś ustawienia z iphona 5? Bo tamte od Drateka mają tylko lepsze odbicia.

#159 kruku93

kruku93
  • 245 posts

Posted 19 December 2013 - 23:10

Witam, W mojej opinii grafikę mogą poprawić w kolejnych update'ach. pozdrawiam

#160 SeNuke

SeNuke
  • 769 posts

Posted 20 December 2013 - 16:35

Od popołudnia mam problem z zalogowaniem się do Social Club'u :( Wywala mi komunikat o błędzie krytycznym i prośbie o próbę ponownego logowania pózniej . Macie dzisiaj podobne problemy ?

#161 Fuilares

Fuilares
  • 127 posts

Posted 20 December 2013 - 18:27

Od popołudnia mam problem z zalogowaniem się do Social Club'u :(
Wywala mi komunikat o błędzie krytycznym i prośbie o próbę ponownego logowania pózniej .
Macie dzisiaj podobne problemy ?

Nie mam takiego problemu

#162 cHaBeOn

cHaBeOn
  • 167 posts
  • SkądGdańsk

Posted 20 December 2013 - 20:38

Próbował ktoś bawić się ustawieniami graficznymi? Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak mam wyłączyć np cienie? Wiem że muszę zrobić to w edytorze Hex, ale nic z niego nie rozumiem... Poniżej gta_sa.set z iPhone'a 5 [ATTACH=CONFIG]19221[/ATTACH]

#163 Fuilares

Fuilares
  • 127 posts

Posted 20 December 2013 - 21:51

Próbował ktoś bawić się ustawieniami graficznymi?

Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak mam wyłączyć np cienie? Wiem że muszę zrobić to w edytorze Hex, ale nic z niego nie rozumiem...
Poniżej gta_sa.set z iPhone'a 5

[ATTACH=CONFIG]19221[/ATTACH]

Ja właśnie próbowałem włączyć na 4s ale nie działa, CJ nadal lewituje

#164 modlin

modlin
  • 538 posts
  • SkądLynchburg, TN

Posted 21 December 2013 - 13:46

Próbował ktoś bawić się ustawieniami graficznymi?

Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak mam wyłączyć np cienie? Wiem że muszę zrobić to w edytorze Hex, ale nic z niego nie rozumiem...
Poniżej gta_sa.set z iPhone'a 5

[ATTACH=CONFIG]19221[/ATTACH]

Nie idzie tego zmieniać jak w przypadku VC i 3'ki ?

#165 luzak128

luzak128
  • 58 posts

Posted 21 December 2013 - 16:52

Witam od niedawna stałem się posiadaczem tej gierki na IP 4s mam 2 problemy , jak powiększyć w ustawieniach przyciski sterujące (mam za duże palce) a drugi problem bardziej ważny dla mnie jak przeżucić savy z PC-towej wersji GTA:SA do tej mobilnej ??

#166 Hawken12

Hawken12
  • 250 posts
  • SkądGorzów Wlkp. Polska

Posted 21 December 2013 - 17:00

Witam od niedawna stałem się posiadaczem tej gierki na IP 4s mam 2 problemy , jak powiększyć w ustawieniach przyciski sterujące (mam za duże palce)
a drugi problem bardziej ważny dla mnie jak przeżucić savy z PC-towej wersji GTA:SA do tej mobilnej ??

W ustawieniach w vechicle settings i on foot ( jakoś tak nie mam przy sobie włączonej :P) i 2 razy tykasz w guzik i się powiększa (chyba tak jest w SA bo jeszcze nie zmieniałem) a co do drugiego pytania to jeżeli dobrze wiem to tego się nie da zrobić :/

#167 kdʘ

kdʘ
  • 257 posts
  • SkądJarosław

Posted 21 December 2013 - 17:10

Nie da się przenieść zapisów stanu gry z innej platformy, już było to tutaj poruszane.

http://myapple.pl/gr...tml#post2228983

#168 luzak128

luzak128
  • 58 posts

Posted 21 December 2013 - 17:17

a jak by zarejestrować się na PC-towej wersji rockstar social club (o ile istnieje) wgrać w serwer savy i za pośrednictwem neta i social club pobrać je na mobilną wersje GTA ...jest to realne?

#169 Hawken12

Hawken12
  • 250 posts
  • SkądGorzów Wlkp. Polska

Posted 21 December 2013 - 17:22

a jak by zarejestrować się na PC-towej wersji rockstar social club (o ile istnieje) wgrać w serwer savy i za pośrednictwem neta i social club pobrać je na mobilną wersje GTA ...jest to realne?

Niestety nie. Na razie wgranie save'ów z PC jest niemożliwe do wgrania na mobilne (i raczej tak zostanie).

#170 revanmj

revanmj
  • 687 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 21 December 2013 - 17:34

Pecetowa wersja Social Club istnieje, ale tylko w postaci zintegrowanej z daną grą. A zintegrowana na PC jest bodajże tylko z GTA IV i Max Payne 3 (przy czym w wypadku GTA nie służyło to do synchronizacji save'ów), więc z San Andreas taki manewr nie przejdzie.

#171 luzak128

luzak128
  • 58 posts

Posted 21 December 2013 - 17:43

hmm rozumie a istnieją jakieś inne metody zwiększenia postępu gry ? kody? savy pobrane drogą telefonu ? (po prostu nie bardzo mam czas i ochotę 2-gi raz przechodzić tak dłuuuugą grę ) a chciałbym cieszyć się w pełni możliwościami tej rozbudowanej gry.

#172 Homer

Homer
  • 9977 posts
  • SkądGdańsk

Posted 21 December 2013 - 18:11

No to musisz poczekac, az ktos przejdzie i podzieli sie plikiem.

#173 kdʘ

kdʘ
  • 257 posts
  • SkądJarosław

Posted 21 December 2013 - 20:29

Już ktoś się podzielił savem: GTA San Andreas: взлом и сохранения (Android, iOS)

Działa, ale "progrss made" nie jest kompletny. Może to i lepiej ;)

Jeżeli ktoś kompletnie nie może się odnaleźć w instrukcji w linku wyżej to tutaj krótkie objaśnienie:

Przede wszystkim nie jest potrzebny jailbreak, by skopiować save'y do pamięci urządzenia.
Trzeba się zaopatrzyć w manager plików kompatybilny z iurządzeniem, np. iFunBox lub iTools, po uruchomieniu odpowiedniego programu i podłączeniu urządzenia kopiujemy pliki z archiwum (http://d.pr/f/kPxj) do var/mobile/Applications/GTA: SA/Documents/. Pliki zostają zastąpione jeżeli już mamy jakieś zapisy stanu gry. Jeżeli jesteśmy już na pewnym zadowalającym etapie, polecam zrobić kopię zapasową oryginalnych plików.
Po uruchomieniu gry wciskamy po prostu "Resume" i na ekranie pojawi się taki widok:

Dołączona grafika

#174 cHaBeOn

cHaBeOn
  • 167 posts
  • SkądGdańsk

Posted 21 December 2013 - 21:24

Będzie ktoś na tyle miły i podrzuci plik gta_sa.set z iPhone'a 4S ?

#175 _iPatryk_

_iPatryk_
  • 205 posts
  • SkądCzęstochowa, Poland

Posted 21 December 2013 - 21:48

A jest spolszczenie ? Jeśli tak to poprosił bym

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users