Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Grand Theft Auto: San Andreas

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
293 odpowiedzi w tym temacie

#101 _iPatryk_

_iPatryk_
  • 205 postów
  • SkądCzęstochowa, Poland

Napisano 12 grudnia 2013 - 22:45

Jak zapisujecie save??jak zapisuje w domu z dyskietka na Iphone to na ipadzie nie ma tych saveów. Zdarzyło sie już kilka razy ze apka sie zcraschowała i wywalilo pare razy .nie mogę tez powiększyć przycisków na Iphone bo jak wciskam save to wyskakuje komunikat jakiś i sie nie zapisują :(

#102 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 grudnia 2013 - 22:53

Pobrałem, pograłem i muszę powiedzieć, że jest znakomicie. Polepszona grafika, mega grywalność, czyli doskonały port z PC. Jest to moja ulubiona odsłona tej serii, przeszedłem ją nieraz i zrobię to po raz kolejny na iPhone :). Ścięć nie ma (iPhone 5), raz mi scrashowała jak się bawiłem w ustawieniach. Pomysł z save'ami w iCloud też mega, tym bardziej, że niedługo gwiazdka, więc będę miał zamiar zacząć grać na nowym iPadzie ;). Dorzucam kilka screenów:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#103 Wania

Wania
  • 644 postów

Napisano 12 grudnia 2013 - 22:54

Ja mam wrazenie ze na miniR gra czasami nierealnie przyspiesza w porownaniu do oryginalu, tak jak by wszystko zaczynalo dzialac na 120%

#104 matgru

matgru
  • 99 postów

Napisano 12 grudnia 2013 - 23:12

Jak zapisujecie save??jak zapisuje w domu z dyskietka na Iphone to na ipadzie nie ma tych saveów. Zdarzyło sie już kilka razy ze apka sie zcraschowała i wywalilo pare razy .nie mogę tez powiększyć przycisków na Iphone bo jak wciskam save to wyskakuje komunikat jakiś i sie nie zapisują :(

Musisz zapisać na slocie iCloud.
Co do przycisków, to ten komunikat mówi o tym, ze nie mogą na siebie zachodzić. Musisz je poustawiać tak, zeby otoczki dookoła nich nie zachodziły na siebie.

#105 _iPatryk_

_iPatryk_
  • 205 postów
  • SkądCzęstochowa, Poland

Napisano 13 grudnia 2013 - 00:31

Musisz zapisać na slocie iCloud.
Co do przycisków, to ten komunikat mówi o tym, ze nie mogą na siebie zachodzić. Musisz je poustawiać tak, zeby otoczki dookoła nich nie zachodziły na siebie.

Dzięki za odp a jak zapisać na iCloud ??:)

- - - Połączono posty - - -

Ok już sobie poradziłem ,trzeba sie zalogować na Rockstar i dopiero wtedy jest możliwość zapisu w cloud :)

#106 Oscikus

Oscikus
  • 11 postów

Napisano 13 grudnia 2013 - 09:41

Jednak muszę lekko zmienić zdanie o grze, są problemy, wczoraj przy dawaniu resume game SA samo sie wylaczalo, dziś mam to samo gdy wchodzę w misje u Sweeta. Ma ktoś takie problemy? iPod touch 5G

#107 Wania

Wania
  • 644 postów

Napisano 13 grudnia 2013 - 10:00

u mnie gra sie raz wylaczyla przy ustawieniach ale duzo nie gralem, chyba dwie miesje jak narazie.

#108 JedrzeJ1337

JedrzeJ1337
  • 17 postów

Napisano 13 grudnia 2013 - 12:26

Jak gra się sprawuje na iPhone 4 ? Jest sens kupować, działa w miarę płynnie ?

#109 Edzio1903

Edzio1903
  • 191 postów
  • SkądTrójmiasto

Napisano 13 grudnia 2013 - 12:32

Dobra - gra jest ok, tylko przydało by się mięć inny kontroler niż ekran w iPadzie - ma ktoś sprawdzony jakiś pad pod BT taki by sobie mógł go sparować z iPadem? Czy takie podłączenie jest w ogóle możliwe - bo w iPhonach BT jest tylko do słuchawek.

#110 xSannti

xSannti
  • 14 postów

Napisano 13 grudnia 2013 - 15:49

Ten telefon nie jest wspierany przez tą grę. Kupowanie jej jeżeli to jest twoje jedyne urządzenie z iOS nie ma sensu. Nie pograsz na tym telefonie.

#111 Wania

Wania
  • 644 postów

Napisano 13 grudnia 2013 - 15:54

zna ktos jakies kody na to? :) moze dzialaja te od PSa ;)

#112 Ernest05

Ernest05
  • 829 postów
Napisano 13 grudnia 2013 - 16:09

Gameplay GTA San Andreas on iPhone 4s - YouTube

GTA SA w 99% płynne na 4s :) Nie ma to jak optymalizacja :P Niestety jakość filmiku jest beznadziejna :/

#113 xSannti

xSannti
  • 14 postów

Napisano 13 grudnia 2013 - 16:19

iOS 7 pod iPadami to tragedia skoro na moim rMini zdarzają się dość często spadki płynności. Nie chce mi się uwierzyć, że na Apple A5 ta gra chodzi lepiej niż na A7, pomijając oczywiście różnice w jakości grafiki.

#114 Ernest05

Ernest05
  • 829 postów
Napisano 13 grudnia 2013 - 16:47

Co do grafiki to nie wiem czy jednak nie ma wszystkich efektów, ale mówię podkreślam, że nie wiem. Cienie są, jak pod słońce jadę to robi się odbicie na ekranie, jak się zderzę to są iskry oraz są ślady opon na asfalcie. Jednak nie wiem czy to wszystko, ale gra wygląda w miarę ładnie.

#115 modlin

modlin
  • 538 postów
  • SkądLynchburg, TN

Napisano 13 grudnia 2013 - 18:05

Co do grafiki to nie wiem czy jednak nie ma wszystkich efektów, ale mówię podkreślam, że nie wiem. Cienie są, jak pod słońce jadę to robi się odbicie na ekranie, jak się zderzę to są iskry oraz są ślady opon na asfalcie. Jednak nie wiem czy to wszystko, ale gra wygląda w miarę ładnie.

Nie ma cieni kabli od prądu wiec czegoś jeszcze brakuje. Ale dodali shadery których nie było na pc. Maski samochodów itp.

#116 marjanoos

marjanoos
  • 375 postów

Napisano 13 grudnia 2013 - 18:14

Jak gra się sprawuje na iPhone 4 ? Jest sens kupować, działa w miarę płynnie ?

Przejrzyj parę stron wcześniej. Wkleiłem link do filmu na YT.

#117 kdʘ

kdʘ
  • 257 postów
  • SkądJarosław

Napisano 13 grudnia 2013 - 19:17

Tylko pytanie, czy zadzialalby komputerowy save na 100%? Jeśli tak to jak go wgrac?

Nie zadziała, bo to dwie zupełnie inne platformy. Natomiast zapisy gry są normalnie dostępne z poziomu komputera w odpowiednim folderze.

#118 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 14 grudnia 2013 - 01:44

Nie ma blura jak szybko jedziesz autem.

#119 Ernest05

Ernest05
  • 829 postów
Napisano 14 grudnia 2013 - 04:33

Faktycznie masz rację :) Dzięki :P

#120 Mati91

Mati91
  • 13 postów

Napisano 14 grudnia 2013 - 11:25

Dziwne, wczoraj próbowałem kupić San Andreas przez AppStore w iPhonie. Niestety nie pamiętałem kodu autoryzacji, więc transakcja nie poszła. Sprawdziłem kod na mojej karcie i dziś podczas próby zakupienia San Andreas, wyskoczył komunikat, że już zakupiłem Appkę, więc mogę ją pobierać za darmo. Sprawdzałem stan konta i nic nie ubyło, nawet żadna kwota nie jest zablokowana. Cuda. Stałem się przypadkiem piratem.

#121 Driff

Driff
  • 423 postów

Napisano 14 grudnia 2013 - 14:15

Spoko, pieniądze zejdą Ci z konta w ciagu kilku dni. Czy ktoś może napisać ile dokładnie pln zdjęło mu z konta? Pytam bo nie wiem ile przelać na prepaida ;-)

#122 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 14 grudnia 2013 - 14:51

GTA San Andreas iPhone 5S vs. iPhone 5 vs. iPhone 4S vs. iPhone 4 Graphics Comparison Review - YouTube

#123 Wania

Wania
  • 644 postów

Napisano 14 grudnia 2013 - 16:31

Spoko, pieniądze zejdą Ci z konta w ciagu kilku dni. Czy ktoś może napisać ile dokładnie pln zdjęło mu z konta? Pytam bo nie wiem ile przelać na prepaida ;-)

26,62 :)

#124 MobileGameplays

MobileGameplays
  • 14 postów

Napisano 14 grudnia 2013 - 19:40

Witam wszystkich :D Serdecznie zapraszam na seans z mojego Gameplaya z tej oto zacnej gry :D Muszę przyznać, że łezka się w oku kręci jak odpaliłem SA po raz pierwszy po dluuuugiej przerwie :). W programie między innymi: -kradzież pierwszego roweru -pokonana pierwsza misja -pierwsze strzelaniny -potyczki z "fioletowymi" -ucieczka przed stróżami prawa - a na deser palenie gumy na Grove Street - i wiele innych.

#125 Fuilares

Fuilares
  • 127 postów

Napisano 14 grudnia 2013 - 21:55

Wy też tak macie na 4s, że jak cj jedzie na rowerze to jego cień lewituje?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych