iPad Air
Posted 14 November 2013 - 22:45
Posted 14 November 2013 - 23:02
Posted 14 November 2013 - 23:18
- - - Połączono posty - - -
Edit : juz dwa krasze safari na 7.0.4 :-(
Posted 14 November 2013 - 23:18
Posted 14 November 2013 - 23:22
Posted 14 November 2013 - 23:38
Posted 14 November 2013 - 23:52
Posted 14 November 2013 - 23:57
Posted 14 November 2013 - 23:59

Posted 15 November 2013 - 01:32
Posted 15 November 2013 - 01:42
Moźesz jaśniej? Używam dwóch orzeglądarek równolegle
Safari 5 kart + karty iCloud z iphone
Chrome 4 katy
Latam po nich codziennie, xazalogowane fora i ulubione strony. Nic się nie wiesza.
Może włączajcie redtuba na kompie;)
Wlasnie na xxxach nigdy mi nie zkraszowal. Moze to przez tryb prywatny ;-).
Posted 15 November 2013 - 03:35
[iPad] Called Apple about Safari crashing on an iPad Air and they told me to exchange to it - MacRumors Forums
[All iPads] Air Lack of Ram or iOS 7: Some sites just crash? - MacRumors Forums
[iPad] Crash, crash, crash... - MacRumors Forums
Okazuje sie ze nie tylko w naszym pieknym kraju problem wystepuje :-).
Jak tak dalej pojdzie to androidowcy sie beda smiac z lagujacego i kraszujacego ios :-) ( 4.4 Kit Kat ma wymagac tylko 512 mb ram).
Posted 15 November 2013 - 09:00

Posted 15 November 2013 - 09:10
Posted 15 November 2013 - 11:00
Czytam Wasze opinie i jak byłem już zdecydowany na Aira, to w tej chwili się zastanawiam. Rzeczywiście ta architektura 64 bit przy 1GB Ram może być nie wystarczająca i stąd takie efekty pracy urządzenia. Potrzebuję pilnie kupić iPada i mam mega rozterkę
Kupuj śmiało. Nie uważam żeby 1GB ram było za mało. Raczej uważam, że jeśli ktoś ma jakieś problemy mniejsze lub większe to wina iOS7 a nie urządzenia. Należy pamiętać że apple zawsze daje takie parametry aby sprawnie urządzenie chodziło przez ok. 3 lata. Mimo problemów z iPad 3 i szybkiemu wprowadzeniu iPad 4 ludzie dalej korzystają właśnie z "3" i nie mają żadnych problemów. Nie uważam, żeby teraz z AIR było inaczej.
Nie tylko ja ale wielu użytkowników na tym forum nie ma problemu z iPad AIR zdarzyło mi się że kilka razy wybiło safari, ale od wczoraj po aktualizacji jeszcze się to nie zdarzyło, zresztą ostatni raz wybiło z tydzień temu. Nie mam problemu ani ze złym wyświetlaczem ani innymi wymienianymi w tym temacie problemami.
Opinie na temat problemów z iPad AIR oczywiście są słuszne ale należy pamiętać, że większość użytkowników iPad AIR którzy nie mają problemów po prostu się nie wypowiadają bo i po co?
Kupuj śmiało! Ja polecam, miałem wszystkie iPad-y do tej pory jakie były oprócz "3" , ostatnim który posiadałem i dalej posiadam jest iPad mini cellular, nigdy nie miałem z nimi problemów i nie sądzę żebym teraz miał z AIR.
Posted 15 November 2013 - 12:50
Dzięki za rzeczową opinię. To nie jest tak, że ja nie miałem do czynienia z iPadem. Miałem 2 mam nadal 3. Obecnie potrzebuję jeszcze jednego i stąd mam trochę wątpliwości. Wczoraj byłem w iSpocie i chwilę się pobawiłem porównując go z 4. Nie wiem czy to przypadek, ale jak chciałem sprawdzić szybkość otwarcia strony przez Safari to akurat Air dwa razy się zawiesił. Czwórka zrobiła to perfekcyjnie szybko. Jeszcze sprawę przemyślę. W między czasie będę czytał również komentarze tych osób, które są jednak zadowolone z AiraKupuj śmiało. Nie uważam żeby 1GB ram było za mało. Raczej uważam, że jeśli ktoś ma jakieś problemy mniejsze lub większe to wina iOS7 a nie urządzenia. Należy pamiętać że apple zawsze daje takie parametry aby sprawnie urządzenie chodziło przez ok. 3 lata. Mimo problemów z iPad 3 i szybkiemu wprowadzeniu iPad 4 ludzie dalej korzystają właśnie z "3" i nie mają żadnych problemów. Nie uważam, żeby teraz z AIR było inaczej.
Nie tylko ja ale wielu użytkowników na tym forum nie ma problemu z iPad AIR zdarzyło mi się że kilka razy wybiło safari, ale od wczoraj po aktualizacji jeszcze się to nie zdarzyło, zresztą ostatni raz wybiło z tydzień temu. Nie mam problemu ani ze złym wyświetlaczem ani innymi wymienianymi w tym temacie problemami.
Opinie na temat problemów z iPad AIR oczywiście są słuszne ale należy pamiętać, że większość użytkowników iPad AIR którzy nie mają problemów po prostu się nie wypowiadają bo i po co?
Kupuj śmiało! Ja polecam, miałem wszystkie iPad-y do tej pory jakie były oprócz "3" , ostatnim który posiadałem i dalej posiadam jest iPad mini cellular, nigdy nie miałem z nimi problemów i nie sądzę żebym teraz miał z AIR.

Posted 15 November 2013 - 13:20
Dzięki za rzeczową opinię. To nie jest tak, że ja nie miałem do czynienia z iPadem. Miałem 2 mam nadal 3. Obecnie potrzebuję jeszcze jednego i stąd mam trochę wątpliwości. Wczoraj byłem w iSpocie i chwilę się pobawiłem porównując go z 4. Nie wiem czy to przypadek, ale jak chciałem sprawdzić szybkość otwarcia strony przez Safari to akurat Air dwa razy się zawiesił. Czwórka zrobiła to perfekcyjnie szybko. Jeszcze sprawę przemyślę. W między czasie będę czytał również komentarze tych osób, które są jednak zadowolone z Aira
Pamiętaj ja nie piszę bo kupiłem AIR i teraz na siłę próbuję go bronić. Napisałem moje odczucia które oparte są na faktycznym kontakcie z urządzeniem.
Posted 15 November 2013 - 13:45
Rozumiem, ja mam 3, na którego wszyscy narzekali i też nie miałem z nim nigdy żadnego problemu.Pamiętaj ja nie piszę bo kupiłem AIR i teraz na siłę próbuję go bronić. Napisałem moje odczucia które oparte są na faktycznym kontakcie z urządzeniem.
Posted 15 November 2013 - 13:50

Posted 15 November 2013 - 14:16
Ja rowniez mam 3 i rownoscia kolorow i stabilnoscia bije air na glowe. Jest jednak malo poreczny i ciezkawy.Rozumiem, ja mam 3, na którego wszyscy narzekali i też nie miałem z nim nigdy żadnego problemu.
Jak najbardziej polecam air. Jednak trzeba zaakceptowac nierownomierne kolory ekranu i poczekac na poprawe softu.
Jesli te dwie rzeczy wezmiemy pod uwage przy zakupie i je zaakceptujemy to air bedzie napewno dobrym wyborem.
Posted 15 November 2013 - 14:58
A co masz na myśli "nierównomierne kolory ekranu"? Możesz wstawić zdjęcie?Ja rowniez mam 3 i rownoscia kolorow i stabilnoscia bije air na glowe. Jest jednak malo poreczny i ciezkawy.
Jak najbardziej polecam air. Jednak trzeba zaakceptowac nierownomierne kolory ekranu i poczekac na poprawe softu.
Jesli te dwie rzeczy wezmiemy pod uwage przy zakupie i je zaakceptujemy to air bedzie napewno dobrym wyborem.
Posted 15 November 2013 - 14:59
Ja rowniez mam 3 i rownoscia kolorow i stabilnoscia bije air na glowe. Jest jednak malo poreczny i ciezkawy.
Trafiają się na pewno iPad air z idealnym ekranem, ja taki mam i inni na tym forum rownież mają. Co do iOS to na pewno może być tylko lepiej, choć jak przykłady mówią nie wszyscy mają problemy.
Posted 15 November 2013 - 15:45
Posted 15 November 2013 - 16:01
Posted 15 November 2013 - 16:07
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users