Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 13 listopada 2013 - 09:02
Napisano 13 listopada 2013 - 11:49
Napisano 13 listopada 2013 - 12:07
Napisano 13 listopada 2013 - 12:12
To jest nas trzech:).
I to jest normalna opinia na temat iPada, a nie "czy moja prawa strona jest żółta czy może różowa?".
Napisano 13 listopada 2013 - 12:24
Więcej niż trzech, ja też nie mam problemu.
Dokładnie!
A tak obiektywnie dla ludzi mających problemy z matrycą. Czy widać to w normalnym użytkowaniu? Przeglądaniu www, maili, youtube itp. ?
Napisano 13 listopada 2013 - 12:37
Napisano 13 listopada 2013 - 13:49
Pozwól, że oceniać opinie forumowiczów będą moderatorzy, ewentualnie administracja. Dobra rada, nie podoba się? Nie czytać!!I to jest normalna opinia na temat iPada, a nie "czy moja prawa strona jest żółta czy może różowa?".
Nie tylko na białym, również na wszystkich odcieniach szarości a więc miejsc gdzie to dokucza jest sporo.Widać to na białym tle czyli patrz mail i safari 90% mojego użytkowania...
Pytasz o youtube, w jasnych miejscach gdzie jest np. tekst, widać, podczas odtwarzania video nie ma większego problemu. Mail, wiadomości, ustawienia, kalendarz, zdjęcia, zegar, notatki, przypomnienia, appstore, muzyka, itunes, safari itd., itp. - problem jest. W dynamicznych grach czy podczas oglądania video gdzie obraz cały czas się zmienia problem praktycznie nie istnieje. Jednak jak wspomniał djdom, mail i www to jest to z czego dość dużo korzysta się używając iPad'a.A tak obiektywnie dla ludzi mających problemy z matrycą. Czy widać to w normalnym użytkowaniu? Przeglądaniu www, maili, youtube itp. ?
Napisano 13 listopada 2013 - 14:52
Napisano 13 listopada 2013 - 15:11
Napisano 13 listopada 2013 - 15:41
Ty to już w ogóle nie wiesz o czym piszesz przyjacieluKtoś tu pisał wcześniej o minionej epoce i braku asertywności. Mylisz się kolego - ocena należy do uczestników forum. Molimo oraz Koliberek napisali normalne opinie, o produkcie który kupili i użytkują, a że ty tych opinii nie zrozumiałeś to masz problem i to dotkliwy. Q.E.D
Napisano 13 listopada 2013 - 16:43
Napisano 13 listopada 2013 - 17:42
Molimo pisałem o tym kilka razy, ale zawsze fala krytyki we mnie uderzała. Moderatorzy też niestety śpią. Jak ktoś chce uzyskać faktycznie informacje na temat iPad AIR niestety nie znajdzie ich, ale będzie musiał bardzo długo szukać. Nie wiem dlaczego jest tak dużym problemem założyć temat np.: "Problemy z iPad AIR" ?
Napisano 13 listopada 2013 - 18:18
Napisano 13 listopada 2013 - 19:03
Napisano 13 listopada 2013 - 19:04
Napisano 13 listopada 2013 - 20:38
W końcu dojechał smart case, teraz air wygląda jeszcze lepiej i jest bardziej mobilny, bez obaw o uszkodzenia.
Smart case z iPadem tworzą zgrany duet, polecam.
Napisano 13 listopada 2013 - 20:55
jaki kolego kolor smart case kupiłeś do jakiego kolor ipada?
Napisano 13 listopada 2013 - 22:10
Napisano 13 listopada 2013 - 22:14
Ja przepraszam Ciebie najmocniej ale ciężko mi opanować śmiech. Ty tak na poważnie? I sądzisz, że ktoś to kupi? Te opowieści o trosce o rodaków szukających info o Air i złych ludziach im to uniemożliwiających? Szkoda, że na co dzień w ludziach nie widać takiej wrażliwości i chęci niesienia pomocy.
Naprawdę, słyszałem już wiele usprawiedliwień dla zwykłego czepiania się ale to dzisiejsze przebiło wszystko. Moim zdaniem z taką wrażliwością najlepiej byłoby bezinteresownie przejrzeć cały wątek, zebrać najważniejsze fakty dotyczące Air, złożyć je do kupy w łatwoprzyswajalny tekst, poprosić moderatora o możliwość jego opublikowania na pierwszej stronie tematu a następnie zasiąść przed komputerem i odczuwać nieopisaną radość z powodu niesienia pomocy potrzebującym. A za chwilę i tak zarejestrują się nowi, którzy nie będą mieli ochoty zaglądać na pierwszą stronę a tym bardziej szukać dalej niż 2 posty wstecz i po prostu będą zadawać pytania, na które będą chcieli otrzymywać odpowiedzi na bieżąco i będą je otrzymywać, nawet 15 razy w tygodniu na ten sam temat. I tak w kółko aż temat spuchnie, mimo wysiłków moderatorów, jeszcze bardziej więc siłą rzeczy znalezienie czegokolwiek będzie coraz trudniejsze. Teoretycznie dla świętego spokoju powinieneś już dawno sam założyć wątek, o którym wspominasz, pewnie przenieślibyśmy się tam ale wtedy straciłbyś możliwość takiego zwyczajnie polskiego przywalenia rodakowi i chyba o to w tym wszystkim chodzi. Oczywiście teraz dowiem się, że nie mam racji, mój wpis jest totalnie bezsensowny i powinien zostać usunięty. I pewnie zostanie usunięty. Pozdrawiam zawziętych zatroskanych
Napisano 13 listopada 2013 - 23:57
Napisano 14 listopada 2013 - 00:35
nieWchodzimy na iBooks , sklep, featured.... Wywala sie wam?
Napisano 14 listopada 2013 - 08:02
Wchodzimy na iBooks , sklep, featured.... Wywala sie wam?
Napisano 14 listopada 2013 - 08:03
Napisano 14 listopada 2013 - 09:29
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych