Przebrn膮艂em od 110 strony. Musz臋 przyzna膰, 偶e naczyta艂em si臋 du偶o rzeczy, o kt贸rych nie pomy艣la艂em...zw艂aszcza o lataj膮cym przycisku power i o u偶ytkownikach, kt贸rzy wymienili ju偶 po 3-6 telefon贸w z tego powodu. Roz艣mieszy艂 mnie komentarz forumowicza, kt贸ry stwierdzi艂, 偶e czu艂 si臋 jak upo艣ledzony w skepie Saturn gdzie ludzi ogl膮dali telefonu, a on nim trz膮s艂 aby zobaczy膰 czy grzechocze

Powiem szczerze, 偶e nie sprawdzi艂em czy m贸j przycisk lata ale mam za艂o偶onego bumpera wi臋c nie chce mi si臋 zdejmowa膰...sprawdzi艂em starego 4s i tam faktycznie lata

Jedyne co zauwa偶y艂em to znacznie g艂o艣niej dzia艂aj膮cy przycisk home...zdziwi艂o mnie, 偶e wi臋kszo艣膰 komentarzy dotyczy przycisku power, kt贸ry jak w wi臋kszo艣ci telefon贸w (pocz膮wszy od modelu iphone 4) lata艂 od zawsze (mniej b膮d藕 wi臋cej ale luz zawsze by艂 zachowany) ni偶 w przypadku home button, kt贸ry w modelu 3, 3s, 4, 4s oraz 5 chodzi zupe艂nie inaczej ni偶 w 5s. Pocz膮tkowo my艣la艂em, 偶e to wada (nawet w por贸wnaniu z innym iphonem 5s w Ispocie):
Zippyshare.com - Home Button.m4a - tutaj mo偶na ods艂ycha膰 klikanie
...ale teraz stwierdzi艂em, 偶e szkoda zachodu z tym oddawaniem, wymian膮, reklamacj膮 itp. Pr臋dzej czy p贸藕niej telefon b臋dzie mia艂 inne 艣lady u偶ytkowania, kt贸re stan膮 si臋 wi臋ksz膮 zmor膮 ni偶 g艂o艣ny przycisk home

Tym wytrwa艂ym 偶ycz臋 powodzenia