Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

iPhone 5S - Pierwsze wra偶enia

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
2007 odpowiedzi w tym temacie

#451 Tidus

Tidus
  • 63 post贸w

Napisano 03 listopada 2013 - 03:13

Dzi臋ki za kapcie :-) Jutro wrzuc臋 zdj臋cia ty艂u. Ja my艣la艂em przez chwil臋 nad z艂otym a szarego nie bra艂em pod uwag臋 nawet przez chwil臋.
Bierz srebrnego i b臋dziesz zadowolony.
Ale czy kto艣 mo偶e mi na pytanie odpowiedzie膰?

Mam tak samo jak Ty. Jak w艂膮czysz Touch ID to nie mo偶na zmieni膰聽czasu. Dla mnie to oczywiste rozwi膮zanie, tym bardziej, 偶e Touch ID dzia艂a genialnie.

#452 buldoggg

buldoggg
  • 544 post贸w
  • Sk膮dKatowice

Napisano 03 listopada 2013 - 07:21

A dlaczego tylko srebrny ma bra膰 ? Ip5 kupi艂em bia艂ego poniewa偶 wiadomo co si臋 dzia艂o z czarn膮 wersj膮,kupuj膮c ip5s wybra艂em space grey bo ju偶 odpryski nie wyst臋puj膮,por贸wnuj膮c oba kolory to czarny 5s jest zar膮biaszczy.

#453 Kronos_Iphone

Kronos_Iphone
  • 354 post贸w
  • Sk膮dopolszczyzna

Napisano 03 listopada 2013 - 10:39

To m贸j pierwszy Iphone. Poprzednio same Androidy. System jest ubogi je艣li chodzi o dost臋pno艣膰 funkcji i konfiguracje, ale sam telefon urzek艂 mnie gabarytami. Android z mocn膮 bateri膮 (Xperia Z1 czy HTC One) trzyma艂 mi max 2 dni, a ten skubany i tu jestem w mega szoku dzia艂a ju偶 ponad 2 dni i ma 30% baterii ze wskazaniem u偶ycia na ponad 6h.

#454 Hawken12

Hawken12
  • 250 post贸w
  • Sk膮dGorz贸w Wlkp. Polska

Napisano 03 listopada 2013 - 10:41

A dlaczego tylko srebrny ma bra膰 ? Ip5 kupi艂em bia艂ego poniewa偶 wiadomo co si臋 dzia艂o z czarn膮 wersj膮,kupuj膮c ip5s wybra艂em space grey bo ju偶 odpryski nie wyst臋puj膮,por贸wnuj膮c oba kolory to czarny 5s jest zar膮biaszczy.

No w艂a艣nie dlatego mam dylemat (po prostu ka偶dy kolor na r贸wni). A nt. Space Gray - czy s膮 ju偶 jakie艣 ryski? S艂abo podatny na zarysowania?

#455 iFan2000

iFan2000
  • 331 post贸w
  • Sk膮dMa艂opolska

Napisano 03 listopada 2013 - 11:22

[ATTACH=CONFIG]18028[/ATTACH]
Dlaczego w 5S nie mog臋 zmieni膰 czasu po jakim wymagany bedzie kod(odcisk palca)?
W 5S nie da si臋 ustawi膰 czasu, te偶 tak macie?
Wkurza mnie to 偶e ci膮gle wymaga odcisk a skuteczno艣膰 touch ID oceniam na jakie艣 75% udanych identyfikacji.

A tak na marginesie to widz臋 , 偶e w 5s sporo s艂abszy zasi臋g ...

#456 effe

effe
  • 6聽547 post贸w
  • Sk膮dSzczecin

Napisano 03 listopada 2013 - 11:42

A tak na marginesie to widz臋 , 偶e w 5s sporo s艂abszy zasi臋g ...

No widzisz, a u mnie tu gdzie aktualnie mieszkam zasi臋g mi si臋 poprawi艂 wzgl臋dem iPhone'a 5 i to by艂 g艂贸wny argument przemawiaj膮cy nad zmian膮 5 na 5s.

#457 DeadLeeFox

DeadLeeFox
  • 17 post贸w

Napisano 03 listopada 2013 - 11:49

Heh ja te偶 si臋 zastanawiam jaki kolor 5S wybra膰, jak narazie bardziej przemawia do mnie space gray :) Wybieram pomi臋dzy szarym a space gray, z艂oty kompletnie mi nie pasuje :D

#458 effe

effe
  • 6聽547 post贸w
  • Sk膮dSzczecin

Napisano 03 listopada 2013 - 11:52

Czarny zdecydowanie naj艂adniejszy ze wszystkich, p贸藕niej bia艂o/srebrny, a na ko艅cu z艂oty. Kompletnie ten szampa艅ski kolor jak dla mnie nie pasuje do bia艂ego, fuj.

#459 DeadLeeFox

DeadLeeFox
  • 17 post贸w

Napisano 03 listopada 2013 - 12:13

Kompletnie ten szampa艅ski kolor jak dla mnie nie pasuje do bia艂ego, fuj.

Zgadzam si臋 w 100% :)

#460 casti

casti
  • 437 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 03 listopada 2013 - 12:26

System jest ubogi je艣li chodzi o dost臋pno艣膰 funkcji i konfiguracje, ale sam telefon urzek艂 mnie gabarytami.

Interesuj膮ce...

#461 buldoggg

buldoggg
  • 544 post贸w
  • Sk膮dKatowice

Napisano 03 listopada 2013 - 13:20

W space grey nie posiadam ani jednej ryski,czy odlrysk贸w,polecam ten kolor,je偶eli chodzi o zasi臋g to w ip5 i 5s zasi臋g jest identyczny(i mnie nie ma 偶adnego problemu).

#462 Hawken12

Hawken12
  • 250 post贸w

Napisano 03 listopada 2013 - 13:22

W space grey nie posiadam ani jednej ryski,czy odlrysk贸w,polecam ten kolor,je偶eli chodzi o zasi臋g to w ip5 i 5s zasi臋g jest identyczny(i mnie nie ma 偶adnego problemu).

Dzi臋ki za odpowiedz :D.
Teraz wybieram pomi臋dzy sliver a space gray (Silver ma fajny ring wok贸艂 home buttona a space gray szaro艣膰 po艂膮czon膮 z czarnymi "Wstawkami" ze szk艂a).
EDIT. Gold lub Space gray jednak :P

#463 Ostrix

Ostrix
  • 107 post贸w
  • Sk膮dKatowice

Napisano 03 listopada 2013 - 13:38

Posiadam od wczoraj wersje GOLD i powiem szczerze, 偶e jestem mega zadowolony. Space Gray nie bra艂em pod uwag臋, poniewa偶 po przy艂o偶eniu do niego czarnej 5tki r贸偶nicy zbytnio wida膰 nie by艂o (moja osobista opinia). Stwierdzi艂em, 偶e jak zmienia膰 to zmienia膰 na inny kolor :) Dla mnie Silver odpada艂, bo jest to model oklepany bez 偶adnej zmiany poza ringiem, ale ka偶dy ma sw贸j gust :)

#464 Hawken12

Hawken12
  • 250 post贸w

Napisano 03 listopada 2013 - 13:43

Posiadam od wczoraj wersje GOLD i powiem szczerze, 偶e jestem mega zadowolony. Space Gray nie bra艂em pod uwag臋, poniewa偶 po przy艂o偶eniu do niego czarnej 5tki r贸偶nicy zbytnio wida膰 nie by艂o (moja osobista opinia). Stwierdzi艂em, 偶e jak zmienia膰 to zmienia膰 na inny kolor :)
Dla mnie Silver odpada艂, bo jest to model oklepany bez 偶adnej zmiany poza ringiem, ale ka偶dy ma sw贸j gust :)

(ach tyle pyta艅 o fotki daje :P) M贸g艂by艣 wstawi膰 jakie艣 zdj臋cia :D? Bo teraz si臋 dowiedzia艂em 偶e tylko goldy i space gray b臋de mia艂 do wyboru :/

#465 casti

casti
  • 437 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 03 listopada 2013 - 13:47

Do mnie goldzik jutro przychodzi to cykne jakie艣 foteczki

#466 Ostrix

Ostrix
  • 107 post贸w
  • Sk膮dKatowice

Napisano 03 listopada 2013 - 13:50

Zaraz strzele jakie艣 fotki :)

#467 madhunt3r

madhunt3r
  • 2聽530 post贸w

Napisano 03 listopada 2013 - 14:21

Po prawie miesi膮cu u偶ytkowania iPhone 5S Space Gray, zero jakichkolwiek rysek czy odprysk贸w. Sam si臋 zastanawia艂em nad wersj膮 silver, ale jak zobaczy艂em na 偶ywo szarego, to wzi膮艂em bez zastanowienia ;)

#468 Ostrix

Ostrix
  • 107 post贸w
  • Sk膮dKatowice

Napisano 03 listopada 2013 - 15:09

Hawken12 kilka fotek na szybko :) [ATTACH=CONFIG]18035[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18036[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18037[/ATTACH]

#469 Hawken12

Hawken12
  • 250 post贸w

Napisano 03 listopada 2013 - 15:13

Hawken12 kilka fotek na szybko :)

[ATTACH=CONFIG]18035[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18036[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18037[/ATTACH]

Wielkie dzi臋ki! :D
czyli ju偶 mam zwyci臋zce : iPhone 5S Gold! (Obym tylko jakiego艣 wydatku nie wymy艣li艂 bo zn贸w 6 miech贸w b臋d臋 musia艂 odk艂ada膰 :P).

#470 buldoggg

buldoggg
  • 544 post贸w
  • Sk膮dKatowice

Napisano 03 listopada 2013 - 16:02

Piszesz tak o telefonie 偶e ka偶dy kolor jest ju偶 oklepany(bia艂y i czarny) to kupi艂e艣 z艂oty,w takim razie my艣l臋 偶e teraz b臋dziesz si臋 wyr贸偶nia艂 i ka偶dy b臋dzie wiedzia艂 偶e masz iphone 5s,to tylko moja sugestia i nie masz si臋 co z艂o艣ci膰,z drugiej strony je偶eli kto艣 chce si臋 pobawi膰 kolorami to dokupuje p贸藕niej obudowy w r贸偶nych kolorach(np: 偶贸艂ty,niebieski,r贸偶owy,zielony)chyba 偶e kto艣 nie nosi telefonu w r贸偶nego rodzaju etui,pokrowcu to s膮 oczywi艣cie naklejki,kt贸re maja takie samo zastosowanie jak folia na ekran.Aha i jeszcze jedno,wiem 偶e o gustach nie nie rozmawia,ale wydaje mi si臋 kolor z艂oty 偶e nie jest dla faceta,chyba 偶e jest si臋 raperem,lub shake'iem ;) i na to prosz臋 te偶 si臋 nie z艂o艣膰.

#471 sancruz3

sancruz3
  • 2聽436 post贸w

Napisano 03 listopada 2013 - 16:08

Zloty zrobilby szal jakby byl w wersji z czarnym tylem i ekranem. Ja osobiscie wzialem Space Gray moja zas ma Bialo szarego, kwestia gustu :) kobiece sa bardziej biale aczkolwiek bialo srebny wyglada nowoczesnie taki swierzy design przyszlosciowy jak z iRobot.

#472 Ostrix

Ostrix
  • 107 post贸w
  • Sk膮dKatowice

Napisano 03 listopada 2013 - 17:44

Piszesz tak o telefonie 偶e ka偶dy kolor jest ju偶 oklepany(bia艂y i czarny) to kupi艂e艣 z艂oty,w takim razie my艣l臋 偶e teraz b臋dziesz si臋 wyr贸偶nia艂 i ka偶dy b臋dzie wiedzia艂 偶e masz iphone 5s,to tylko moja sugestia i nie masz si臋 co z艂o艣ci膰,z drugiej strony je偶eli kto艣 chce si臋 pobawi膰 kolorami to dokupuje p贸藕niej obudowy w r贸偶nych kolorach(np: 偶贸艂ty,niebieski,r贸偶owy,zielony)chyba 偶e kto艣 nie nosi telefonu w r贸偶nego rodzaju etui,pokrowcu to s膮 oczywi艣cie naklejki,kt贸re maja takie samo zastosowanie jak folia na ekran.Aha i jeszcze jedno,wiem 偶e o gustach nie nie rozmawia,ale wydaje mi si臋 kolor z艂oty 偶e nie jest dla faceta,chyba 偶e jest si臋 raperem,lub shake'iem ;) i na to prosz臋 te偶 si臋 nie z艂o艣膰.

Jak komentujesz moje wpisy to komentuj to co jest napisane a nie to co chcia艂by艣 偶eby by艂o napisane ;) Poza tym tw贸j komentarz troch臋 absurdalny ;)

p.s
@Hawken12 dobry wyb贸r, kolor wcale nie jest kobiecy jak pisze kolega powy偶ej, kt贸ry zapewne tego koloru nie widzia艂 na oczy ;)

#473 buldoggg

buldoggg
  • 544 post贸w
  • Sk膮dKatowice

Napisano 03 listopada 2013 - 18:15

Fajny go艣膰 to taki kt贸ry ma na sobie gruby z艂oty 艂a艅cuch,kiete,par臋 sygnet贸w,zegarek,i iphone poniewa偶 reszta kolor贸w to taki "oklepane",z艂oty ip wygl膮da tak samo jak motorola vs D&G (z艂ota).

- - - Po艂膮czono posty - - -

dodam jeszcze 偶e ten filmik na YT odzwierciedla facet贸w kt贸rzy go maja.

#474 Ostrix

Ostrix
  • 107 post贸w
  • Sk膮dKatowice

Napisano 03 listopada 2013 - 18:54

Fajny go艣膰 to taki kt贸ry ma na sobie gruby z艂oty 艂a艅cuch,kiete,par臋 sygnet贸w,zegarek,i iphone poniewa偶 reszta kolor贸w to taki "oklepane",z艂oty ip wygl膮da tak samo jak motorola vs D&G (z艂ota).

- - - Po艂膮czono posty - - -

dodam jeszcze 偶e ten filmik na YT odzwierciedla facet贸w kt贸rzy go maja.

Gold iPhone 5S Douchebag Commercial (Parody) - YouTube

Zawi艣膰 ludzka nie zna granicy ;)

P.S nadal nie odnosisz si臋 do mojego postu. Przeczytaj go uwa偶nie raz jeszcze ;)

Tematem jest iPhone 5s - Pierwsze wra偶enia -> nie widzia艂e艣 tego modelu na oczy, wi臋c po co si臋 wypowiadasz nie na temat ?

#475 Warcomx

Warcomx
  • 93 post贸w
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 03 listopada 2013 - 18:55

Mo偶e jestem daltonist膮, nie wiem,ale ten z艂oty to strasznie taki niemrawy.Praktycznie nie widz臋 r贸偶nicy mi臋dzy z艂otym a srebrnym.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych