Bo moim zdaniem bez sensu zbierać na coś takiego,żeby się pokazać że ma się ip5s ? bo jakie jest inne wytłumaczenie ?
Tak jest po pierwsze z tym pokazywaniem to tylko Ci co sie chca pokazac tak robia a normalny czlowiek jak ja i inni kupuja ten sprzet bo im sie poprostu podoba. Analogiczna sytuacja mojego ojca wzialem go do sklepu powiedzialem zeby wybral sobie telefon i nie patrzal na nazwy telefonow ani modele ale z calego regalu htc, samsungow nowych BB i innych zabawek wybral iPhona bo mu sie podoba desing i tyle...
U Nas tylko robicie bostwo z iPhona a na zachodzie jest to normalny telefon jak kazdy innym i nie ma czym szpanowac.
Szpanowac mozesz jak sobie kupic Motorole Aura albo celujac wyzej cos od Taga:
MERIDIIST mobile phone | TAG Heuer
A nie iPhone

i naprawde 3majmy sie tego. Bo nie jakas maszynka do zadan specjalnych a dobrze wykonany designerski telefon...
- - - Połączono posty - - -
[ATTACH=CONFIG]17983[/ATTACH]
Dlaczego w 5S nie mogę zmienić czasu po jakim wymagany bedzie kod(odcisk palca)?
W 5S nie da się ustawić czasu, też tak macie?
Wkurza mnie to że ciągle wymaga odcisk a skuteczność touch ID oceniam na jakieś 75% udanych identyfikacji.
U mnie touch ID dziala bez najmniejszego problemu na 99%. A co do czasu to chyba gdzies w opcjach sie na to natknalem i mam ustawione 1minute wiec sie da a gdzie to Ci nie powiem

bo czasem sie sam gubie w nich