Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 5S i 5C - dyskusja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
253 odpowiedzi w tym temacie

#201 miki4g

miki4g
  • 150 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 września 2013 - 17:56

Trochę lipa, że iPhone 5s będzie dostępny w Polsce później niż tydzień od światowej premiery. Jak ktoś ma 3000zł to nie ma co czekać tylko jechać do Niemczech i kupować, bo różnica w cenie nie jest duża a nie czekamy aż łaskawie Apple pod koniec roku rzuci do nas kilka partii 5s za 2899 zł. +kupowanie 5c to głupota, możemy o wiele taniej kupić zwykłą 5-cieńszą i lepiej wykonaną.

#202 depe

depe
  • 484 postów

Napisano 17 września 2013 - 18:11

Unboxing iPhone 5c

Filmik:
http://v.youku.com/v_show/id_XNjEwMTQ0ODE2

Fotki:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#203 koliberek1

koliberek1
  • 1 091 postów
  • SkądRadom, Poland

Napisano 17 września 2013 - 19:03

Ciekawe, ze dodaja gratis przejsciowke z lightning na micro usb.

#204 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 17 września 2013 - 19:45

Ciekawe, ze dodaja gratis przejsciowke z lightning na micro usb.

Właśnie się zastanawiałem co to i po co to :D Miłe; dziwne że nie inkasują za to 129zł

#205 kobus

kobus
  • 787 postów
  • SkądKoźmin Wlkp.

Napisano 17 września 2013 - 21:03

CZy to aby na pewno przejściówka? dziwne...a gdzie słuchawki?

#206 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 17 września 2013 - 21:45

CZy to aby na pewno przejściówka? dziwne...a gdzie słuchawki?

Były nad tą przejściówką. Widać kształt pudełka na earpods.

#207 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 września 2013 - 10:31

iFixit.com już rozebrało 5c i 5s

iPhone 5s Teardown - iFixit

iPhone 5c Teardown - iFixit

#208 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 20 września 2013 - 10:35

uuu a to iClinic miało być pierwsze... :)

#209 sancruz3

sancruz3
  • 2 436 postów

Napisano 20 września 2013 - 10:41

Właśnie się zastanawiałem co to i po co to :D Miłe; dziwne że nie inkasują za to 129zł

Nie martw sie na rynek EU zainkasuja :)

- - - Połączono posty - - -

uuu a to iClinic miało być pierwsze... :)

Moze nie mieli srubokretu pod reka odpowiedniego :D

#210 <Patryk>

<Patryk>
  • 78 postów
  • SkądSzczecinek

Napisano 06 października 2013 - 20:24

ja nie dostałem przejściówki ;x

#211 malysobol

malysobol
  • 250 postów
  • SkądPodobno Stolica

Napisano 07 października 2013 - 10:12

Witam
Taka ciekawostka, jako że, jest to temat ogólny to proszę mnie tu odrazu nie bić Les offres iPhone 5s avec forfait Mobile - Orange Mobile
Czy to oznacza że, niebawem będzie dostępny w Orange.pl ?

#212 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 07 października 2013 - 10:45

Nie, to oznacza, że możesz sobie kupić we Francuskim Orange. Szkoda, że nie poszedłeś z analogią dalej i nie zapytałeś, czy to, że jest dostępny w T-Mobile w USA oznacza, że niebawem będzie u nas w T-Mobile? :)

#213 malysobol

malysobol
  • 250 postów
  • SkądPodobno Stolica

Napisano 07 października 2013 - 12:15

Etam po co tak daleko Francja znacznie bliżej. :P

#214 reddeath

reddeath
  • 8 postów

Napisano 07 października 2013 - 17:19

Witam mam do ws prośbę mogli byście mi doradzić w kwesto wyboru telefonu?Zastanawiam się nad Iphonem bo miałem wcześniej 4 a teraz myśle nad 5S i 5C gdyż jest z plastiku i jest tańszy.Pomożecie?Telefon ma byc normalnego użytku gry internet rozmowy esy

#215 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 07 października 2013 - 17:26

Witam mam do ws prośbę mogli byście mi doradzić w kwesto wyboru telefonu?Zastanawiam się nad Iphonem bo miałem wcześniej 4 a teraz myśle nad 5S i 5C gdyż jest z plastiku i jest tańszy.Pomożecie?Telefon ma byc normalnego użytku gry internet rozmowy esy

Jak myślisz, tak jak piszesz to długi ten proces decyzyjny będzie.
Poczytaj recenzje i wybierz to co bardziej Tobie pasuje. Nie bój się to tylko telefon.

#216 reddeath

reddeath
  • 8 postów

Napisano 07 października 2013 - 17:37

niby to tylko telefon ale kasa nie mała:P jestem zwykłym urzędnikiem kokosów nie zarabiam :) ale co myślicie o 5S i 5C:)

#217 Ostrix

Ostrix
  • 107 postów
  • SkądKatowice

Napisano 07 października 2013 - 19:09

niby to tylko telefon ale kasa nie mała:P jestem zwykłym urzędnikiem kokosów nie zarabiam :) ale co myślicie o 5S i 5C:)

5c to jest 5 w plastiku, który ma bardzo pozytywne recenzje nie jest to taki plastik jak np Samsungu. To jest porządny plastik :D

Na twoim miejscu kupiłbym 5 :) tańsza od 5c i ładniejsza a w środku to samo :)

5s to już poważniejszy wydatek a w środku Touch ID, lepszy aparat i lepszy procek którego nawet nie odczujesz :)

#218 reddeath

reddeath
  • 8 postów

Napisano 07 października 2013 - 19:19

Wiem ale 5 miałem kupić ale ze względu na obudowę którą się rysuje, wygina dałem se spokój,Interesuje mnie 5C z uwagi na cene a po 2 że nie będe musiał patrzyć gdzie położę telefon.Tylko boje się że ta obudowa będzie się świecić jak choinka na boże narodzenie co do 5S to ciekaw jestem z jakiego materiału jest zrobiona ta obudowa i czy odziedziczyła wady po 5.zapomnieliście że oba telefony mają lepszą bateria od 5 i 4S.

#219 Ostrix

Ostrix
  • 107 postów
  • SkądKatowice

Napisano 07 października 2013 - 20:19

Obudowa w 5 na pewno się nie wygina to jakiś mit, nic samo sie nie robi w to bym nie wierzył. Ramka w 5 się niszczy to jest fakt, dlatego jak 1 raz zauważyłem że nie fajnie się to robi kupiłem Case można też kupić Bumper, ogólnie nie wyobrażam sobie nosić iphona bez żadnej ochrony. Każdy telefon będzie sie niszczył, co prawda w 5s w wersji Space Grey jest lepszy materiał i mają sie te boki nie rysować (jak się porysuje będzie w kolorze obudowy, także niezauważalne). Fakt bateria jest lepsza, ale też bez szału z tego co ludzie piszą. Ja bym osobiście 5C nie kupiłbym bo według mnie jest to telefon dla nastolatki :P Jeżeli mówimy tu o męskim telefonie to 5 jest zdecydowanie lepsza, ale każdy ma swoje zdanie w tym temacie :) Ja czekam na 5S Gold ktoś może powiedzieć, że babski ? ale mi to zwisa :D i patrząc bo wpisach ludzi na forum dużo osób chciało GOLD ale brak dostępności kończył się na Space Grey :)

#220 reddeath

reddeath
  • 8 postów

Napisano 07 października 2013 - 20:30

to chyba 5C nie kupię albo 5 albo 5Sa co sądzicie o tym srebrnym wg mnie do nowego softu najbardziej pasuje jasna obudowa albo biały,silver i gold.Co o tym sądzicie?

#221 Ostrix

Ostrix
  • 107 postów
  • SkądKatowice

Napisano 07 października 2013 - 20:58

5 biała = 5s silver :) ja na Twoim miejscu poczekałbym na Golda :D Sam czekam :D

#222 pendolino

pendolino
  • 373 postów

Napisano 07 października 2013 - 20:59

Sądzimy, że Twój przełożony w tym urzędzie powinien dać Ci urlop, bo albo jesteś przepracowany i w związku z tym zapomniałeś jak pisać po polsku (nie polskiemu), czyli, uwaga - stosujemy interpunkcję i formułujemy zdania tak, by ktoś kto to czyta mógł Ciebie zrozumieć, a nie mordował się jak na seansie filmu "1920 Bitwa Warszawska" gdy na ekranie gra Natasza Urbańska. Albo... tutaj nie chciałbym aby to było prawdą - takich mamy urzędników jakie drogi w tym kraju i to jest już powód do zmartwień. Temat jest prosty jak drut. iPhone 5 - wybierasz gdy zależy Ci na solidnej, metalowej obudowie i nie gonisz za nowościami (5C/5S). Bateria to szczegół, będziesz ładował częściej. iPhone 5C - gdy podobają Ci się jego kolory i wmawiasz sobie, że to lepsze rozwiązanie od 5, bo ma lepszą baterię. iPhone 5S - gdy nie masz węża w kieszeni, stać Cię na niego i bierzesz sprzęt, który jest najnowszy, ma najlepsze bebechy i ficzery. Amen. Dywagacje typu "boję się, że będzie się rysował", czy "będę bał go się spuszczać z oka" zostawmy kobietom.

#223 malysobol

malysobol
  • 250 postów
  • SkądPodobno Stolica

Napisano 15 października 2013 - 14:17

Mamy potwierdzenie iP5s oraz iP5c dostępne od 25.10 w sieci Orange teraz czekamy na ceny i możliwość złożenia zamówienia. Ciekawe czy dalej będą takie szopki jak przy premierze 4s.
https://www.facebook...25940610&type=1

#224 buldoggg

buldoggg
  • 544 postów
  • SkądKatowice

Napisano 22 października 2013 - 13:09

Jak facet może kupić dla siebie złotego iphone ? ok to indywidualna sprawa każdego ale moim zdaniem kolor złoty dla kobiet,murzynów i szejków.

#225 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 22 października 2013 - 13:23

Jasne, bo kolor decyduje o tym, czy ktoś jest facetem, czy nie... Chyba powinieneś jednak porozmawiać z jakąś kobietą i dowiedzieć się, co one myślą na ten temat i czy kolor faktycznie jest dla nich wyznacznikiem męskości, czy może inne atrybuty. Uwielbiam takie generalizowanie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych