Bardzo dziwne posunięcie ze strony appla,mimo wszystko chyba lepiej poczekać aż pojawią się na allegro z play i innych operatorów,ponieważ dzięki temu kupi trochę taniej.Widzieliście cennik iphonow 5s w play ? (nie mowie o cenniku z forum tylko tym zamieszczonym na stronie play
np formuła iphone z internetem II:
w najtańszym abonamencie 94 zł przez 24 miesiące i za iphone 5s płacimy 1049 zł (wiem nie ma tam żadnych minut,pakietów,smsów itp)
ale FORMUŁA 4.0 iPhone III (174) płacimy 149 zł i iphone 5s kosztuje 599 zł a w tym
nielimitowane minuty do wszystkich sieci
nielimitowane SMSy/MMSy do wszystkich sieci
2 GB pakiet danych
24 m-ce czas trwania umowy
to najtańsza oferta wśród operatorów.
- - - Połączono posty - - -
Mając abonament za 149 zł x 24 miesiące daje nam kwotę=3576 plus cena za iphone 5s 16gb (599 zł).Łącznie za cały okres trwania umowy zapłacimy 4175 zł
teraz odejmując cenę telefonu z appstory.pl czyli 2949 abonament za okres 24 miesięcy wychodzi 1226 zł i teraz tą kwotę rozbijam na czas trwania umowy czyli 24 miesiące to abonament miesięcznie wychodzi 51 zł i dzwonimy do każdej sieci bez limitu itp.
moim zdaniem bo bardzo dobra oferta,Co sądzicie o tym co napisałem ?
- - - Połączono posty - - -
Na koniec dodam,że dziwne są ceny iphona 5c w abonamencie tym samym co napisałem czyli 149 zł za ip5c 16 płacimy 129 zł,a iphone 5 16 kosztuje 449 zł

rozumiem że nie jest takie zapotrzebowanie jak na ip5 ale niby to nowość i sprzedają ją o wiele taniej (5c) niż iphone 5