Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Flash Player na iPhone

• Zamknięty Temat jest zamknięty
56 odpowiedzi w tym temacie

#51 ed00c

ed00c
  • 2 404 postów
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Napisano 29 stycznia 2010 - 15:37

Np. z tego, że nie ma beznadziejnych flash'owych reklam. pozdrawiam, ed00c

#52 Linuz

Linuz
  • 50 postów
  • SkądMysłowice/Kraków

Napisano 29 stycznia 2010 - 16:00

Youtube działa, kilka innych serwisów też, np funnyordie.com Brak wkurzających reklam we flashu. Tak właściwie to są same plusy tego że nie ma flasha. Na dodatek trzeba dodać że flash na Macu, albo PC, nawet w najnowszej wersji z akceleracją sprzętową chodzi delikatnie mówią słabo(w porównaniu do wersji bez akceleracji różnica wynosi ok. 1fps). Jeśli o mnie chodzi to niech google przejdzie na html5, to za youtube pójdą wszystkie znaczące serwisy z filmikami itp. i problem się rozwiąże;)

#53 giennus

giennus
  • 13 postów

Napisano 28 kwietnia 2010 - 00:40

to mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich :)
a to już na dany temat: [url=http://iphoneblog.pl/2010/04/22/adobe-wstrzymuje-prace-nad-flash-packagerem/]Adobe wstrzymuje prace nad Flash Packager'em | iPhone Blog[/url]
tak że w bliższej przyszłości nie będziemy mieli flash-a...

#54 MefistoFX

MefistoFX
  • 47 postów

Napisano 28 kwietnia 2010 - 00:45

A ja właśnie cieszę się, że nie ma Flash'a na iPhone'a. ;]
pozdrawiam, ed00c

A z czego się tu cieszyć ?

A czemu sie nie cieszyc? Flash jest stary i zupelnie nie potrzebny, powiedz mi do czego Ci on bylby potrzebny?

#55 giennus

giennus
  • 13 postów

Napisano 28 kwietnia 2010 - 00:46

jeszcze jeden link: [url=http://di.com.pl/news/31349,0,Flash_jednak_nie_dla_iPhonea.html]Flash jednak nie dla iPhone'a - Biznes, Finanse i Prawo - Dziennik Internaut[/url]

#56 beverx

beverx
  • 2 postów

Napisano 18 maja 2010 - 12:20

A ja mam flasha! Znalazlem zajefajny program na iPhone i iPod Touch (sam mam Touch 2gen) - nazywa sie Cloud Browser. Jest to normalna wersja typu Firefox i ma zakladki, pasek adresu i takie bajery, oraz FLASH! (dla tych, co mysla o RedTube dziala xD). Mozna otworzyc normalnie plik, edycja itp. jest zarzadzanie kartami i historia... Oto czego nam bylo trzeba=) Milego pobierania i zabawy flashem. edit: nie wiem, czy mozna to dostac w AppStore, ale strona producenta odsyla do iTunes. edit2: jest za darmo w iTunes USA, w Polsce chyba jeszcze nie, ale co to za problem;P

#57 ed00c

ed00c
  • 2 404 postów
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Napisano 18 maja 2010 - 12:55

Było już o tym, poszukaj najpierw zanim coś napiszesz. Poza tym ta przeglądarka działa jak nie powiem co. Postaw sobie w domu serwer VNC i będziesz miał to samo, tyle, że bez szpiegowania. pozdrawiam, ed00c

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych