Napisano 03 października 2013 - 09:22
Hej, witajcie obecni i przyszli użytkownicy komputerów Apple. Chociaż przymiarki do MacBooka robiłem od paru lat, to jednak dopiero od niedawna mogłem sobie pozwolić na realizację tego małego "marzenia". I w ten sposób od dwóch dni jestem szczęśliwym i oczarowanym posiadaczem MacBook Aira 13" z procesorem i5, 8gb ramu i dyskiem 128 GB. Z PC kontakt miałem od ponad 15 lat, zaczęło się u rodziców w pracy, układając pasjansa, a potem zgrywając tapety z Dragon Balla, z internetu na dyskietkę. MacOS zawsze wydawał mi się czymś innym, czymś lepszym, także nikogo nie zdziwię, potocznie mówiąc, że się jaram. Na bardziej wartościową ocenę przyjdzie czas, kiedy popracuję na nowym sprzęcie conajmniej parę tygodni, w bardziej profesjonalny (JDK) sposób niż bawiąc się gestemi touchpada, czy sprawdzając systemowe aplikacje. Niemniej, mam pytanie związane z rejestracją mojego Maca - taka opcja pojawiła się podczas pierwszego uruchomienia, ale nie pamiętałem hasła do mojego konta w serwisie Apple. W jaki sposó mogę teraz zarejestrować mój komputer?