Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 7 Beta - wrażenia, pytania i problemy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2838 odpowiedzi w tym temacie

#2126 Marcin Pawlicki

Marcin Pawlicki
  • 4 postów
  • SkądSheffield, United Kingdom

Napisano 30 sierpnia 2013 - 11:48

Przepraszam. Jestem kompletnym świeżakiem w iOSie... Posiadałem dotychczas same Androidy ... Dlatego jestem lekko zestresowany ... i kompletnie nie wiem co zrobić ... Nie mam pojęcia również, jak dokonać Downgradeu ... Telefon jest przywieziony z UK O2

- - - Połączono posty - - -

Przepraszam. Jestem kompletnym świeżakiem w iOSie... Posiadałem dotychczas same Androidy ... Dlatego jestem lekko zestresowany ... i kompletnie nie wiem co zrobić ... Nie mam pojęcia również, jak dokonać Downgradeu ... Telefon jest przywieziony z UK O2

#2127 schreder

schreder
  • 201 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 30 sierpnia 2013 - 11:58

To kiedy grzyba instalujesz iOS7 jak najprostszych rzeczy nie umiesz zrobić? Chyba, że kupiłeś telefon z wgranym ios7, to Cię trochę usprawiedliwia.

Wyobraź sobie, że wpisałem w Google "Jak wrócić z ios7 na ios6" i otrzymałem pierdyliard odpowiedzi wraz z filmikami. Łap:
Jak wrócić z iOS 7 na oficjalny iOS 6 PL - YouTube

#2128 Marcin Pawlicki

Marcin Pawlicki
  • 4 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 12:04

Kolego Schreder ... Telefonami interesuje się od czasów nokii 3310 ... Później Symbian ... Nokia 7650 ... Moja nauka zawsze polegała na nabrojeniu czegoś. Dzięki temu z czasem potrafiłem coraz więcej. Samemu wgrałem iOS 7 ... z ciekawości ... Telefon jest z UK w Polsce i tak robi za iPoda. Także ze spokojem ... parę dni się pomęczę zapewne i uda mi się... Choć osobiście wolałbym by ktoś z Forum dopisał udid Mojego Iphone'a do swojego Konta Deweloperskiego. Próba wpięcia .... Iphone'a do Itunesa kończy się ciągłym oczekiwaniem na potwierdzenie zaufania z Iphone'a

#2129 schreder

schreder
  • 201 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 30 sierpnia 2013 - 12:15

I przez tyle lat nie nauczyłeś się używać Google? Co do dopisania UDID - powodzenia, za proszenie o dopisanie tu warn jest od razu.

#2130 RBB

RBB
  • 1 371 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 12:35

Choć osobiście wolałbym by ktoś z Forum dopisał udid Mojego Iphone'a do swojego Konta Deweloperskiego.

Pierwsza strona tego wątku, m.in. - zakaz proszenia o dopisanie do kont dev,
Próbowałeś DFU i odtworzenie?

#2131 Marcin Pawlicki

Marcin Pawlicki
  • 4 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 12:42

Jestem właśnie w trakcie ...

#2132 Macminik

Macminik
  • 107 postów
  • SkądKraków

Napisano 30 sierpnia 2013 - 12:50

Czy coś wiadomo o wersji GM bo zazwyczaj pojawiała się 2 tygodnie przed premierą a skoro ta jest anonsowana na 10 września to GM już powinna być... no chyba że 10 września iOS 7 nie będzie jeszcze dostępny.

#2133 pawelnrg

pawelnrg
  • 525 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 30 sierpnia 2013 - 12:54

Jeśli data 10 września ma sie sprawdzić,to 3 września będą zapraszać na event.i wtedy zapewne 3 września zostanie wydany GM,a jeśli nie to 10 września oficialny ios7.

#2134 iPhone 4th

iPhone 4th
  • 540 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 16:07

Na zagranicznych stronach mówi się,że 10 września zostaną zaprezentowane nowe iPhone'y,a wraz z nimi iOS 7 GM.

Apple Prepares Staff for iOS 7 Release, New Looks and Features

#2135 leoni

leoni
  • 77 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 16:23

Mam dwa pytania: czy jest jakaś metoda instalacji iOS7 bez używania hackerskich sztuczek? Nie mam wciąż w ustawieniach informacji o update'cie. Jak wam trzyma na iOS7 w stosunku do 6.1.3?

#2136 iPhone 4th

iPhone 4th
  • 540 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 16:25

Mam dwa pytania: czy jest jakaś metoda instalacji iOS7 bez używania hackerskich sztuczek? Nie mam wciąż w ustawieniach informacji o update'cie.
Jak wam trzyma na iOS7 w stosunku do 6.1.3?

Musisz być dopisany do konta deweloperskiego. Ja już bym się wstrzymał z instalacją, a nawet odradzam. 10 września się zbliża.
A bateria spokojnie dzień

#2137 schreder

schreder
  • 201 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 30 sierpnia 2013 - 20:20

Musisz być dopisany do konta deweloperskiego. Ja już bym się wstrzymał z instalacją, a nawet odradzam. 10 września się zbliża.
A bateria spokojnie dzień

Może się nie znam, ale wydaje mi się, że użytkownicy aktualizacji wersji GM też nie dostaną, więc jak się nie może doczekać to niech wgrywa. Najwyżej 10 sobie wgra GM przez OTA.

#2138 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 30 sierpnia 2013 - 20:23

Może się nie znam, ale wydaje mi się, że użytkownicy wersji GM też nie dostaną, więc jak się nie może doczekać to niech wgrywa. Najwyżej 10 sobie wgra GM przez OTA.

Najwyżej będzie jęczał, że mu coś nie działa, bo z tego ostatniego posta wynika, że zielonego pojęcia o tym nie ma.

I ta kretyńska stopka.

Dołączona grafika

Domorośli k..mać "hackerzy" z gimbazy.

#2139 Administrator

Administrator
  • 3 532 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 20:59

Najwyżej będzie jęczał, że mu coś nie działa, bo z tego ostatniego posta wynika, że zielonego pojęcia o tym nie ma.

I ta kretyńska stopka.

Dołączona grafika

Domorośli k..mać "hackerzy" z gimbazy.

Poszło ostrzeżenie, następny taki przypadek zostanie nagrodzony banem.

#2140 magorka

magorka
  • 518 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 sierpnia 2013 - 21:57

Przeglądam wątek od samego początku. Miałem się nie odzywać, ale nie wytrzymałem. Generalnie, poziom fachowości większości "deweloperów" zatrważająco niski. Tak samo zresztą, jak życzliwości i chęci pomocy. A pamiętam, jak to było na samym początku.

#2141 extor

extor
  • 318 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 30 sierpnia 2013 - 23:42

@magorka nie dziw sie jak tu co strone ktos sie pyta jak wrac iOS7 beta gdy sie nie jest developerem. Co innego jak by wyszedl on oficjalnie i by ktos mial problem z aktualizacja to mozna wtedy kazdy przypadek rozwiazac. 10 wrzesnia Keynote prezentacja iOS7 GM, iPhone 5S i 5C a 17go iOS 7 GR. Wersja GM zawsze jest odblokowana bo to ta sama wersja co GR Tylko raz wyszla wersja GM2. Jak widac wiekszosc tych ktorzy nie sa developerami instaluja i zaczyna sie ze cos nie dziala itp. itd. Zawsze tydzien po GM jest zmasowany atak aktualizacj w AppStore bo kazdy developer udostepnia wersje zgodna z nowa wersja iOS chyba, ze wszystko dziala i nie ma potrzeby modyfikacji apki. Kazdemu kto teraz chce instalowac bete a nie jest developerem radzilbym sie wstrzymac i poczekac te 10 dni na GM

#2142 kustosz12

kustosz12
  • 68 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 09:34

Pełne poparcie dla "Magorka" i Administracji ! Poziom chamstwa na tym forum jest coraz wyższy a śladowe ilości pozytywnych zachowań ( wypowiedzi) i oznak chociażby przeciętnego poziomu kultury osobistej i chęć dzielenia się wiedzą i pomocą co jest wypadkową powstawania różnego rodzaju forów są znikome. Żenada !

#2143 sebastian22

sebastian22
  • 192 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 31 sierpnia 2013 - 12:22

Ja powiem tak - ze spraw informatycznych jestem dość kumaty, ale nigdy nie instalowałem żadnych bet w swoim iPhonie/iPadzie mimo że bardzo interesuje się co sie dzieje i śledzę wszystkie nowości. Wystarczy mi obejrzeć filmik na YT żeby zobaczyć jak będzie wyglądał system. Dla mnie dziwne jest że ludzie instalują coś co nie jest gotowe a potem narzekają że coś nie działa i nie potrafią wrócić do oficjalnego softu.

#2144 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 31 sierpnia 2013 - 12:30

iOS 7 GM wyjdzie wraz z premiera nowych iPhone a wersja final trafi do wszystkich jak nowe iPhone'y trafia na półki. To chyba oczywiste, ze nowy system nie wyjdzie oficjalnie wczesniej niz sprzet na ktorym beda jakies exclusive features i bedzie dostepny w sprzedazy.

#2145 6c1fb0760d

6c1fb0760d
  • 1 663 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 13:19

Do narzekajacych na "chamstwo" - chamstwem jest to, że 2/3 zadajacych pytania nie jest łaskawa poczytać tematu te 5-10 stron wstecz, gdzie znajduje się zwykle większość odpowiedzi bo te same pytania wracają jak pieprzone bumerangi co 2-3 strony. Trudno sie dziwić, że tym którzy śledzą temat dłużej nie chce sie pisać 15ty raz tego samego. Wam sie nie chce czytać - nam sie nie chce pisać.

#2146 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 sierpnia 2013 - 13:54

WAM, NAM - wszędzie podzielą się na obozy, nawet na forum... :roll:

#2147 wojtkow

wojtkow

• 6 767 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 14:00

[mod]Chciałem tylko przypomnieć, że na forum obowiązuje zakaz proszenia o dopisanie do programu dev. Dotyczy to również PW, zwłaszcza tych do moderatorów.[/mod]

#2148 sebastian22

sebastian22
  • 192 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 31 sierpnia 2013 - 15:18

Mam pytanie, bo mi sie przypomnialo, jak wyglada sprawa raportow ? Wiem ze sa w iMessages (dostarczono, przeczytano) ale czy nie wprowadzono w iOS7 tego w SMS (dostarczono) ? Jeśli nie to szkoda bo kazda sieć GSM to oferuje i każdy inny tel. ma tą funkcję.

#2149 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 sierpnia 2013 - 15:20

nie ma raportów

#2150 brokenmusic

brokenmusic
  • 228 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 22:45

Ja także uważam, że poziom chamstwa na tym forum osiągnął wysoki level.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych