Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 7 Beta - wrażenia, pytania i problemy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2838 odpowiedzi w tym temacie

#1676 Xelir

Xelir
  • 38 postów

Napisano 06 sierpnia 2013 - 22:25

Kurczę, nikt nie korzysta z Geveya w 4s'ie? Bo mnie kusi żeby zainstalować iOs'a 7 :D

#1677 pawelnrg

pawelnrg
  • 525 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 06 sierpnia 2013 - 22:51

Mam pytanie do użytkowników iphona 4 na ios7b5,czy wam tel.też włącza sie dużo wolniej niż na poprzedniej becie?na becie 4 Mi tel.wstawał po 46s teraz jest dużo dłużej,aż 2m55s.chodzi o czas od wciśnięcia przycisku power do ekranu do wpisania kodu pin.Też tak macie?

#1678 bartorux

bartorux
  • 146 postów
  • SkądGdańsk/Łeba, Poland, Poland

Napisano 06 sierpnia 2013 - 23:22

A ja mam pytanko Nike+ Running oraz RunKeeper, sprawdzał ktoś działanie na beta 5?

#1679 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 06 sierpnia 2013 - 23:30

A ja mam pytanko Nike+ Running oraz RunKeeper, sprawdzał ktoś działanie na beta 5?

Tak, działają.

#1680 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 06 sierpnia 2013 - 23:47

Odnosze dziwne wrazenie, ze wszystko co tu napisze jest czytanie przez Apple. Mowilem, ze karty w Safari poszarpane - naprawili. Mowilem, ze animacje za wolne - naprawili. Moze by to jakos wykorzystac heheh :D Apple - przelejcie mi 1.000.000.000$ na konto!!

- - - Połączono posty - - -

PS. Gdybym od jutra przestal wchodzic na forum, nie martwcie sie. Byc moze bede juz lezal na plazy na Bahamach.

#1681 iKrawiec

iKrawiec
  • 1 152 postów
  • Skąd/root

Napisano 06 sierpnia 2013 - 23:47

Odnosze dziwne wrazenie, ze wszystko co tu napisze jest czytanie przez Apple. Mowilem, ze karty w Safari poszarpane - naprawili. Mowilem, ze animacje za wolne - naprawili. Moze by to jakos wykorzystac heheh :D Apple - przelejcie mi 1.000.000.000$ na konto!!

Jak mają Ci przelać jak nie znają numeru konta?

#1682 midar

midar
  • 38 postów

Napisano 06 sierpnia 2013 - 23:48

Taa, a nr konta.

#1683 usbuzzer

usbuzzer
  • 259 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 07 sierpnia 2013 - 00:26

Jak mają Ci przelać jak nie znają numeru konta?

Wyślą mu gift carda do iTunes na tę kwotę i specjalnie dla niego, na jeden dzień, uruchomią możliwość wypłacenia pieniędzy z konta iTunes.

Przecież to oczywiste :roll:.

#1684 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 sierpnia 2013 - 00:32

Spoko, na pewno na PW wszystko zalatwimy. Podobno maja sie odezwac w tej sprawie za kilka h.

#1685 adr43

adr43
  • 181 postów

Napisano 07 sierpnia 2013 - 00:53

Moim zdaniem jest gorze na iphone 5: sam mi sie telefon resetuje, jak wylacze to wlaczanie trwa bardzo dlugo, z przypomnien mnie wyrzuca po usunieciu przypomnienia, safari mnie tez wyrzuca co jakis czas, kiosk sie zacina, a powinno byc chyba cora lepiej? Tez tak macie?

#1686 pawelnrg

pawelnrg
  • 525 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 07 sierpnia 2013 - 06:19

Mam pytanie do użytkowników iphona 4 na ios7b5,czy wam tel.też włącza sie dużo wolniej niż na poprzedniej becie?na becie 4 Mi tel.wstawał po 46s teraz jest dużo dłużej,aż 2m55s.chodzi o czas od wciśnięcia przycisku power do ekranu do wpisania kodu pin.Też tak macie?

#1687 Dares

Dares
  • 407 postów
  • SkądKatowice

Napisano 07 sierpnia 2013 - 06:38

Kurczę, nikt nie korzysta z Geveya w 4s'ie? Bo mnie kusi żeby zainstalować iOs'a 7 :D

Pisałem już o tym , że działa. I w sumie wątpie żeby się nagle to zmieniło.

- - - Updated - - -

Tak jest zdecydowanie dłużej. U mnie na Iphone 4s też trwa to bardzo długo.

#1688 modlin

modlin
  • 538 postów
  • SkądLynchburg, TN

Napisano 07 sierpnia 2013 - 08:47

Beta 5 bateria: [ATTACH=CONFIG]16404[/ATTACH] WiFi włączone. Zasięg max 3G. Rokuje pozytywnie.

#1689 adr43

adr43
  • 181 postów

Napisano 07 sierpnia 2013 - 09:23

Jak to jest mozliwe ze zamiast naprawic bledy to robia kolejne? Dlugo sie wlacza telefon, safari crachuje....

#1690 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 07 sierpnia 2013 - 09:25

https://www.dropbox....07 10.19.57.png U mnie jest tak. Też jestem zadowolony :)

#1691 bartorux

bartorux
  • 146 postów

Napisano 07 sierpnia 2013 - 09:38

Jak to jest mozliwe ze zamiast naprawic bledy to robia kolejne? Dlugo sie wlacza telefon, safari crachuje....

Błagam napisz jeszcze 10 razy o tym jak długo Ci się telefon włącza. Skoro masz bete=jesteś developerem. Więc zgłoś błąd do apple, w czym problem?

#1692 radzion

radzion

master of disaster

• 1 193 postów

Napisano 07 sierpnia 2013 - 10:03

No i na szczęście powróciło "odblokuj", w końcu robienie debili z użytkowników Iphone'a nie było zbyt dobrym posunięciem, zmiany na plus, ja czekam az zmienią tą nieszczęsną ikone safari, która nie pasuje tam w żaden sposób.
I przycisk wyłączania wygląda lepiej, aleeee tło wtedy powinno się ściemnić, teraz wygląda lekko mówiąc lipnie.

Dokladnie, poprawili napisy przy odblokowaniu i wylaczaniu. Poprawili takze maly detal o ktorym pisalem a mianowicie dostep do aparatu z zablokowanego ekranu. Teraz znow wystarczy przesunac od krawedzi ekranu w prawym dolnym rogu a nie trafiac dokladnie w ikonke aparatu (co graniczylo z cudem i powodowalo ciagle wysuwanie dolnego paska). Apple chyba czyta nasze posty. Ogolnie jestem pozytywnie nastawiony do nowego ios7. Zmienilem o nim zdanie. Teraz juz nie potrafie patrzec na starocia 6.1.4 ;) Plaskosc interfejsu jakos przypadla mi do gustu. Nawet poczte o2 splaszczyli jakby chcac dopasowac ja do wygladu nowego softu w iphonie ;)

Zapomnialem dodac ze wreszcie nie wywala skype'a :)

#1693 sevecc

sevecc
  • 773 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 07 sierpnia 2013 - 10:04

Jako, że to mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich serdecznie :) Nie, oczywiście nie jestem dev-em, ale nie mogłem oprzeć się instalacji 7-ki wiedząc, że jest taka możliwość dla wszystkich użytkowników. Więc z góry proszę darujcie sobie zgryźliwe komentarze typu: "jesteś dev-em to wiesz" :) Mam pytanie co do 5-tej bety - konkretnie o ikonkę Twittera - u mnie po aktualizacji pozostała stara ikonka - jak to u Was wygląda? Pzdrw.

#1694 sebastian22

sebastian22
  • 192 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 07 sierpnia 2013 - 10:08

nie zapominaj ze to ciagle beta, czasem zeby cos naprawic - trzeba drugie popsuc podswiadomie.....spokojnie naprawia.

#1695 bartorux

bartorux
  • 146 postów

Napisano 07 sierpnia 2013 - 10:15

nie wiem czy w poprzednich betach było, ale na zablokowanym ekranie, tapnięcie palcem tak fajnie ekran skacze :> małe a cieszy

#1696 radzion

radzion

master of disaster

• 1 193 postów

Napisano 07 sierpnia 2013 - 10:17

Nie ma mozliwosci uzywania bety przez wszystkich. Tylko jak ma sie konto dev. W jaki wiec sposob aktywowales swojego iPhone'a? Nie koniecznie musisz byc devem aby potestowac nowy soft. Ja nie jestem ale lubie testowac nowinki Apple wiec posiadam oplacone konto. Oczywiscie ikona twitera nie zmienila sie poniewaz nie jest soft od apple a oficjalne wersje sa jak narazie max do 6.1.4. Pewnie po wydaniu oficjalnym ios7 developerzy zaczna splaszczac swoje ikony ;)

#1697 sevecc

sevecc
  • 773 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 07 sierpnia 2013 - 10:22

Ja dodam jeszcze od siebie, co zauważyłem, a o czym chyba wcześniej nikt nie wspominał - w 6.1.4 - gdy ktoś do nas dzwonił - po zakończeniu rozmowy, ekran sam automatycznie się blokował. W tej chwili niestety tak nie jest, ekran pozostaje podświetlony, co mnie np. bardzo irytuje. Mam nadzieję, że w finalnej wersji będzie tak jak trzeba :)

#1698 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 07 sierpnia 2013 - 10:27

Nie ma mozliwosci uzywania bety przez wszystkich. Tylko jak ma sie konto dev. (...)

Jest możliwość zainstalowania bety bez konta dev/dopisania udid do konta dev. Nie napiszę jak bo to niezgodne z regulaminem, ale spokojnie działa.

#1699 sevecc

sevecc
  • 773 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 07 sierpnia 2013 - 10:27

@radzion - jeśli nie posiadając konta dev zainstalowałem i używam bety bez problemu - to według mnie jest taka możliwość dla wszystkich. Proste :) Odnośnie ikony twittera - skąd się w takim razie wzięły screeny z nową ikonką?

#1700 bartorux

bartorux
  • 146 postów

Napisano 07 sierpnia 2013 - 10:34

@radzion - jeśli nie posiadając konta dev zainstalowałem i używam bety bez problemu - to według mnie jest taka możliwość dla wszystkich. Proste :)

Odnośnie ikony twittera - skąd się w takim razie wzięły screeny z nową ikonką?

Ikonka appstore jest nadal taka sama jak stara, udostępnianie typu safari została zmieniona ;)
Co nowego widzę, jak dostaniemy powiadomienie i wyskoczy nam ten pasek u góry, to na dole po jego środku teraz jest taka mała beleczka, za która trzeba złapać, wcześniej nie było :)

- - - Połączono posty - - -

Kolejne jak w esemesach było Jan K, tak teraz jest J Kowalski :>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych