Napisano 03 sierpnia 2013 - 20:48
Mam kilka tematów odnośnie bety 4 na moim iPhone 4.
1.Nie działa mi przycisk funkcyjny na pilociku od słuchawek, przyciski głośności działają, na moim starym 3GS działa wszystko. Tak samo na beta 3 działało wszystko.
2.Czasem telefon da sygnał że przyszedł sms a wcale nie przyszedł.
3.Muzyka grająca czasem wraca do początku utworu lub cofa się o kilka sekund lub krótka pauza powstaje gdy odblokowuje ekran.
4.Czasem przy klikaniu na kontakt lub sms lub coś innego podświetla się na szaro np.nr telefonu i nie otwiera zawartości i trzeba kliknąć drugi raz i dopiero.
5.Safari niestety dla mnie tragedia, mam szybki internet i na telefonie przez wi-fi śmigało na beta 3 z teraz tragedia, strona się wczytuje różnie, ale płynność działania-mega wolna, dotykam palcem by przewinąć do dołu strony a ona się zawiesza i otwiera zawartość strony tam gdzie palec leżał w pierwszej sekundzie.
6. Wi-fi przechodzi bardzo często w stan spoczynku np jak ekran jest zablokowany to nie wyświetla połączenia z wi-fi, dopiero jak sie odblokuje i po kilku sekundach jest połączenie.
7.Mam zaznaczone ilość znaków w sms a czasem mi nie pokazuje, w beta 3 liczba znaków nachodziła się na OK.
8. Jest dalej kilka słów nie przetłumaczonych na język polski w systemie.
To że mi się tak przytrafiło to nie oznacza że każdy tak ma, to są tylko moje spostrzeżenia z korzystania beta 4 na iPhone 4, wiem że jest to BETA dlatego nie krytykuje Apple, po prostu napisałem żeby ktoś nie czuł się samotnie mając takie problemy z beta 4 jak ja. Pozdrawiam.