Trzymales w reku s4, ze sie wypowiadasz? Wykonanie ma ok, wszystko spasowane idealnie, a to ze plastki jest tandetny to juz kwestia gustu...dla mnie wrazenie z kilkudniowego uzywania podobne do ip5 oba leciutki(zaleta) ale wyglad tandetny nie maja startu do ip4/4s bo to kunszt artystyczny. Ten htc one tez jest niczego sobie, obecnie z nowych to chyba najwyzsza polka pod wzgledem wygladu.
Tak, a nawet nie tylko trzymałem. I moim zdaniem wykonanie zdecydowanie nie jest ok. Widzisz dla Ciebie to,że telefon jest lekki to zaleta, dla mnie już nie to samo co do porównania 4 vs. 5. Moim zdaniem ten drugi prezentuje się znacznie lepiej.
Ogolnie to mnie rozsmieszaja lamenty niektorych tutaj o to czy telefon dostanie aktualizacje do 4.2.2 z 4.2.1 czy nie...no smiech na sali podniecaja sie ze zmiany numerka haha, polowa ludzi jak nie 3/4 w ogole nigdy softu nie aktualizuje...a juz o zachwalaniu czystych s4 czy one to nawet nie wspomne...czysty android to porazka nie ma co sie oszukiwac, surowy bez wiekszosci funkcji itd. a skok o "jeden" numerek nie robi zadnej roznicy, uzytkownicy wszelkich nexusow to betatesterzy i to jakis promil w swiecie wiec co to za argumenty...
No niestety, zmiana numerka to nie tylko mentalne poczucie, że się ma najnowszą wersję. Przejście z 4.0 do 4.1 było spore. Nowe usprawnienia i funkcje. Poza tym z wersji na wersję ten system jest szybszy.
Jeśli chodzi o to, że czysty android jest porażką to ciekawe stwierdzenie. Jedyny telefon, który mnie przekonał do swojej nakładki to właśnie One. Podaj te dodatki bez których nie da się żyć w takim S4 czego nie ma czysty android?