Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

gdzie kupić diablo III na maca

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#26 krzys.pe

krzys.pe
  • 72 postów

Napisano 27 października 2012 - 16:24

Przepraszam wszystkich. instalka idzie również pod makiem z tej płyty. Diablo kupione w wersji na pc instaluje się również pod mac os. Przepraszam za zamieszanie

#27 karski1

karski1
  • 10 postów

Napisano 28 października 2012 - 12:33

Bez problemu zadziałał mi klucz kupiony u nich, tyle ze ja pobierałem wersje angielska. A Ty sie zdecyduj bo raz piszesz ze pytałes o to sklep i dostałes odpowiedz zeby za 5 minut juz miec to przetestowane :)

Nie wiem co Cie tak dziwi kilka gier [URL="http://www.pwsz-tarnow.edu.pl"]forum pwsz tarnów[/URL] blizzarda kupowałem własnie w empiku i zawsze byly to wersje hybrydowe.

Na allegro można to kupić o wiele taniej...

#28 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 28 października 2012 - 19:48

Każda wersja jest uniwersalna, wystarczy sam kod podać. Co do samej gry polecam, ale już jakoś miesiąc czasu nie włączałem, nawet dłużej...;/

#29 grochos

grochos
  • 12 postów

Napisano 27 listopada 2012 - 04:42

Znalazłem coś takiego na allegoro: [url=http://allegro.pl/gra-diablo-3-iii-pc-mac-blizzard-box-folia-24h-i2792765335.html]GRA DIABLO 3 III PC MAC BLIZZARD BOX Folia 24h (2792765335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
Kiedy dobrze się wczytacie widnieje tam taki napis: "Diablo III dla Macintosh jest dostępne w języku angielskim, francuskim oraz niemieckim" (zaraz pod wymaganiami sprzętowymi).
Mam rozumieć, że właściciel konta bredzi?? :D

Jestem aktualnie w Vancouver i są spore przeceny cenowe gier - np. SC2 za 19 dolarów, diablo 3 - 29dolarów - wersje oczywiście pudełkowe. Czy jeśli zakupię wersję pudełkową tutaj, to będzie dostępny również język polski? Wystarczy to zmienić w ustawieniach?

#30 Sebol

Sebol
  • 501 postów

Napisano 27 listopada 2012 - 06:40

nie tyle co bredzi, co oryginalnie instalka z płyty, jak i ściągany klient nie ma wersji polskiej na Maca, ale gdy już się ściągnie klienta np. angielskiego, to w menu jest opcja zmiany języka - wybierasz polski, gra dociąga pliki i uruchamia się po polsku.

#31 metal_man

metal_man
  • 489 postów
  • SkądChorzów

Napisano 27 listopada 2012 - 08:02

nie tyle co bredzi, co oryginalnie instalka z płyty, jak i ściągany klient nie ma wersji polskiej na Maca, ale gdy już się ściągnie klienta np. angielskiego, to w menu jest opcja zmiany języka - wybierasz polski, gra dociąga pliki i uruchamia się po polsku.

Mam chyba jakas dziwna plytke zatem. U mnie z plyty zainstalowala sie polska wersja (przy braku polaczenia z netem).

#32 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 27 listopada 2012 - 08:44

Jestem aktualnie w Vancouver i są spore przeceny cenowe gier - np. SC2 za 19 dolarów, diablo 3 - 29dolarów - wersje oczywiście pudełkowe. Czy jeśli zakupię wersję pudełkową tutaj, to będzie dostępny również język polski? Wystarczy to zmienić w ustawieniach?

Będą działać. Fajne ceny, sam bym kupił chętnie.

#33 Sebol

Sebol
  • 501 postów

Napisano 27 listopada 2012 - 15:41

Mam chyba jakas dziwna plytke zatem. U mnie z plyty zainstalowala sie polska wersja (przy braku polaczenia z netem).

no to cofam to, wszędzie gdzie czytałem, było tak jak napisałem, a sam instalowałem z klienta z Blizzard.Net i tam polskiego nie było, dopiero po zainstalowaniu i dociągnięciu plików miałem polski język

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych