gdzie kupić diablo III na maca
Napisano 27 października 2012 - 16:24
Napisano 28 października 2012 - 12:33
Bez problemu zadziałał mi klucz kupiony u nich, tyle ze ja pobierałem wersje angielska. A Ty sie zdecyduj bo raz piszesz ze pytałes o to sklep i dostałes odpowiedz zeby za 5 minut juz miec to przetestowane
![]()
Nie wiem co Cie tak dziwi kilka gier [URL="http://www.pwsz-tarnow.edu.pl"]forum pwsz tarnów[/URL] blizzarda kupowałem własnie w empiku i zawsze byly to wersje hybrydowe.
Na allegro można to kupić o wiele taniej...
Napisano 28 października 2012 - 19:48
Napisano 27 listopada 2012 - 04:42
Kiedy dobrze się wczytacie widnieje tam taki napis: "Diablo III dla Macintosh jest dostępne w języku angielskim, francuskim oraz niemieckim" (zaraz pod wymaganiami sprzętowymi).
Mam rozumieć, że właściciel konta bredzi??

Jestem aktualnie w Vancouver i są spore przeceny cenowe gier - np. SC2 za 19 dolarów, diablo 3 - 29dolarów - wersje oczywiście pudełkowe. Czy jeśli zakupię wersję pudełkową tutaj, to będzie dostępny również język polski? Wystarczy to zmienić w ustawieniach?
Napisano 27 listopada 2012 - 06:40
Napisano 27 listopada 2012 - 08:02
nie tyle co bredzi, co oryginalnie instalka z płyty, jak i ściągany klient nie ma wersji polskiej na Maca, ale gdy już się ściągnie klienta np. angielskiego, to w menu jest opcja zmiany języka - wybierasz polski, gra dociąga pliki i uruchamia się po polsku.
Mam chyba jakas dziwna plytke zatem. U mnie z plyty zainstalowala sie polska wersja (przy braku polaczenia z netem).
Napisano 27 listopada 2012 - 08:44
Jestem aktualnie w Vancouver i są spore przeceny cenowe gier - np. SC2 za 19 dolarów, diablo 3 - 29dolarów - wersje oczywiście pudełkowe. Czy jeśli zakupię wersję pudełkową tutaj, to będzie dostępny również język polski? Wystarczy to zmienić w ustawieniach?
Będą działać. Fajne ceny, sam bym kupił chętnie.
Napisano 27 listopada 2012 - 15:41
Mam chyba jakas dziwna plytke zatem. U mnie z plyty zainstalowala sie polska wersja (przy braku polaczenia z netem).
no to cofam to, wszędzie gdzie czytałem, było tak jak napisałem, a sam instalowałem z klienta z Blizzard.Net i tam polskiego nie było, dopiero po zainstalowaniu i dociągnięciu plików miałem polski język
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych