Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

gdzie kupić diablo III na maca

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#1 krzys.pe

krzys.pe
  • 72 postów

Napisano 24 października 2012 - 21:59

czołem, gdzie kupić diablo III na maca -polską wersję -w polsce

#2 Huntter

Huntter
  • 26 postów

Napisano 24 października 2012 - 22:07

Każda wersja pudełkowa jest na mac'a A klucz który kupisz w internecie umożliwi ściągnięcie gry zarówno na PC jak i OSX. Każda gra też będzie po polsku, lub w innym dostępnym języku jaki sobie zażyczysz.

#3 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 24 października 2012 - 22:49

najtaniej na Keye.pl - World of Warcraft, Aion Online, Warhammer, mmo, prepaid

#4 krzys.pe

krzys.pe
  • 72 postów

Napisano 24 października 2012 - 23:20

czyli gra w wersji pudełkowej jest domyslnie na dwa systemy? choć na pudełku nie pisze że na maca to jest?

#5 engels23

engels23
  • 38 postów
  • Skądmiasto

Napisano 24 października 2012 - 23:29

...

#6 krzys.pe

krzys.pe
  • 72 postów

Napisano 24 października 2012 - 23:29

to jak kupic wersje box na maca? nigdzie nie widzę w tym kraju

#7 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 24 października 2012 - 23:42

Oczywiście, że ..... nie
Pan Huntter raczy opowiadać bajeczki.
Na wersji pudełkowej Diablo III jest napisane na jakich systemach uruchomisz grę. Jeżeli nie ma tam napisu MAC to jej nie uruchomisz na Macu.
Np. na pudełkach StarCraft jest napisane również MAC i grę możesz zainstalować.

---------- Wpis dodano o 00:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:27 ----------

Przecież to jest wersja na PC - pytałem ich czy zadziała na Macu i dostałem odpowiedź.....NIE

Jaka wersja człowieku .... Kupujesz kod pobierasz wersje ze strony Blizarda na maca podpinasz do swojego konta battlenet i grasz.

---------- Wpis dodano o 22:42 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:41 ----------

to jak kupic wersje box na maca?

nigdzie nie widzę w tym kraju

Bedac w empiku widzialem pudelko z hybrydowa instalacja gry.

#8 engels23

engels23
  • 38 postów
  • Skądmiasto

Napisano 24 października 2012 - 23:52

...

#9 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 24 października 2012 - 23:52

Bez problemu zadziałał mi klucz kupiony u nich, tyle ze ja pobierałem wersje angielska. A Ty sie zdecyduj bo raz piszesz ze pytałes o to sklep i dostałes odpowiedz zeby za 5 minut juz miec to przetestowane :) Nie wiem co Cie tak dziwi kilka gier blizzarda kupowałem własnie w empiku i zawsze byly to wersje hybrydowe.

#10 engels23

engels23
  • 38 postów
  • Skądmiasto

Napisano 24 października 2012 - 23:56

...

#11 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 25 października 2012 - 00:27

No właśnie to jest Twój problem...nie kupowałeś i nie instalowałeś Diablo III z empiku.

Ale jaki moj problem, o czym Ty piszesz ... ja akurat osobiście to nie mam żadnego problemu, a już na pewno nie z Diablo 3.
Nigdzie nie napisałem że instalowałem i kupowałem Diablo 3 z empiku. Napisałem ze widziałem tam wersję hybrydową a to róznica. Napisałem także że kupowałem klucz w sklepie internetowym i pobierałem klienta dla Mac (wersję angielską) i bez problemu klucz zadziałał.

Myślę że problem jest w bardziej w tym że podajesz rózne wersje wydarzeń których nie można traktować poważnie. Tak jak wcześniej napisałem - raz piszesz ze udzielono Ci odpowiedzi w tym sklepie, zeby po kilku postach napisać że kupiłes kod i to przetestowałeś. Nic z tego nie rozumiem.

#12 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 25 października 2012 - 00:30

I uważaj abyś nie został z takim wyborem

No widzisz a u mnie wybór jest taki :)

Po pobraniu klienta na swoim koncie battle.net bez problemu użyłem do aktywacji kupionego u nas w polsce w sklepie internetowym klucza. I nie był to jakiś specjalny klucz for mac :)

#13 krzys.pe

krzys.pe
  • 72 postów

Napisano 25 października 2012 - 01:06

tutaj garść wiedzy jest jeśli chodzi o te kody itd.

chcąc mieć polski trzeba chyba kupić wersję pc. duża różnica w cenie. na stronie diablo chca 60 E za kody a to chyba taki sam kod jak na allegro jest za 40 euro

czyli wnioski takie:
jak chcesz mieć polską wersje diablo to mac odpada, pod windowsa trzeba kupić.
wersji pudełkowej na maca raczej się nie znajdzie
boot camp i diablo na windows
czołem

#14 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 25 października 2012 - 01:37

tutaj garść wiedzy jest jeśli chodzi o te kody itd.

chcąc mieć polski trzeba chyba kupić wersję pc. duża różnica w cenie. na stronie diablo chca 60 E za kody a to chyba taki sam kod jak na allegro jest za 40 euro

czyli wnioski takie:
jak chcesz mieć polską wersje diablo to mac odpada, pod windowsa trzeba kupić.
wersji pudełkowej na maca raczej się nie znajdzie
boot camp i diablo na windows
czołem

Czyli to sporo tłumaczy ... U mnie angielska wersja poszła bez problemu, widocznie polska nie jest dostępna dla platformy Mac - reszta tak jak piszesz :)

#15 cezdeville

cezdeville
  • 207 postów

Napisano 25 października 2012 - 07:06

Można zainstalować polską wersję językową na Macu i można to zrobić korzystając z klucza gry w wersji na PC, zakupionej np. w Media Markt. U mnie działa, kupiłem grę jakieś półtora tygodnia temu.

#16 delgadur

delgadur
  • 233 postów

Napisano 25 października 2012 - 08:30

Ja kupiłem na Homepage po 15 minutach dostałem klucz na meila. Rejestrujesz klucz na swoim koncie. Pobierasz wersję na maca (angielską) potem w ustawieniach gry zmieniasz język gry na polski i po sprawie. Po jakimś czasie przysyłają ci pudełko od gry do domu:) Najtaniej , najszybciej bez wychodzenia z domu :)
No i ten temat był już poruszany dokładnie tutaj http://myapple.pl/gr...blo-iii-18.html

#17 guru22

guru22
  • 205 postów
  • SkądLondon, United Kingdom, United Kingdom

Napisano 25 października 2012 - 08:40

Ludzie Litości ... Najważniejszy jest CD- Key do Diablo 3 nie ważne z jakiej wersji byle by oryginalny :) ... klienta gry można pobrać nawet z torrentów ... będzie działać ... jak nie wierzycie to zagrajcie sobie w demo diablo 3 tylko załóż sobie darmowe konto na battle.net by mieć dostęp...

Czyli to sporo tłumaczy ... U mnie angielska wersja poszła bez problemu, widocznie polska nie jest dostępna dla platformy Mac - reszta tak jak piszesz :)

A zmieniałeś sobie w ustawieniach gry na Język polski ?

Pozdrawiam...

#18 delgadur

delgadur
  • 233 postów

Napisano 25 października 2012 - 08:43

Jak co mogę Ci na priv wysłać guest pass bo mam trzy i sobie przetestujesz dla świętego spokoju :P

#19 koyoot

koyoot
  • 2 235 postów
  • SkądKoło, PL

Napisano 25 października 2012 - 17:34

Oczywiście, że ..... nie
Na wersji pudełkowej Diablo III jest napisane na jakich systemach uruchomisz grę. Jeżeli nie ma tam napisu MAC to jej nie uruchomisz na Macu.

---------- Wpis dodano o 00:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:27 ----------

Przecież to jest wersja na PC - pytałem ich czy zadziała na Macu i dostałem odpowiedź.....NIE

Bzdury jakich malo. Na moim pudelku z Diablo 3 tez jest napisane jak byk ze to tylko wersja PC. A jednak wsadzajac plyte do napedu zainstalowalo sie szybko i bez jakiegokolwiek problemu na MBP z podpisu.

I tak, POLSKA wersja jezykowa.

Na pewnym Polskim sklepie internetowym mozna kupic Diablo 3 w pudelku za 149.90. I miec i wersje MAC i polska wersje jednoczesnie. Wiem bo sam tam kupowalem. Mowa o Saturion.pl.

#20 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 25 października 2012 - 19:07

A zmieniałeś sobie w ustawieniach gry na Język polski ?

Pozdrawiam...

Faktycznie dzięki :) W takim razie tym bardziej nie rozumiem kolegi który tak zaciekle się wczesniej ze mną sprzeczał

#21 Huntter

Huntter
  • 26 postów

Napisano 25 października 2012 - 23:49

Oczywiście, że ..... nie

Strasznie dużo bzdur wypisujesz... nie masz informacji w temacie a się wypowiadasz i wprowadzasz ludzi w błąd.
Oczywiście, że każda wersja pudełkowa Diablo III kupiona w Polsce działa na OSX. Wiem bo sam taką mam i zainstalowałem na OSX na macbook z podpisu i PC z windows.

#22 krzys.pe

krzys.pe
  • 72 postów

Napisano 27 października 2012 - 07:13

właśnie nie każda. Bo kupiłem w czwartek, i pod makiem nie poszło z tej płyty

#23 AssuanShi

AssuanShi
  • 346 postów

Napisano 27 października 2012 - 11:35

Nie możliwe że jedna płyta na Mac'u działa, a druga nie ...

#24 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 27 października 2012 - 11:42

Masz wklepać na necie swój serial i pobrać instalator.
Na poprzedniej stronie kolega napisał dokładnie co trzeba zrobić:
"Rejestrujesz klucz na swoim koncie. Pobierasz wersję na maca (angielską) potem w ustawieniach gry zmieniasz język gry na polski i po sprawie."

#25 Huntter

Huntter
  • 26 postów

Napisano 27 października 2012 - 13:50

Skończ trolować... ;/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych