Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#1251 DjSkiller

DjSkiller
  • 31 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 czerwca 2012 - 18:44

Szukam aplikacji w cydii, ktora umożliwiała swobodne rozmieszczenie ikon.

#1252 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 03 czerwca 2012 - 18:54

Szukam aplikacji w cydii, ktora umożliwiała swobodne rozmieszczenie ikon.

Rozwiazanie darmowe: iBlank
rozwiazanie platne ale za to wygodniejsze: GridLock

#1253 tomciopaluch123

tomciopaluch123
  • 988 postów
  • SkądEarth

Napisano 03 czerwca 2012 - 23:09

Cześć ! Takie mam pytanie. Znajomy ma Samsunga Galaxy S II , i blokowanie ekranu u niego jest podobnie jak w iPhone tylko ten ekran tak powoli się wygasa po kliknięciu. Nie wiem czy to we wszystkich telefonach z androidem jest, ale w S2 tak jest. I tu moje pytanie. Czy jest jakiś dodatek w cydii że blokując iPhone przyciskiem Power OFF/ON bedzie tak powoli się wygasał ?, bo wiem że była modyfikacja taka, że wygaszało się iPhonea i był efekt jak wyłączanie telewizora, więc moze taki jak z SGS2 tez bedzie. z Góry thx ; )

#1254 mateuszns1

mateuszns1
  • 138 postów
  • SkądNowy Sącz/Kraków

Napisano 04 czerwca 2012 - 09:00

o to Ci chodzi? Neat Trick For Your iPhone (sleep animation) - YouTube

#1255 pjaczewski

pjaczewski
  • 28 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 10:14

Witam, zna ktoś może aplikacje działającą podobnie do Auto3G bo na sofcie 5 niestety nie dziala, ogólnie aplikacja wyłączała dostęp do internetu po zablokowaniu iphona, dzieki czemu bateria trzymala mi prawie 3 dni.

#1256 graxor

graxor
  • 26 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 04 czerwca 2012 - 10:14

Szukam jakiegoś dobrego i prostego odtwarzacza Mp3 i plików muzycznych na IPhone4. Co polecicie?

#1257 KingaG82

KingaG82
  • 1 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 10:20

CIACH Post niezwiązany z tematem

#1258 Olivia

Olivia
  • 716 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 czerwca 2012 - 12:02

Szukam jakiegoś dobrego i prostego odtwarzacza Mp3 i plików muzycznych na IPhone4. Co polecicie?

PhoneDrive

#1259 Pascal_77

Pascal_77
  • 80 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 czerwca 2012 - 16:20

Poszukuję aplikacji, która blokuje lub zabezpiecza przed otwarciem (np. za pomocą np hasła) inne aplikacje. Chodzi mi głównie o komunikatory, email czy społecznościówki jak Facebook czy Twitter. Parę dni temu zgubiłem telefon, zacząłem na niego dzwonić i uczciwy znalazca odebrał i mi go oddał!! Jednak wtedy dotarło do mnie, że może stratę telefonu bym przebolał, jednak nie mógłbym sobie darować, że obca osoba ma dostęp do mojego konta meilowego, facebooka, gadu gadu, kontaktów czy zdjęć. Jak można zabezpieczyć to wszystko w telefonie, żeby być spokojnym jeśli wpadnie w niepożądane ręce. Ewentualnie jak można się wylogować z Facebooka w telefonie czy z poczty? Bardzo proszę o pomoc. Aplikacja do zabezpieczeń może być oczywiście płatna, byle użytkownik średnio zaawansowany potrafił z niej skorzystać

#1260 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 04 czerwca 2012 - 18:48

A moze zamiast tak kombinowac ustawisz sobie haslo 4 cyfrowe na wlaczaniu telefonu? Dodatkowo jak drazni Cie wpisywanie hasla kiedy jestes w domu w cydii jest program ktory to wykrywa (na podstawie polaczenia z Twoim domowym routerem wifi) tylko trzeba miec wifi wlaczone caly czas i jak jestes w domu polaczony ze swoim wifi dezaktywuje ochrone haslem automatycznie i wlacza ja z powrotem jak opuscisz zasieg sieci domowej. Ten program nazywal sie Autoprotect.

#1261 Pascal_77

Pascal_77
  • 80 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 czerwca 2012 - 21:00

całkiem niezłe rozwiązanie, a da się w tym programie skonfigurować kilka sieci WI-FI?
I pytanie drugie, czy da się wylogować z poczty, facebooka?

---------- Wpis dodano o 22:00 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:48 ----------

A moze zamiast tak kombinowac ustawisz sobie haslo 4 cyfrowe na wlaczaniu telefonu? Dodatkowo jak drazni Cie wpisywanie hasla kiedy jestes w domu w cydii jest program ktory to wykrywa (na podstawie polaczenia z Twoim domowym routerem wifi) tylko trzeba miec wifi wlaczone caly czas i jak jestes w domu polaczony ze swoim wifi dezaktywuje ochrone haslem automatycznie i wlacza ja z powrotem jak opuscisz zasieg sieci domowej. Ten program nazywal sie Autoprotect.

Niestety u mnie ta aplikacja AutoPROTECT nie działa. Zainstalowałem, ale nie da sie nigdzie skonfigurować hasła. Nie reaguje jak ją włączam, wyłączam, respring też nic nie pomógł.

Znalazłem jednak aplikację, która mi odpowiada o wiele bardziej. Nazywa się 360MobileSafe.
Posiada wiele zabezpieczeń, m.in tą o jaką mi chodziło, czyli możliwość zablokowania hasłem pojedynczej aplikacji, kilku czy wszystkich.
Ponadto można przenieść wybrane kontakty, smsy, zdjęcia, video, notatki czy nagrania z dyktafonu i również zabezpieczyć je hasłem.
Kolejna funkcja to zablokowanie danego kontaktu czy numeru telefonu czy też wszystkich, co w przypadku kradzieży telefonu sprawi, że złodziej nie będzie mógł odczytać czy też odebrać telefonu od zablokowanych numerów.
Kolejna ochrona przed złodziejem w tej aplikacji nazywa się ANTITHEFT i ma 3 funkcje.
Najpierw musimy skonfigurować swoje hasło, następnie zaufany numer telefonu do przyjaciela lub na nasz inny telefon.
Antitheft wyśle smsa na podany numer jeśli w naszym skradzionym telefonie ktoś wymieni kartę SIM,ponadto jest możliwość wysłania SMSa z dowolnego telefonu, w treści podając: lock#....(w miejsce kropek wpisujemy nasze hasło). Funkcja ta zablokuje telefon niemal całkowicie, złodziej będzie mógł robić jedynie zdjęcia.
I ostatnia funkcja to wysłanie SMSa z dowolnego telefonu, w treści podając: alert#...(w miejsce kropek wpisujemy nasze hasło). Funkcja ta uruchomi przeraźliwe wycie syreny policyjnej, której złodziej nie będzie w stanie niczym wyłączyć (jedynie podając nasze hasło)
Ponadto w aplikacji znajdziemy jeszcze funkcje czyszczenia systemu z tzw. "śmieci" oraz licznik przepływu sieci.

Aplikacja jest do ściągnięcia za darmo z Repo BigBoss

http://moreinfo.theb...360mobilesafeDp

#1262 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 22:45

@pascal SiNfuL iPhone Repo

#1263 tomciopaluch123

tomciopaluch123
  • 988 postów
  • SkądEarth

Napisano 04 czerwca 2012 - 23:14

Chodzi mi o takie coś , jak w filmku i pokazane to jest w 13:07 jak blokuje Galaxy s2 i o takie " powolne " gaszenie mi chodzi, żeby na iPhone mieć, jest takie coś gdzieś ? nawet płatne w cydii ?

#1264 Olivia

Olivia
  • 716 postów
  • SkądKraków

Napisano 05 czerwca 2012 - 00:22

Jest kilka takich aplikacji. Wejdź na youtube i poszukaj coś w stylu iphone lock jailbreak. Ja akurat nie moge sobie nazwy przypomnieć...

#1265 tomciopaluch123

tomciopaluch123
  • 988 postów
  • SkądEarth

Napisano 05 czerwca 2012 - 10:24

szukam od 4 dni i nie moge nic znaleźć ;/

#1266 tomciopaluch123

tomciopaluch123
  • 988 postów
  • SkądEarth

Napisano 05 czerwca 2012 - 21:10

Cóż, czyli nikt nie ma pojęcia co do tej modyfikacji ? dodam że nie chodzi mi o program sleepfx, bo tam nie ma tej opcji :( Jak ktoś to znajdzie stawiam piwo ! :D

#1267 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 postów
  • SkądTczew, Poland

Napisano 06 czerwca 2012 - 09:41

szukam jakiegośrozszerzenia, które usunie z ekranu powiadomień napis: "brak nowych powiadomień"

#1268 Thunderbolt

Thunderbolt
  • 24 postów

Napisano 06 czerwca 2012 - 13:55

pro tapper Witam, zna ktoś odpowiednik aplikacji pro tapper ? ta akurat działa tylko na iOS 4.x :/

#1269 Olivia

Olivia
  • 716 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 czerwca 2012 - 21:27

Cóż, czyli nikt nie ma pojęcia co do tej modyfikacji ? dodam że nie chodzi mi o program sleepfx, bo tam nie ma tej opcji :(

Jak ktoś to znajdzie stawiam piwo ! :D

A to:
Tv Tube Sleep v 1.0.7 (turns off your screen like an old TV tube) - YouTube

#1270 tomciopaluch123

tomciopaluch123
  • 988 postów
  • SkądEarth

Napisano 06 czerwca 2012 - 23:01

No nie chodzi mi o to :) pisałem wcześniej :P ale DZIĘKI za chęci :)

#1271 rzodzioo

rzodzioo
  • 99 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 08:05

Witam Poszukuje podobnej darmowej aplikacji do która umożliwi obracanie mentu o 360st [TWEAK] Wraparound- obót pulpitów o 360 stopni • Recenzje App z Cydii • forum.myiPhone.com.pl • Forum iPhone 4S, 4, 3GS, 3G, iPhone, iPad, OS X, Apple na filmiku jest pokazane dokladnie ;]

#1272 ArieLoOo

ArieLoOo
  • 304 postów
  • SkądTczew, Poland

Napisano 07 czerwca 2012 - 15:27

ten wraparound, tak średnio mi działa, bo tylko z ostatniej do pierwszej przechodzi a z pierwszej do ostatniej już nie;/ a po drugie jak mam nospot to dziwny jakiś błąd jest.

#1273 rzodzioo

rzodzioo
  • 99 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 20:24

Dzieki bede pamietal na przyszlosc ;] ale czy istnieje podobna aplikacja o tym samym działaniu aha i czy faktycznie ten waraparound jest platny bo u mnie w iphone mam kombinacje alpejskie zeby wgrac cos z cydii takze wolalbym nie tracic czasu ;]

#1274 Ziomex2073

Ziomex2073
  • 133 postów

Napisano 08 czerwca 2012 - 11:14

Posiadam iP4 z iOS 5.1.1. Poszukuje jakiejś aplikacji umożliwiającej przesyłanie plików bluetooth... Co polecacie na tego iOSa?

#1275 Kacper278

Kacper278
  • 6 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 20:34

Mam iPoda touch 1g z softem 3.1.3 jest możliwość otworzenia gier z wyższych softów?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych