Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#1226 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 28 maja 2012 - 14:20

@tom2600: ten tweak Ci nie pomoze bo on ustawia alarm na MAXA (na wypadek jakbys sobie sciszyl za bardzo i zebys na pewno uslyszal) a Tobie chodzi chyba tak samo jak i mnie o cos odwrotnego- zeby nie stawiac wszystkich na nogi bo nie masz mocnego snu i wystarczy Ci delikatny i cichy dzwonek. @kracek - to co podales robi dokladnie odwrotnie to czego potrzebuje. Naprawde nie rozumiesz o co nam chodzi?? Przeciez napisalem wyraznie i tom2600 to poparl. CHODZI O NIEZALEZNE USTAWIENIE GLOSNOSCI ALARMU I DZWONKA POLACZEN PRZYCHODZACYCH "...Ok dla zrozumienia: Chce moc ustawiac sobie glosnosc SAMEGO budzika nie tykajac glososci przychodzacych polaczen glosowych zeby to bylo tak: budzik mam ustawiony cichutko a glosnosc polaczen na maxa i nie dotykac / bawic sie glosnoscia wiecej. Przeciez ta opcja jest w kazym innym telefonie ..." Ja musialem ten problem rozwiazac lopatologicznie bo brak tej funkcji w ios to jest poprostu smiech: glosnosc dzwonka mam zawsze na max, lub wlaczam wibre gdy potrzebuje wyciszyc. Zeby moc ustawic glosnosc samego alarmu wybralem sobie plik dzwiekowy alramu do ktorego jestem przyzwyczajony i PROGRAMOWO go sciszylem. Zrobilem sobie kilka wersji glosnosci alarmu i wsztstkie wpakowalem do telefonu jako osobne pliki dzwiekowe(ponazywalem sobie je odpowiednio zeby moc wybrac odpowiednia glosnosc podczas ustawiania alarmu). Pomimo ze glosnosc dzwonka mam na max, alarm i tak dzwoni mi cicho bo jest sciszony programowo. Kto to widzial w telefonie z takiej polki. Blackberry, motorolle - szkoda wymieniac wszystkie to maja!! Prosciej jest wymienic chyba te ktore tej opcji nie maja: IPHONE!

#1227 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 28 maja 2012 - 15:57

@kracek - to co podales robi dokladnie odwrotnie to czego potrzebuje. Naprawde nie rozumiesz o co nam chodzi?? Przeciez napisalem wyraznie i tom2600 to poparl. CHODZI O NIEZALEZNE USTAWIENIE GLOSNOSCI ALARMU I DZWONKA POLACZEN PRZYCHODZACYCH
"...Ok dla zrozumienia: Chce moc ustawiac sobie glosnosc SAMEGO budzika nie tykajac glososci przychodzacych polaczen glosowych zeby to bylo tak: budzik mam ustawiony cichutko a glosnosc polaczen na maxa i nie dotykac / bawic sie glosnoscia wiecej. Przeciez ta opcja jest w kazym innym telefonie ..."

Rozumiem dokładnie o co chodzi, bo używam go do tego samo, do czego Ty chcesz używać. Zobacz na tego screena:

Dołączona grafika

Przy pomocy Alarming może ustawić dowolną głośność dla Alarmu. Niezależnie od głośności dzwonka.

#1228 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 28 maja 2012 - 21:21

@kracek - w takim razie wielkie dzieki za wyprostowanie tego zwracam honor:) . Zabieram sie do testowania tego tweak'a. Pozdrawiam i dzieki

#1229 tom2600

tom2600
  • 120 postów
  • SkądBogatynia

Napisano 28 maja 2012 - 22:56

Ten właśnie program działa wyśmienicie, choć jeszcze bym się czepnął wibracji która również nie jest mi potrzebna do budzika. Ale ciesze się z tego co mam i w zasadzie to mi wystarczy.

#1230 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 28 maja 2012 - 23:23

Ten właśnie program działa wyśmienicie, choć jeszcze bym się czepnął wibracji która również nie jest mi potrzebna do budzika. Ale ciesze się z tego co mam i w zasadzie to mi wystarczy.

Ja tez potwierdzam robi to co potrzebuje i tak jak poprzednik mowi ze fajnie jakby dalo sie wibre wylaczyc. Jedna rzecz mnie tylko drazni ze glosnosc alarmu trzeba ustawic na slepo i wlaczac alarm i testowac czy jest ok. Bo ruszanie suwakiem glosnosci alarmu nie wzbudza dzwieku celem ustawienia jego natezenia ale... robi sie to tylko raz wiec mozna postestowac i ustawic jak trzeba.

#1231 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 29 maja 2012 - 09:16

Poszukuje programu gdzie ktoremu bedzie IPOD w notification center badz na dashboardzie X, taki jak na tym zdjeciu
http://9to5mac.files...jpg?w=670&h=333 (* po lewej )

Mialem music center ale jest niedopracowane.

#1232 Olivia

Olivia
  • 716 postów
  • SkądKraków

Napisano 29 maja 2012 - 13:16

Właśnie, program do wyłączania wibracji dla budzika byłaby genialny. Można rano zawału dostać jak się zapomni wibracji wyłączyć...

#1233 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 29 maja 2012 - 19:30

dashboard X i przed spaniem klikasz na pulpicie wylaczenie wibracji :D

#1234 yako69

yako69
  • 2 postów

Napisano 30 maja 2012 - 07:29

CIACH Post niezwiązany z tematem.

#1235 Ver0

Ver0
  • 17 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 30 maja 2012 - 22:14

Poszukuje tweaka/fixa (nie wiem dokładnie jak to nazwać ponieważ jestem "świeży" w tym temacie) dzięki któremu będę mógł odbierać/wysyłać wiadomości FB z poziomu sms(coś podobnego jest w widnows phone). PS. Jeszcze zdałoby się by przy kontakcie(nie wchodząc w niego) było widoczne zdjęcie.

#1236 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 30 maja 2012 - 22:26

.

PS. Jeszcze zdałoby się by przy kontakcie(nie wchodząc w niego) było widoczne zdjęcie.

Cyntact z cydii , a odnosnie pierwszego pytania to nie wiem ale watpie.

#1237 kdworaczyk

kdworaczyk
  • 262 postów
  • SkądPsary

Napisano 31 maja 2012 - 16:16

Poszukuje tweaka który spowoduje że po podłaczeniu iphona do ładowania ekran bedzie cały czas poświetlony ! Zna ktoś coś takiego ?

#1238 mtimos

mtimos
  • 11 postów
  • SkądŁódż

Napisano 31 maja 2012 - 16:39

wyłącz autoblokadę..

#1239 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 31 maja 2012 - 17:18

Poszukuje tweaka który spowoduje że po podłaczeniu iphona do ładowania ekran bedzie cały czas poświetlony ! Zna ktoś coś takiego ?

ScreenDimmer

#1240 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 01 czerwca 2012 - 09:59

Poszukuje programu gdzie ktoremu bedzie IPOD w notification center badz na dashboardzie X, taki jak na tym zdjeciu
http://9to5mac.files...jpg?w=670&h=333 (* po lewej )

Mialem music center ale jest niedopracowane.

#1241 maniekok3

maniekok3
  • 33 postów
  • Skąd, Poland

Napisano 01 czerwca 2012 - 11:06

Posiadam ipla i Justin.tv hd na Justin słaba jakość a na ipla mało kanałów , oczywiście chodzi mi o tv na żywo . Poprzez Skyfire próbowałem oglądać weeb.tv/chanels lecz słabo buforuje i tnie sie niesamowicie , może jest coś jeszcze na i Pada 3 do oglądania tv na żywo

#1242 Homik

Homik
  • 173 postów
  • SkądWawa

Napisano 02 czerwca 2012 - 11:36

Aplikacja której nie znam, czy raczej matoł ze mnie? Chodzi mi o odwracanie ekranu w poziom na iPhone 4s, coś nie tak z moim telefonem bo nie znajduję. (świeży zakup) poradzicie? Chodzi mi o pisanie sms-ow i net przy odwróconym w poziom telefonie.

#1243 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 02 czerwca 2012 - 16:49

Powinien się standardowo przełączać,może masz zablokowane . Dwa razy home button,przewin w lewo pasek MT (tam gdzie jest głośność) i odblokuj taką kłódkę po lewej stronie.

#1244 michak80

michak80
  • 430 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 02 czerwca 2012 - 18:05

witam, miałem kiedys taką aplikację która pozwalała jako dźwięk alarmu ustawić własne mp3. Zapomniałem jak się nazywa. Proszę o przypomnienie.

#1245 DjSkiller

DjSkiller
  • 31 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 czerwca 2012 - 18:22

Siema, szukam aplikacji, która umożliwiała przyciemnienie ekranu iUrządzenia. Jak pamiętam to na pasku pojawiało się "Zzz"

#1246 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 02 czerwca 2012 - 18:24

Siema, szukam aplikacji, która umożliwiała przyciemnienie ekranu iUrządzenia. Jak pamiętam to na pasku pojawiało się "Zzz"

http://myapple.pl/cy...tml#post1890964

#1247 ytrewq

ytrewq
  • 1 postów

Napisano 02 czerwca 2012 - 19:46

Witam, szukam najlepszej aplikacji do przeglądania plików word, pdf itd. na ipod touch 1gen. Próbowałem z ifile (w text viewer, pojawiają się znaczki typu ??==__ , zamiast słów), czy docs ściągniętych przez cydie ale pliki działają tylko w trybie web viewer, a ja bym chciał mieć możliwość edytowania, szukania wyrazów i tym podobne.

#1248 piter58

piter58
  • 35 postów

Napisano 02 czerwca 2012 - 21:56

Witam,
szukam najlepszej aplikacji do przeglądania plików word, pdf itd. na ipod touch 1gen.
Próbowałem z ifile (w text viewer, pojawiają się znaczki typu ??==__ , zamiast słów), czy docs ściągniętych przez cydie ale pliki działają tylko w trybie web viewer, a ja bym chciał mieć możliwość edytowania, szukania wyrazów i tym podobne.

"Documents To Go" spróbuj tego, używałem tego do plików worda i całkiem fajnie ten programik sobie radził :)

#1249 michak80

michak80
  • 430 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 03 czerwca 2012 - 13:38

Szukam aplikacji która pozwoli robić zdjęcia panoramiczne. Znalazłem tylko Firebreake ale działa tylko z softem <5.1

#1250 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 03 czerwca 2012 - 18:41

Szukam aplikacji która pozwoli robić zdjęcia panoramiczne. Znalazłem tylko Firebreake ale działa tylko z softem <5.1

Duzo tego jest w Appstore i nawet darmowe nie musisz tego szukac w cydii ja np uzywam aplikacji microsoftu: Photosynth , wpisz w appstore panorama i wyskoczy pare propozycji.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych