Witajcie!
Szukam klawiatury która będzie miała funkcję swype (pisania przez przesunięcie palcem) oraz na 5s pokaże dodatkowy rząd klawiszy z numerami nad alfabetem qwerty. Szukać tweaków na JB czy jakiejś aplikacji?
Pozdrawiam!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 30 lipca 2017 - 10:34
Witajcie!
Szukam klawiatury która będzie miała funkcję swype (pisania przez przesunięcie palcem) oraz na 5s pokaże dodatkowy rząd klawiszy z numerami nad alfabetem qwerty. Szukać tweaków na JB czy jakiejś aplikacji?
Pozdrawiam!
Napisano 30 lipca 2017 - 16:38
Nie potrafię zedytować poprzedniej wiadomości więc post pod postem - mam gamepad Logitech Powershell - czy jest jakikolwiek emulator (najlepiej NESa) który z nią współpracuje?
Napisano 10 sierpnia 2017 - 09:49
Jest gdzieś dostępna aplikacja, która pozwoli zablokować hasłem aplikacje "Wiadomości" ?
iPhone X 64 GB, iWatch 6 + cellular, iPad (5 gen), iPad mini, Apple TV 4k
Napisano 12 grudnia 2019 - 07:20
Jest jakaś apka / dodatek, która podczepia się pod systemową apkę "zdjęcia? Chodzi mi o dodatkowe jakieś naklejki dostępne bezpośrednio z samej aplikacji.
iPhone 8, MBA
Napisano 01 stycznia 2021 - 20:20
Napisano 01 stycznia 2021 - 22:59
Co to znaczy 'przedłużyć hotspot'?
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych