Szukam rozszerzenia Cask jak na tym filmie.Nie mogę tego znaleźć w Cydii!
7:26 sek
Poszukuję także czegoś do zamykania jednym kliknięciem wszystkich otwartych aplikacji w tle jak i jakiejś ładnej pogody na LS
Swoją drogą:Jeśli zainstaluje podobne aplikacje np.do animacji przewijania pulpitów np.barrel i cylinder to czy wpierw muszę jedną odinstalować i zainstalować drugą aby przetestować?Pytam bo z tego co pamiętam dwie podobne aplikacje mogę"wejść w konflikt" że tak napiszę nie można jednej wyłączyć albo zawiesić aby przetestować tę drugą?
Użytkownik tomasov edytował ten post 21 sierpnia 2015 - 09:02
Mam IOS 8.3 jailbreak i po zaistalowaniu Snap Log całkowicie nie wskakuje Snapchat, wywala mi aplikacje. Ktoś miał taką sytuację? Poproszę o jakąś podpowiedź jak z tym sobie poradzić.
Mam IOS 8.3 jailbreak i po zaistalowaniu Snap Log całkowicie nie wskakuje Snapchat, wywala mi aplikacje. Ktoś miał taką sytuację? Poproszę o jakąś podpowiedź jak z tym sobie poradzić.
jest jakis dodatek do livephotos na starszych urzadzeniach niz 6s ?
Black 3gs/8 ---> Black 4s/16 ---> Black 4/16 ---> White 4s/16 ---> White 5/32 ---> Sliver 5s/64 -->Sliver 6 PLUS/16 ---> Sliver 6s/16 --> Rose gold 6s/64 ---> Black mat 7/128 ---> Black X/64 --> Black 12/128
teraz to i ja to wiem - dziala calkiem dobrze - bez zastrzezen
Black 3gs/8 ---> Black 4s/16 ---> Black 4/16 ---> White 4s/16 ---> White 5/32 ---> Sliver 5s/64 -->Sliver 6 PLUS/16 ---> Sliver 6s/16 --> Rose gold 6s/64 ---> Black mat 7/128 ---> Black X/64 --> Black 12/128
Witam. Poszukuję aplikacji podobnej do MyWi tylko tańszej. Nie wiem czemu ale z poziomu normalnego hotspotu nie da sie uruchomić wifi na innych urzązdzeniach. Na MyWi działa wszystko prawidłowo.