iPhone 5 - dostępność i zakup w Polsce.
Napisano 28 września 2012 - 21:47

Napisano 28 września 2012 - 21:50
Napisano 28 września 2012 - 21:52

Napisano 28 września 2012 - 21:53
Napisano 28 września 2012 - 21:54

Napisano 28 września 2012 - 22:07
Niestety , nic się nie zmieniło , nadal pokazuje 3-4 tygodnie.
I tak jeszcze będzie przez ok. miesiąc
Napisano 28 września 2012 - 22:11
Name: iPhone 5minimal mógłbyś podać miesiąc produkcji z jakiego masz ip5? Na tej stronie wpisujesz numer seryjny i ci pokazuje Klantenservice: Serienummers
ModelCode: iphone_5
Group1: iPhone
Group2:
Generation: 7
Machine Model: iPhone5,1
Model introduced: 2012
Production year: 2012
Production week: 36 (September)
CPU speed: 1.3GHz
Family name: Become a pro user to see this information. (sorry)
Screen size: 4 inch
Screen resolution: 1136x640 pixels
Colour: Black
Capacity: 16GB
Factory: C3 (China)
External link: Technical specifications by apple-history.com
External link: Repair guide by iFixit
Uitbreidingen: Uitbreidingsmogelijkheden van dit apparaat
Napisano 28 września 2012 - 22:14
Napisano 28 września 2012 - 22:17

Napisano 28 września 2012 - 22:19
Napisano 28 września 2012 - 22:24
Na razie nie zauważyłem żadnych wad wypisanych w innych tematach. Na temat aparatu się nie wypowiadam, bo folii z tyłu dopóki nie kupię obudowy nie ściągam i zdjęcia są trochę kiepskiej jakości.
Ja kupiłem folie po 10zł szt. na przód i żadnej róznicy do tych po 80zł o czym pisałem już gdzieś, zwyczajne wyrzucanie kasy w błoto bazując na klientach którzy myślą ze skoro stać ich na drogi tel. to i na folie.
Na tył zakładać folie ( nie mówie o fabrycznej bo ta oczywiście juz jest) to profanacja. Ja nalepiłem z przodu, a tył zostawiłem jaki fabryka dała bo folia na tył wygląda tandetnie z uwagi na matową powierzchnie.
Napisano 28 września 2012 - 22:25
JA kupiłem na allegro folię za pare złotych na przód i tył i ponosiłem ją 1 godzinę. Potem wyrzuciłem do śmieci. Syf.Ja kupiłem folie po 10zł szt. na przód i żadnej róznicy do tych po 80zł o czym pisałem już gdzieś, zwyczajne wyrzucanie kasy w błoto bazując na klientach którzy myślą ze skoro stać ich na drogi tel. to i na folie.
Na tył zakładać folie ( nie mówie o fabrycznej bo ta oczywiście juz jest) to profanacja. Ja nalepiłem z przodu, a tył zostawiłem jaki fabryka dała bo folia na tył wygląda tandetnie z uwagi na matową powierzchnie.
Napisano 28 września 2012 - 22:26

Napisano 28 września 2012 - 22:26
Niestety, licz raczej na poniedziałek. Też muszę czekać.
Pamiętam, jak z 4s ściągałem, to ze 2-3 dni robocze czekałem.
mam nadzieje że jutro już odblokują

Napisano 28 września 2012 - 22:32
Jeszcze nic nie dostałem, a tak swoją drogą jak wsadzę teraz kartę SIM innej sieci, a sim-lock nadal jest to coś się stanie, czy po prostu nie aktywuje się? W sensie, czy nic się nie zablokuje?
Wymieniłem już SIM na nano-SIM w T-Mobile, tylko jak się okazuje nie we wszystkich salonach chcą to robić, w Złotych Tarasach pytam się czy są, są, już chcę wymieniać, ale babka mi mówi, że tylko jak wezmę u nich abonament nowy z iPhonem 5Trochę ich opierdzieliłem, bo mają karty, ale mi nie dadzą, jak nie wezmę telefonu u nich, no chyba jaja sobie robią, poszedłem później na Plac Bankowy, tam w 2 minuty wymienili bez żadnych problemów
Ja już dostałem maila z informacją jak odblokować tel, ale włożylem karte PLAYA i zadziałała.
Karte przyciąłem sam, a nawet dwie. Zwyczajnie nożyczkami na oko, bazując na nano ORANGE. Nożyczkami 1min. roboty. Wszystko działa idealnie.
---------- Wpis dodano o 23:32 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:28 ----------
JA kupiłem na allegro folię za pare złotych na przód i tył i ponosiłem ją 1 godzinę. Potem wyrzuciłem do śmieci. Syf.
No widzisz a ja miałem juz foli za przynajmniej kilkaset zł, do iP4 kupiłem nawet za 180zł zestaw. Śmiechu warte bo i tak sie rysują wszystkie.
Może trafileś faktycznie na jakiś bubel, ale tych po 25zł z MediaM. miałem z 5szt. i żadnej róznicy. Teraz kupiłem Blustara chyba 3szt. i jest idealnie, nic się nie odkleja, a jak sie zniszczy nalepie następną i dalej będzie jak nowa. Ale niech każdy robi jak chce. Dla mnie to naciąganie. Chyba że faktycznie mowa o jakimś ruskim bublu za 3zł.
Napisano 28 września 2012 - 22:46

Napisano 28 września 2012 - 22:58
Niestety, licz raczej na poniedziałek. Też muszę czekać.
Pamiętam, jak z 4s ściągałem, to ze 2-3 dni robocze czekałem.
Może trochę głupie pytanie, ale czemu chcecie ściągać sim-locka? Czy jak kupię w Orange na nową umowę w Pon to też będę musiał go ściągać?
Napisano 28 września 2012 - 23:01

Napisano 28 września 2012 - 23:05
Może trochę głupie pytanie, ale czemu chcecie ściągać sim-locka? Czy jak kupię w Orange na nową umowę w Pon to też będę musiał go ściągać?
Bo kupiłem sam telefon, bez umowy i nie mam od Orange żadnej karty, także żeby korzystać ze swojej w T-Mobile to musiałem ściągnąć

Napisano 28 września 2012 - 23:08
Ja kupiłem folie po 10zł szt. na przód i żadnej róznicy do tych po 80zł o czym pisałem już gdzieś, zwyczajne wyrzucanie kasy w błoto bazując na klientach którzy myślą ze skoro stać ich na drogi tel. to i na folie.
A czy Ja gdzieś napisałem, że chce kupić folie na tył? Nie... Chce kupić obudowe. Z przodu mam folie Puro, taka sama jaka miałem w i4s i bardzo sobie ją cenię.
Napisano 28 września 2012 - 23:16
Black Soft Velvet Pouch Case Cover Sleeve fits the Apple iPhone 5 Handset | eBay
żadnej folii, czy obudowy, nigdy nie lubiłem tego typu rzeczy, do 3GSa też miałem taki woreczek i jedyne ryski to mam z tyłu obudowy przy złączu dock od wkładania kabla, czasem po ciemku się przejechało przez przypadek po obudowie

Napisano 28 września 2012 - 23:37
A czy Ja gdzieś napisałem, że chce kupić folie na tył? Nie... Chce kupić obudowe. Z przodu mam folie Puro, taka sama jaka miałem w i4s i bardzo sobie ją cenię.
Nie, jedynie lużno dodaje uwagę że nie oszczędzimy pleców juz foliami jak to miało miejsce w iP4 bo tutaj w iP5 występuje mat, a naklejanie na to foli bedzie wyglądać słabo, wiec zostaje obudowa lub worek, ja jednak zostaje przy fabrycznym dizajnie i będę płakał jak zobacze ryse.
---------- Wpis dodano o 00:37 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:35 ----------
Ja to kupuję sobie tylko woreczek,
A jak ktoś dzwoni to wyciągasz worek z kieszeni a potem z niego tel.? Chciałbym to zobaczyć

Napisano 28 września 2012 - 23:43
A jak ktoś dzwoni to wyciągasz worek z kieszeni a potem z niego tel.? Chciałbym to zobaczyć
A co w tym dziwnego, przecież to sekundę zajmuje wysunięcie z woreczka, nie wspominając już o tym, że i tak prawie zawsze rozmawiam przez zestaw słuchawkowy

Napisano 28 września 2012 - 23:56

Napisano 28 września 2012 - 23:57
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych