Witam,
Od tygodnia jestem posiadaczem Iphone 5 i chciałem się podzielić spostrzeżeniami na temat swojego egzemplarza. Tydzień 46, listopad, fabryka C3. Wizualnie nie jest idealny, ale są to rzeczy nie rzucające się bardzo w oczy, mianowicie występuje delikatne otarcie ramki wejścia słuchawkowego(przebija złoty kolor pod spodem) milimetrowy ubytek lakieru przy śrubce oraz małe wyszczerbienie ramki tej tuż za ekranem, zauważyłem to na 3 dzień ponieważ widoczne głównie pod światło. Grzechotanie też u mnie występuje jak się potrząśnie albo postuka z tylu w górnej części obudowy, więc to chyba nic niepokojącego, przynajmniej mi to jakoś nie przeszkadza. Mam luźny power/sleep, reszta przycisków dobrze spasowana. Technicznie jak na razie nie zauważyłem jakiś problemów, poza tym że jak telefon jest uśpiony to gdy go wyciszę nie ma animacji na ekranie ale funkcja działa poprawnie. Gdy jest odblokowany pokazuje normalnie animacje.
W załączniku dołączam zdjęcia ekranu i proszę ewentualnie o jakieś uwagi jeśli wg was coś jest nie tak z nim, bo moim zdaniem jest chyba ok. Chodzi mi o ten problem żołtego ekranu i ciepłej tonacji. To by było na tyle jak na razie, dziekuję za uwagę
Zle zdjecia zrobiles bo ekran wyszedl niebieski. Zrob zdjecia w przegladarce z poziomo ustawiona klawiatura.