(...) Także przyszły kliencie i użytkowniku Windowsa 8 ( Mobilnego ) Mocno się zastanów. Nie odbierajcie mojej historii jako hejt ponieważ system Windows ma również sporo zalet ale jak to mówią nie wchodź dwa razy do tej samej wody.
Pozdrawiam
Dziękuję za swój głos w dyskusji, ale dokładnie to co napisałeś powyżej można też odnieść do Apple. Zresztą jestem użytkownikiem iOS I Os X i tak jak system na duże Kompy bardzo mi odpowiada i nie wyobrażam sobie przesiadki na Windowsa to iOS moim zdaniem kiedyś wyznaczył pewne trendy, ale zatrzymał się tak w 2010 roku (Retina w iP4- to ostatnie ejmejzing WOW które pamiętam). Wszyscy idą do przodu a tutaj stagnacja. Ladowanie indukcyjne, tagi NFC to tylko przykłady w jakim kierunku idzie świat..
Oczywiście samo środowisko mi się bardzo podoba i dlatego dla Facetime i iMasages będę używał iPada, ale telefon pora wymienić...
Ps- a szczytem skąpstwa która u mnie przelała już chyba szalę goryczy jest zmiana docka- zainwestowałem sporo w stacje dokujące, a tu nawet w standardzie nie dają przejściówki do nowego iPhona, dlatego zostawię jest sobie pod iPada....