Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 6 - oficjalnie dostępne.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
376 odpowiedzi w tym temacie

#76 michaelsign

michaelsign
  • 161 postów

Napisano 19 września 2012 - 22:47

Nowy design odtwarzacza to jak dla mnie porażka. Jasny design telefonu, to też nic dla mnie przyjemnego. Telefon zrobił się nudny. Powrót do iOS5?

#77 adverka

adverka
  • 98 postów

Napisano 19 września 2012 - 22:48

Jeśli ktoś ma problemy z aktualizacją to u mnie pomaga wyłączenie programu antywirusowego na kompie. Co do iOS 6 (na moim 4s) to: - mapy bardzo słabe (Polska to nie USA, musimy cierpliwie czekać...) - brzydka klawiatura numeryczna w aplikacji Telefon - system działa bardzo płynnie, jedynie AppStore bardzo wolny (raz wywaliło) - na WIELKI plus możliwość odrzucenia rozmowy i wysłania automatycznie smsa do dzwoniącego, lub przypomnienie dla nas o połączeniu (dla mnie super! :) ) - brak potrzeby wpisywania haseł przy updacie aplikacji - przy zakupie/ściąganiu aplikacji nie wychodzi z AppStore - znacznik "Nowy" na ikonkach nowych aplikacji. Nie rozumiem jednak zmiany wyglądu AppStore. Na co komu przewijane listy aplikacji na boki, kiedy AppStore na iPhone nie działa w poziomie. Dodatkowo nowy iPhone5 ma ekran wysoki, a nie szeroki, więc tym bardziej nie widzę sensu takiego rozwiązania...

#78 iPaffcio

iPaffcio
  • 146 postów
  • SkądLublin

Napisano 19 września 2012 - 22:55

Ustawienia -> Facebook -> odznaczasz kontakty. Coś takiego.

tylko że wtedy przy kontaktach zostają te wszystkie facebookowe zdjęcia i część informacji

#79 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 19 września 2012 - 23:22

Zauważyłem coś dziwnego. Po włączeniu 3G i transmisji danych nie pokazuje mi się ikonka 3G na górnej belce, dziwne..

#80 Seraf

Seraf
  • 80 postów

Napisano 19 września 2012 - 23:28

Wydaje mi się też, że bateria szybciej się rozładowuje. Nie jestem zadowolony z tej aktualizacji.

#81 Acneo

Acneo
  • 4 postów

Napisano 20 września 2012 - 00:05

A ja mam pytanie: Jak w 6.0 wyłączyć tapetę? Ktoś już do tego doszedł? Poza tym, co to jest w centrum warszawy, to coś na zdjęciu:

Dołączona grafika

#82 ikarone

ikarone
  • 21 postów

Napisano 20 września 2012 - 00:19

Tez macie problem z SMS np z banku ?? Nie widać Wogole całej wiadomości, więc może być problem przy robieniu przelewów. Ktoś wie co zrobić ??

#83 Acneo

Acneo
  • 4 postów

Napisano 20 września 2012 - 00:24

Ikarone: ING?

#84 ikarone

ikarone
  • 21 postów

Napisano 20 września 2012 - 00:28

Bzwbk, informacje od Orange odnosnie rachunków itp.

#85 przemo2403

przemo2403
  • 23 postów
  • SkądŚroda Wlkp

Napisano 20 września 2012 - 00:48

Ma ktoś problem z wifi u mnie co chwile sie rozłącza na ipad 2 a na dodatek ciagle otwiera mi sie jakas strona appla.

#86 HorryPortier

HorryPortier
  • 9 postów

Napisano 20 września 2012 - 02:01

Nie aktualizuje,jutro dostawa!Zobaczymy,jak dziala;)

#87 wkuriony

wkuriony
  • 7 postów

Napisano 20 września 2012 - 03:37

Po instalacji nie dziala mi poalczenie z wifi - 4s

#88 januszeko

januszeko
  • 7 postów

Napisano 20 września 2012 - 05:15

Też miałem problem z wifi, appstore i itunes otwierało się jakby bez zawartości, pomogło ustawienie adresu DNS na w moim przypadku tpsa.

#89 mihauu1983

mihauu1983
  • 124 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 20 września 2012 - 05:58

Bzwbk, informacje od Orange odnosnie rachunków itp.

Czy ktoś już znalazł sposób na to jak odczytać te wiadomości? Ich treść znika po wejściu w daną wiadomość.

#90 macowiec1999

macowiec1999

Apple Reviews PL

• 642 postów

Napisano 20 września 2012 - 06:03

Passbook jest wciąż bez użyteczny :(

#91 Tandaradei

Tandaradei
  • 15 postów

Napisano 20 września 2012 - 07:09

Mam dwie uwagi: Mapy są fatalne i wyglądają tak, jak mapy Googla z przed 5 lat. Naprawdę nie rozumiem po co narzucać użytkownikom korzystanie z niedoskonałego produktu, który w dodatku jest gorszy od poprzednika. Ikonę YouTube szlak trafił, oznacza to że albo będę korzystał z Safari, które na iphonie po prostu nie nadaje się do korzystania z tuby, albo posiłkował się będę aplikacją zewnętrzną. Wydawałoby się, że skoro są tylko dwie, to nie ma aż takiego problemu... niestety przez to, aż mam ochotę wyrzucić swój telefon przez okno. Zdenerwowała mnie taka polityka Apple'a i utrudnianie życia użytkownikom. Zmuszają mnie do szukania możliwości downgrade'u na 5.1 albo do instalowania zewnętrznych aplikacji, które zabierają mi dostępne na dysku miejsce. Przy okazji mam pytanie - zainstalowałem ios6 na ipadzie, widząc jak to wygląda stwierdziłem, że nie zainstaluję tego na iphonie - niestety proces ściągania ios6 już rozpocząłem. W momencie kiedy wyskoczył mi komunikat czy chcę go zainstalować, ze spokojem nacisnąłem opcję "później". Stwierdziłem też, że w tym momencie jedynym moim problemem, będzie pozbycie się już ściągniętego (ale jeszcze nie zainstalowanego) oprogramowania, żeby nie zabierał mi dostępnego miejsca - z tą myślą chciałem się przespać. Niestety kiedy się obudziłem, rano powitał mnie na telefonie ios6 i teraz pytanie - miałem ustawiony budzik, czy zadziałał by on pomimo braku przejścia przez pierwsze menu wyborów w ios? Tj.: czy tylko mój zegar biologiczny uratował mnie przed spóźnieniem się dzisiaj do pracy?

#92 iMat

iMat
  • 27 postów

Napisano 20 września 2012 - 07:10

Uaktualniłem oprogramowanie i po zakończeniu instalacji ze strachem stwierdziłem, że moje zdjęcia zostały skasowane. Po około godzinie od instalacji zaczął się proces 'odtwarzania zdjęć'. Zdjęcia wracają do galerii, prawdopodobnie z iCloud, tylko trwa to tak wolno.... Przez jakieś 7-8h galeria zapełniła się 200 zdjęciami. Końca nie widać. Czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim?

#93 megamasta

megamasta
  • 152 postów

Napisano 20 września 2012 - 07:29

Tak jest z zdjęciami, tylko nie dowiedziałem się czy filmy wracają również?

#94 iMat

iMat
  • 27 postów

Napisano 20 września 2012 - 07:40

Filmy nakręcone aparatem rownież wracają. Czy u ciebie też trwa to tak długo?

#95 BIGER

BIGER
  • 60 postów

Napisano 20 września 2012 - 09:32

1800 zdjęć przywróciło mi się w niecałe 5 minut

#96 Bob1978

Bob1978
  • 33 postów

Napisano 20 września 2012 - 09:43

Czy ktoś już znalazł sposób na to jak odczytać te wiadomości? Ich treść znika po wejściu w daną wiadomość.

To co zauwazylem po otwaciu wiadomosci (nic nie ma, potem wracam a wiadomosc znika) to na samym dole wszystkich naszych wiadomosci w telefonie tworza sie jakby foldery z owymi wiadomosciami (jak np. od banku) ale jak juz wejdziemy w owy folder wiadmosci nie ma.

Przy podlaczeniu do ladowania przez gniazdko strasznie sie grzeje :( Ale za to laduje sie dosyc szybko w niecale 10 minut z 20% na 60%

#97 BIGER

BIGER
  • 60 postów

Napisano 20 września 2012 - 09:49

Zauważyłem mały błąd z aplikacja Mail. Przy ikonce mam informacje, że mam 3 nieodczytane mejle. Wchodząc, szukając nic nowego nie mam, a 3 na ikonce jak było tak jest. Z appka Gmail tego problemu nie ma.

#98 czacha

czacha

fotografista ;)

• 2 209 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 20 września 2012 - 10:02

No bo masz gdzies 3 nieodczytane wiadomosci - moze w watkach rozmow..

#99 Bob1978

Bob1978
  • 33 postów

Napisano 20 września 2012 - 10:06

Zauważyłem mały błąd z aplikacja Mail.
Przy ikonce mam informacje, że mam 3 nieodczytane mejle.
Wchodząc, szukając nic nowego nie mam, a 3 na ikonce jak było tak jest.
Z appka Gmail tego problemu nie ma.

A sprawdzalem foldery ? Moze cos w folderach masz?
U mnie Mail dziala bez problemu.

#100 BIGER

BIGER
  • 60 postów

Napisano 20 września 2012 - 10:13

Na mailu mam porządek, wszystko mam przeczytane. Sprawdziłem w aplikacji mail, gmail i na laptopie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych