Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 6 - oficjalnie dostępne.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
376 odpowiedzi w tym temacie

#126 Hecio

Hecio
  • 10 postów

Napisano 20 września 2012 - 12:40

google street view google street view tego mi brakuje.....

#127 mart.plax

mart.plax
  • 178 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 20 września 2012 - 12:59

4. Co jest niebezpiecznego w tym, że każdy przelew internetowy potwierdzam kodem jednorazowym otrzymywanym na komórkę?

Myślałam, ze mówisz o całkowitym przeprowadzeniu przelewu przez telefon, a nie tylko o potwierdzeniu.

#128 beegee

beegee
  • 1 postów

Napisano 20 września 2012 - 14:15

Zdjęcia Kontaktów a Facebook Do tej pory używałem aplikacji SmartSync do synchronizacji kontaktów z Facebookiem (głównie zależało mi na tym aby mieć zdjęcia znajomych) i miałem nadzieje, że dzięki iOS 6 wszystko będzie się synchronizowało automatycznie. Zauważyłem jednak jednego babola, który spowodował, że wyłączyłem automatyczną synchronizacje... mianowicie, w momencie gdy ktoś do mnie dzwoni (i mam tą osobę zsynchronizowaną z FB) widzę jego zdjęcie, ale w postaci małej ikonki w prawym górnym rogu ekranu - wygląda to o wiele gorzej, niż pełnoekranowe zdjęcie... czy ktoś również ma taki "problem"? :?

#129 zirk

zirk
  • 598 postów

Napisano 20 września 2012 - 14:18

Może i ładują się szybciej te nowe mapy, wyglądają lepiej w trybie wektorowym, ale zdjęcia satelitarne w porównaniu do tych z Google to raczej kiepskiej są jakości. Czekam na nową aplikację od Google. Poza tym wszystko na plus. Może poza białą klawiaturą telefonu - trzeba się będzie przyzwyczaić. Najlepszy ficzer póki co to udostępnianie strumienia zdjęć. Bardzo mi się to podoba. Fullscreen w Safari - nareszcie, strasznie długo im to zajęło. Safari Tabs - to też fajna sprawa. App Store - w końcu nie wywala do home screen przy każdym pobieraniu i update i nie trzeba wpisywać hasła. niestety dalej trzeba wpisywać przy pobieraniu darmowych aplikacji. W aplikacji Muzyka w widoku wszystkich wykonawców nie widzę teraz, który album jest na telefonie, a który w chmurze - zniknęła ikonka iTunes match. Ikonki udostępniania zamiast belek z napisami też fajna nowinka. Nareszcie iMessage na Macu odbiera rozmowy wysłane na nr telefonu. Jak już napisałem - ogólnie na plus i bez rewolucji, ale do tego to już się zdążyłem przyzwyczaić. W ogóle połowa tych funkcji to poprawione niedoróbki, a nie jakieś super nowości (nr tel w imessage, fscreen w safari, wywalanie z appstora), ale tak czy inaczej jest to najlepszy mobilny OS. ps- ipad został pozbawiony jakiejkolwiek aplikacji do youtube, a google coś się z nią nie spieszy...

#130 bard

bard
  • 20 postów

Napisano 20 września 2012 - 15:21

Niedoróbka graficzna niegodna estetyki Apple:
Dołączona grafika

:/

#131 czacha

czacha

fotografista ;)

• 2 209 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 20 września 2012 - 15:38

Co masz na mysli piszac o niedróbce?

#132 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 20 września 2012 - 15:55

Co masz na mysli piszac o niedróbce?

Pewnie napis "Install App"

#133 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2012 - 16:07

Klikam na ten plusik obok wpisywanego tekstu i klawiatura się chowa, a zdjęcia nie mogę wybrać..

To wina nowej wersji Facebook Messenger, nie iOS 6.

#134 cooperS

cooperS
  • 10 postów

Napisano 20 września 2012 - 17:18

po sciagnieciu i akualizacji wyskakuje mi blad 3194 ze nie moznauaktualinic iphone. nieznany blad ? ktos pomoze ? mam soft 5.1.1 i JB

#135 robgrab

robgrab
  • 1 384 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2012 - 17:21

Ja zauważyłem na ipad taki oto błąd w appstore.
Bład appstore - YouTube
Natomiast w iphone, czasem zmienia się głośność dźwięków systemowych przy sterowaniu przyciskami, pomimo wyłączenia tej opcji w ustawieniach.

#136 sheep.

sheep.
  • 559 postów
  • SkądŁódź

Napisano 20 września 2012 - 17:25

Czy używając najnowszego redsn0wa zachowam bb 4.10.01, żeby mi się upgrade nie zrobiło do bb iOS6 ?

#137 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2012 - 18:03

Jest dobrze:

Dołączona grafika

#138 bard

bard
  • 20 postów

Napisano 20 września 2012 - 18:07

Pewnie napis "Install App"

Tak, paskudnie zwężony. Potrafiłbym zrozumieć, gdyby to była wina spolszczenia, bo czasem trudno jest dostosować interfejs do wielu języków (choć Apple i z tym nigdy nie miało problemów), ale tutaj przycisk jest po angielsku!

#139 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 20 września 2012 - 18:16

po sciagnieciu i akualizacji wyskakuje mi blad 3194 ze nie moznauaktualinic iphone. nieznany blad ? ktos pomoze ? mam soft 5.1.1 i JB

Tak, Wujek Google Ci pomoże, nawet Pani, co się zowie Support Apple, zna nawet język polski - z każdym błędem Ci pomoże!

#140 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 20 września 2012 - 18:26

Czy używając najnowszego redsn0wa zachowam bb 4.10.01, żeby mi się upgrade nie zrobiło do bb iOS6 ?

Też się nad tym zastanawiam. Niby jest opcja w nowym RedSnow. Ale na ipod.info.pl pisali że trwały JB ma być w ciągu 2 tyg tak więc poczekam sobie na niego ;)

#141 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 20 września 2012 - 19:57

Jak JB wyjdzie na ios 6, będą najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi hehe

#142 Kopex

Kopex
  • 52 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 września 2012 - 20:06

Jest dobrze:

Dołączona grafika

Davido, mógłbyś powiedzieć coś więcej. tzn jak używałeś swój telefon. Bo przyznam szczerze, że bardzo mnie to ciekawi ze względu na to że:

Dołączona grafika

i sam nie wiem, co o tym myśleć. Bo ja dzisiaj się pobawiłem konkretniej. Sporo rozmów, sporo internetu, troche muzyki. Ale wydaję mi się, że to i tak słabo...

I wiem, że jeszcze jest troche baterii, ale obawiam się ją zostawić na noc, bo chcę żeby rano mi budzik zadzwonił ;)

#143 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 20 września 2012 - 20:07

Jak JB wyjdzie na ios 6, będą najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi hehe

A ja będę najszczęśliwszym człowiekiem, jak w Afryce każdy człowiek będzie miał wody pod dostatkiem i jedzenia i nie będą wycinali lasów amazońskich i ludzie będą zdrowi i nie będzie raka i chciałem pozdrowić moją mamę i sąsiadkę i nauczyciela w szkole...

#144 Kopex

Kopex
  • 52 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 września 2012 - 20:12

Szkoda, że nie da się tutaj lubić nie których postów, bo swoją ironią rozbawiłeś mnie do łez ;)

#145 bercikzb

bercikzb
  • 190 postów

Napisano 20 września 2012 - 20:22

A jak działa ajoes 6 na 3GS ?Poza tym ,że jest mocno ograniczony działa płynnie ? Jak z baterią ? Pozdrawiam

#146 danteusz

danteusz
  • 527 postów
  • SkądWrocław-Psie Pole, Wroclaw, Poland, Poland

Napisano 20 września 2012 - 20:34

App Store jest cały czas dopieszczany, od początku września dosłownie z dnia na dzień zauważam drobne zmiany. Takie błędy jak powyżej będą zapewne szybko naprawiane, bo mogą robić to po stronie serwera

#147 matek357

matek357
  • 1 postów

Napisano 20 września 2012 - 20:46

Witam Jestem nowy na forum. Właśnie zaaktualizowalem mojego iPhone 4 na iOS 6. Mam ta aplikacje Passbook. Jak ja trzeba uruchomić ? Bo jak naciskam App Store to się włącza właśnie App Store i dalej nic. I jeszcze jedno moje pytanie. Do czego służy funkcja nie przeszkadzać? Z góry dziękuje i pozdrawiam

#148 Goldix

Goldix
  • 153 postów
  • SkądMarki, PL

Napisano 20 września 2012 - 20:47

Czy działa wam na iPhone iOS 6 App Store do ja mam cały czas brak połączenia a co dziwniejsze na iOS 5 działa bez problemu. I to samo z połączeniem z iTunes Match.

#149 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 20 września 2012 - 20:47

A ja będę najszczęśliwszym człowiekiem, jak w Afryce każdy człowiek będzie miał wody pod dostatkiem i jedzenia i nie będą wycinali lasów amazońskich i ludzie będą zdrowi i nie będzie raka i chciałem pozdrowić moją mamę i sąsiadkę i nauczyciela w szkole...

Dołączona grafika

Cały czas wifi włączone (sbsettings nie ma to nie chce mi się wyłączać)
10-12minut rozmowy
z 15-20 smsów
3g włączone transmisja danych off

#150 Therioon

Therioon
  • 4 281 postów
  • SkądZ brzucha:)

Napisano 20 września 2012 - 20:50

ostatnio w gotowości miałem 5 dni :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych