Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zakładanie konta w iTunes Store & Jak założyć konto w iTunes Store?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1262 odpowiedzi w tym temacie

#426 gh_

gh_
  • 107 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 13 września 2008 - 06:16

Klikasz na swojego iPhona, tam masz zakladki zdjecia, filmy , itp oraz sa programy. Zaznaczasz ptaszkami ktore programy chcesz zainstalowac i "Synchronizuj" i to wszystko.

#427 Lacha1995

Lacha1995
  • 2 postów

Napisano 13 września 2008 - 10:49

jak zgrać gry na Ipoda toucha? prosze o pomoc najlepiej na email

#428 euz

euz
  • 4 postów

Napisano 13 września 2008 - 17:22

Super zadziałało :) Udało się sposób na rejestrację nadal dziala :) Dziękuję za pomoc

#429 wolek92

wolek92
  • 96 postów

Napisano 13 września 2008 - 20:41

jak zgrać gry na Ipoda toucha? prosze o pomoc najlepiej na email

Klikasz na swojego iPhona, tam masz zakladki zdjecia, filmy , itp oraz sa programy. Zaznaczasz ptaszkami ktore programy chcesz zainstalowac i "Synchronizuj" i to wszystko.

Tyle, że ty klikasz na Ipoda :P

#430 kropkacompl

kropkacompl
  • 187 postów
  • SkądSieradz

Napisano 13 września 2008 - 20:43

Problem polega na tym ,że w dziale IPhone nie mam programy są one tylko w Bibliotece iTunes tam niestety nie ma opcji zaznaczenia jest tylko info o aplikacji. Ma ktoś jakieś pomysły co jest nie halo ?

#431 Thadel

Thadel
  • 162 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 13 września 2008 - 20:44

Działa na iTunes 8.0? Bo robiłem to samo, tylko z innej strony, ale na starej wersji iTs. Ale dobra robota ;)

#432 wolek92

wolek92
  • 96 postów

Napisano 13 września 2008 - 20:53

Problem polega na tym ,że w dziale IPhone nie mam programy są one tylko w Bibliotece iTunes tam niestety nie ma opcji zaznaczenia jest tylko info o aplikacji. Ma ktoś jakieś pomysły co jest nie halo ?

Na pewno ściągnąłeś aplikację przeznaczoną do Twojego Iphone'a ?

PS: x wolek z tej strony, jaki ten świat mały :D

#433 kropkacompl

kropkacompl
  • 187 postów
  • SkądSieradz

Napisano 13 września 2008 - 21:00

Tak aplikacja jak najbardziej na Iphona i to mojego czyli ver softu tak jak niżej. Hehehe no faktycznie malunki ten świat i internet ;)

#434 auricom

auricom
  • 39 postów

Napisano 14 września 2008 - 22:23

jak to jest w koncu z tymi mailami aktywacyjnymi? do mnie tez nic nie dochodzi...

#435 andzrej26

andzrej26
  • 12 postów
  • SkądGostynin www.carsekt.pl

Napisano 14 września 2008 - 22:42

dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#436 auricom

auricom
  • 39 postów

Napisano 15 września 2008 - 10:05

zalozylem specjalnie gmail i dalej nie przychodzi ! ktos wie jak temu zaradzic?

#437 kropkacompl

kropkacompl
  • 187 postów
  • SkądSieradz

Napisano 16 września 2008 - 18:57

Pytanie może z innej beczki ,ale nie będę zakładał nowego tematu bo pytanie raczej w tym temacie. Mianowicie rejestracja ok i poszło none kart i mogę pobierać free apps tylko pokazują się one w iTunes w dziale programy i co dalej ? za chiny nie mogę tego "przeciągnąć" na iPhone ??

Ponawiam pytanie bo nadal nie mogę sobie z tym poradzić ??

#438 mock5

mock5
  • 36 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 września 2008 - 19:06

Ponawiam pytanie bo nadal nie mogę sobie z tym poradzić ??

1) Musisz miec iPhona z oprogramowaniem 2.x
2) Jezeli punkt 1 jest spelniony, to musisz po podlaczeniu iPhona do komputera, uruchomic iTunes i w ustawieniach iPhona, w zakladce Programy zaznaczyc "Synchronizuj programy" - powinno zadzialac.

Pozdrawiam

#439 kropkacompl

kropkacompl
  • 187 postów
  • SkądSieradz

Napisano 20 września 2008 - 07:58

hmmm no i właśnie wszedłem tu aby zapytać czy czasami nie muszę mieś 2.XX no cóż chyba będzie trzeba wgrać nowego sofcika. Dzięki za odp.

#440 Mixersky

Mixersky
  • 424 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 września 2008 - 21:50

Czy ten patent z tymi 10$ przy nowym koncie w iTS to nadal działa?

#441 Rogue

Rogue
  • 17 postów

Napisano 21 września 2008 - 07:42

Ja chcąc upgradeowac sobie mojego Toucha do wersji 2.1 w końcu skusiłem się i założyłem konto w ITunes store. Rejestracja przebiegła bez problemu. Dane na amerykański adres + konto na Pay Pal i już można kupować, ściągać darmowe aplikacje i czasami też muzykę, podcasty i wiele innych rzeczy. Jestem bardzo zadowolony bo mój Ipod zyskał bardzo na funkcjonalności dzięki kilku świetnym aplikacjom. Sam fakt, ze za soft który powninen być darmowy trzeba zapłacić 10$ przemilczę. Żałuje tylko kasy na Monkey Ball bo sterowanie jest słabe, ale Force Unleashed jest fajowy. Ogólnie wydałem sobie 50$ na różne duperele... ale chyba nie było tam żadnych darmowych 10$...

#442 RybusxD

RybusxD
  • 21 postów
  • SkądŁódź

Napisano 23 września 2008 - 14:35

Przepraszam za to głupie pytanie, ale w ogóle nie znam się na tym.. Chciałabym założyć konto (posiadam wresje iTunes tą najnowszą 8) gdzie mogę płacić za piobierane pliki ? i czy w ogóle muszę coś płacić ? (z tego co przeczytałam w tym temacie jest sposób na ominięcie tego).. Czy w ogóle muszę zakładać konto (bo chyba jest mi potrzebne do konfigurowania iPhona ?)

#443 m_spinacz

m_spinacz
  • 17 postów

Napisano 26 września 2008 - 20:00

Witam Czy ktoś na forum może założyć w iTunes konto za mnie :?:

#444 Maciej

Maciej
  • 696 postów
  • SkądPoznań

Napisano 26 września 2008 - 20:40

Ja mam taki problem z AppStore: zalozylem konto na US iTS podajac fikcyjne dane adresowe i brak formy platnosci. Wszystko niby jest OK, moge pobierac darmowe aplikacje na iPhone'a ... ale wlasnie... nie wszystkie! Przyklad: programiku-duperelki iPint nie ma w US iTS mimo, ze jest w polskim sklepie. Jest darmowy a mimo to nie moge go sciagnac poniewaz wyskakuje okienko: Your account is only valid for purchases in the US iTunes Store. To jakas paranoja!

#445 Tomek_W

Tomek_W
  • 66 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 września 2008 - 21:18

To nie paranoja, bo itunes cie przenosi do us store cyzli ok, wszytsko tam mozesz kupowac bez problemu

#446 Maciej

Maciej
  • 696 postów
  • SkądPoznań

Napisano 26 września 2008 - 21:38

To nie paranoja, bo itunes cie przenosi do us store cyzli ok, wszytsko tam mozesz kupowac bez problemu

No wlasnie paranoja, bo w US Store tego programiku po prostu nie ma!
Poradzilem sobie inaczej, udalo mi sie w koncu zalozyc konto w polskim sklepie,
po nieudanej probie podania numeru karty kredytowej nagle pojawila sie
opcja "none" i dalej poszlo juz gladko.
Swoja droga ciekawe skad te roznice w ilosci aplikacji w sklepach z roznych panstw
(w sklepie US sa 42 strony darmowych programow, w polskim 23)?

#447 joasia

joasia
  • 130 postów
  • SkądKrakow, Poland

Napisano 26 września 2008 - 21:45

No wlasnie paranoja, bo w US Store tego programiku po prostu nie ma!
(...)
Swoja droga ciekawe skad te roznice w ilosci aplikacji w sklepach z roznych panstw
(w sklepie US sa 42 strony darmowych programow, w polskim 23)?

Konta nie sa ze soba powiazane wiec jesli wybrales US, to kupisz tylko to co oferuje tamtejszy app store.
O ile dobrze pamietam, te roznice wynikaja z tego, ze developerzy sami wybieraja gdzie chca sprzedawac swoje aplikacje.

#448 hasos

hasos
  • 2 164 postów
  • SkądWrocław

Napisano 26 września 2008 - 21:56

tak właśnie jest. i niestety nie wszyscy chcą sprzedawać swoje aplikacje w 3 świecie - "w Polsce, czyli nigdzie" jak pisał klasyk.

#449 Maciej

Maciej
  • 696 postów
  • SkądPoznań

Napisano 26 września 2008 - 21:58

No ale w przypadku darmowych programow to troche dziwne ;)

#450 faj3r

faj3r
  • 270 postów

Napisano 27 września 2008 - 13:49

Sposób działa - dzięki :-)

mam pytanie:
- rozumiem, że za pobieranie muzyki i innych tam rzeczy płacę, ale czy za założenie konta nie tym sposobem, ale normalnie - też muszę płacić?

O co mi chodzi - chcę mieć konto w iTunes Store tylko po to, żeby iTunes ściągało mi okładki do płyt. czy płacę coś za to? Ma kartę kredytową i teoretycznie mógłbym załozyć sobie normalnie konto - dlatego pytam :) jednak za okładki do płyt i za samo zakładanie konta płacić jakoś mi się nie uśmiecha ;-) tym bardziej, że nie wiem ile to mogło by kosztować :D

---- Dodano 27-09-2008 o godzinie 15:10 ----
no dobra - głupie pytanie zadałem, tak? ok. może dla was głupie ale ja nie mam o iTunes Store pojęcia. to może ktoś mnie uświadomi?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych