Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Zakładanie konta w iTunes Store & Jak założyć konto w iTunes Store?

• Please log in to reply
1262 replies to this topic

#1176 photoactions

photoactions
  • 27 posts

Posted 14 August 2012 - 20:46

Ale o so chozi? bo nie rozumiem co daje założenie konta?

#1177 macowiec1999

macowiec1999

Apple Reviews PL

• 642 posts

Posted 14 August 2012 - 22:41

W moim przypadku działa @wp.pl

#1178 Peril

Peril
  • 1 posts

Posted 08 September 2012 - 14:59

Już jakiś miesiąc temu założyłem konto US (bez credit karty z opcja none, autentycznym adresem) i nie miałem żadnych problemów - jeszcze tydzień temu kupowałem aplikacje (i dodatki do nich), muzykę itp. do czasu gdy postanowiłem nabyć trochę "golda" w Infinite Blade 2 dwa razy nie było problemów a za trzecim pobrało kasę i nic. Jako że zgromadziłem sporo kasy z grze zakupiłem dowolny przedmiot i nagle pojawiła mi się zakupiona kasa a z konta znów pobrało 0.99 i od tej pory jak chce kupić jakikolwiek dodatek w grze pojawia się komunikat "Please contact iTunes support to complete this transaction". W przypadku próby zakupu aplikacji (nawet darmowej) pojawia się "Before you can make purchases you must tap Contnue to sign in, the verify your payment info", po wybraniu "Continue" i zalogowaniu, przerzuca mnie do "Account Setting" gdzie mam "you must vefiry your payment info before you can make purchases" a pod adresem "Unable to load. Try again later", po wybraniu opcji "None" mam pod "Payment type": "Please contact iTunes support to complete this transaction" :/ Nawet jak ustawieniach konta w IS wybieram "Reset all warnings for buying and downloading" nic się nie zmienia. Dodam że z gift cards zostało mi jeszcze 23$ Please Help :(

#1179 adif1

adif1
  • 101 posts

Posted 09 October 2012 - 05:58

Mam również problem z założeniem konta w itunes w nazwisku mam literkę Ń za każdym razem jest błąd..

Post został przeniesiony do właściwego wątku. plmax.

#1180 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 09 October 2012 - 06:17

To napisz samo n.

#1181 EMU

EMU
  • 2372 posts

Posted 09 October 2012 - 06:18

napisz bez Ń

#1182 adif1

adif1
  • 101 posts

Posted 09 October 2012 - 16:38

Nie mogę, bo wtedy jest błąd przy nazwisku ;X

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! plmax.

#1183 Monikamrw

Monikamrw
  • 1 posts
  • SkądKraków

Posted 09 October 2012 - 21:23

Nie mogę zweryfikować adresu email na iTunes

Chcę założyć konto Apple id na iPhone, lecz gdy przychodzi do weryfikacji konta email pojawia się ciągle ten napis: Niestety sesja wygasła. Zaloguj się ponownie przy użyciu Apple ID nazwę konta i hasło. Tak się dzieje z każdą próbą. Można coś z tym zrobić?

[URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego![/URL] plmax.

#1184 CrystalDyst23

CrystalDyst23
  • 109 posts

Posted 30 October 2012 - 20:49

Problem z założeniem konta w iTunes

Witam mam problem zakładam konto w iTunes kartą Debit mBank i jest problem - nie chce przyjąć mi konta bo podaje złą nazwe miasta. Niestety w nazwie miasta są Polskie znaki i iTunes ich nie akceptuje. Jest jakiś inny sposób żeby dodać kartę?

Post został przeniesiony do właściwego działu i wątku. plmax.

#1185 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 30 October 2012 - 20:55

To podaj bez polskich znaków.

#1186 CrystalDyst23

CrystalDyst23
  • 109 posts

Posted 30 October 2012 - 20:58

Właśnie problem jest taki że nie przyjmuje "your payment method was declined. Please enter valid payment method information"

#1187 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 30 October 2012 - 21:10

To nie ma nic wspólnego ze znakami, tylko z brakiem środków na koncie, bądź źle ustawionymi limitami. Polecam wątek: http://myapple.pl/ip...e-pre-paid.html

#1188 CrystalDyst23

CrystalDyst23
  • 109 posts

Posted 30 October 2012 - 21:16

Właśnie miałem pisać, znalazłem to. Limity były źle ustalone.

Zdanie kończymy kropką.
Przeczytaj koniecznie TO.
plmax

#1189 asek

asek
  • 25 posts

Posted 16 November 2012 - 21:02

...

#1190 wahol

wahol
  • 63 posts
  • SkądUK

Posted 21 November 2012 - 21:41

Cześć, próbuję założyć konto w us iTunes i jest wymagane podanie karty płatniczej :/ Co zrobiłem źle ??

Proszę pisać zgodnie z zasadami języka polskiego! Tutaj znajduje się pomocny link. eualex.

#1191 okmujm

okmujm
  • 154 posts

Posted 21 November 2012 - 22:41

Może jesteś zarejestrowany w jednym ze stanów w których opłaty obarczone są podatkiem, dlatego za aplikację musiałbys zapłacić więcej - 19,99 + tax, a to może być suma wyższa niż 20,31 na Twoim koncie

Dokładnie tak jest,dzisiaj pobierałem aplikację za 3,99, a z konta pobrało 4,24.
Konto mam "zarejestrowane" na stan Illinois.

@wahol - musisz zaznaczyć że nie podajesz karty.

#1192 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 21 November 2012 - 22:42

Cześć, próbuje założyć konto w us iTunes i jest wymagane podanie karty platniczej :/ co zrobiłem źle ??

Spróbuj pobrać bezpłatną aplikację i dopiero tam kliknij, że chcesz założyć nowe konto, wtedy będziesz mógł wybrać opcje 'None' podczas wyboru środka płatniczego.

#1193 wahol

wahol
  • 63 posts
  • SkądUK

Posted 21 November 2012 - 23:49

okmujm dzięki, wystarczyło zacząć od próby pobrania darmowej aplikacji, po czym ukazała sie opcja None przy karcie płatniczej.

#1194 prodamian

prodamian
  • 85 posts

Posted 23 November 2012 - 19:46

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

#1195 leoni

leoni
  • 77 posts

Posted 25 December 2012 - 17:53

App Store - zmiana kraju czy nowe konto?

Mam konto do App Store założone bez karty kredytowej - kraj Polska. Niestety w Polskim App Store nie ma wielu aplikacji dostępnych w App Store UK albo USA. Żeby móc je pobrać, co muszę zrobić? Zmienić na chwilę kraj na UK pobrać i potem z powrotem wrócić do polskiego czy muszę założyć drugie konto i w razie chęci pobrania aplikacji niedostępnej w PL będę musiał się przelogować w ustawieniach na czas pobrania? Może to dla niektorych oczywiste, ale szukałem długo w Internecie i nic na ten temat nie znalazłem. Proszę o pomoc.

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego!
Przeniosłem do właściwego wątku. eualex.

#1196 FishBB

FishBB
  • 1244 posts
  • SkądPOLAND

Posted 26 December 2012 - 11:35

Witam, założyłem ojcu konto Apple, ale zapomniałem o tym żeby najpierw pobrać darmową aplikację, więc nie mam opcji None w płatnościach a Apple żąda aby podać numer karty. Czy da się to jakoś pominąć? Konto już jest stworzone ale nie mogę zalogować się do iTunes Store bo najpierw wymagają podania karty.

#1197 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 26 December 2012 - 11:44

Musisz podać kartę.

#1198 leoni

leoni
  • 77 posts

Posted 02 January 2013 - 16:10

Mam konto do App Store założone bez karty kredytowej - kraj Polska. Niestety w Polskim App Store nie ma wielu aplikacji dostępnych w App Store UK albo USA. Żeby móc je pobrać, co muszę zrobić? Zmienić na chwilę kraj na UK pobrać i potem z powrotem wrócić do polskiego czy muszę założyć drugie konto i w razie chęci pobrania aplikacji niedostępnej w PL będę musiał się przelogować w ustawieniach na czas pobrania? Może to dla niektorych oczywiste, ale szukałem długo w Internecie i nic na ten temat nie znalazłem. Proszę o pomoc.

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego!
Przeniosłem do właściwego wątku. eualex.

Musiałem założyć drugie konto. Działa, tylko trzeba się przelogowywać.

#1199 bob0960

bob0960
  • 5 posts

Posted 05 January 2013 - 21:55

Kto odda konto na iTunes. Proszę

Ma może ktoś dwa konta na iTunes i mógł by mi jedno oddać. Mogę zapłacić 10zł w doładowaniu do telefonu. Proszę

Temat: "Kto odda konto na iTunes. Proszę" został przeniesiony do istniejącego wątku. eualex.

#1200 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 05 January 2013 - 22:01

Coś czuję,że szybko się pożegnamy z tym tematem :P

11 user(s) are reading this topic

0 members, 11 guests, 0 anonymous users