Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:45
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:47
W tym wypadku moja uwaga o bydle była w kontekście twojego wyluzowania.>>rosemary
w tym wypadku okreslenie "bydlo" bylo wyrazem pogardy a nie nerwowosciczytanie ze zrozumieniem: pala
Albo deflorator. Tych nieletnich rzecz jasna.>>rosemary
noooo... szybko sie uczysz, moze bedzie z ciebie szanowany deprawator
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:50
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:50
>>clarissa
my swoje argumenty przedstawilismy. co mozna jeszcze powiedziec ze ktos probuje popelnic przstepstwo? po prostu do was nic nie dociera i propagujecie mode na paserstwo na forum na ktorym nie toleruje sie takich rzeczy. co bedzie nastepne? kradziez bezposrednia np z iSpotu bo przeciez na biednego nie trafilo? w sumie tak sobie mozna wszystko wylumaczyc
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:51
No wlasnie GSK chce magic number , podasz jakis kolego z radioaktywny awatarem?
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:51
Ciśnie mi się na usta "na kolana i buty lizać", ale się powstrzymam.dzieki za lekcje
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:52
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:53
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:54
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:56
A czemu sprzet ulegl zniszczeniu na aukcji ?A czemu on ma w przypadku zakupu w Czechach niemiecka klawiature? Mzoe maja burdel siostrzyczyk w bazie?
Smieszny jestes czlowieku, pomyliles sie chyba z ustrojami, za komuny kradzieze oslabialy system i bylo ogolne przezwolenie. Cieszy mnie wzrost swiadomosci spoleczenstwa.no brawo to jest wielka rzecz byc pałą i konfidentem prosze mi napisac jak to jet byc mendą społeczną , rozumiem mały cichy donosik , ciekawe czy sąsiedzi wiedzą z kim zamieszkują jeszcze raz wielkie brawa!!!!
Pięciolatki dzisiaj takie wyrośnięte, że ciężko wyczućale bycie gejem, lesbijka, zydem oraz cyklista NIE JEST PRZESTEPSTWEM i jest normalne jak malo co w tym kraju. Bycie paserem JEST PRZESTEPSTWEM. o tak drobna roznica
jak ktos napisze ze lubi piecioletnie dzieci i to nie tylko na zdjeciach a zdecydowanie w lozku, to bedzie podpadal pod "odmienne zdanie" czy pod K.K. ?
---- Dodano 20-08-2007 o godzinie 22:55 ----
>>jurek
a nie pytales sie przypadkiem o zglaszanie SWOICH RZECZY ? mam sobie do lustra powiedziec ze sie podpieprzylem na policje ?zabawni jestescie
A czemu on ma w przypadku zakupu w Czechach niemiecka klawiature? Moze maja burdel siostrzyczyk w bazie?
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:58
Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:58
Dziękuję.
Ja mam MacBook PRO zakupiony w Polsce w SAD a klawiaturę mam ANSI (amerykańska) zamiast ISOA czemu on ma w przypadku zakupu w Czechach niemiecka klawiature? Mzoe maja burdel siostrzyczyk w bazie?
Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:00
ale bycie gejem, lesbijka, zydem oraz cyklista NIE JEST PRZESTEPSTWEM i jest normalne jak malo co w tym kraju. Bycie paserem JEST PRZESTEPSTWEM. o tak drobna roznica
jak ktos napisze ze lubi piecioletnie dzieci i to nie tylko na zdjeciach a zdecydowanie w lozku, to bedzie podpadal pod "odmienne zdanie" czy pod K.K. ?
---- Dodano 20-08-2007 o godzinie 22:55 ----
>>jurek
a nie pytales sie przypadkiem o zglaszanie SWOICH RZECZY ? mam sobie do lustra powiedziec ze sie podpieprzylem na policje ?zabawni jestescie
Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:00
Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:01
Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:01
jeśli jednak jest jakiś błąd to należałoby sprawę wyjaśnić.
Apeluję o spokój i zachowanie zdrowego rozsądku[/color]
Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:02
Handlujesz tak długo macami i nie wiesz czemu niektóre maki kupione w Czechach mają niemiecką klawiaturę .... Wstyd
Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:03
Tu sami zabwni.. woel 13 latki i starsze odnosnie wieku , co kraj to obyczaj to raz a dwa pserem to mozna byc o ile w zlej wierze sie cos robi.a my tu sami w dobrej jestesmy wierze, bo macowej .
Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:03
>>jurek
tak BTW to moim sasiadem jest komendant policji
...Paserstwo można popełnić tak umyślnie jak i nieumyślnie zależnie od tego, czy paser wie o przestępnym pochodzeniu przedmiotu, albo czy w konkretnym przypadku powinien był wiedzieć z uwagi na zachodzące okoliczności sugerujące takie pochodzenie np. podejrzanie niska cena, sprzedaż bez dokumentów lub w niekompletnym stanie itp....
nic dodac nic ujac
Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:05
Tu sami zabwni.. woel 13 latki i starsze odnosnie wieku , co kraj to obyczaj to raz a dwa pserem to mozna byc o ile w zlej wierze sie cos robi.a my tu sami w dobrej jestesmy wierze, bo macowej .
Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:06
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych