Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Kradzione sprzety na alledrogo

• Zamknięty Temat jest zamknięty
212 odpowiedzi w tym temacie

#101 marad_co

marad_co
  • 450 postów
  • SkądEU

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:44

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#102 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:45

>>rosemary noooo... szybko sie uczysz, moze bedzie z ciebie szanowany deprawator :D

#103 rosemary

rosemary
  • 15 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:47

>>rosemary

w tym wypadku okreslenie "bydlo" bylo wyrazem pogardy a nie nerwowosci :D czytanie ze zrozumieniem: pala :D

W tym wypadku moja uwaga o bydle była w kontekście twojego wyluzowania.
Z czytania ze zrozumieniem dwie pały.

---- Dodano 21-08-2007 o godzinie 00:48 ----

>>rosemary

noooo... szybko sie uczysz, moze bedzie z ciebie szanowany deprawator :D

Albo deflorator. Tych nieletnich rzecz jasna.

#104 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:50

dzieki za lekcje :D

#105 clarissa

clarissa
  • 132 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:50

>>clarissa

my swoje argumenty przedstawilismy. co mozna jeszcze powiedziec ze ktos probuje popelnic przstepstwo? po prostu do was nic nie dociera i propagujecie mode na paserstwo na forum na ktorym nie toleruje sie takich rzeczy. co bedzie nastepne? kradziez bezposrednia np z iSpotu bo przeciez na biednego nie trafilo? w sumie tak sobie mozna wszystko wylumaczyc

Co racja to racja na tym "forum" to sie wielu rzeczy w cywilozowanym swiecie przyjetych za normalne nie toleruje jak np. posiadania wlasnego zdania odemiennego od ogolu,kiedy pedalow lezby,zdydow i cyklistow rozliczysz?
Mnie tak samo rozbawil watek o obchodzeniu zabezpieczen iPhona:D pogwalcenie licencji o dobre sobie ,tylko ze w PL musi byc po polsku ta licencja.. heh

#106 marad_co

marad_co
  • 450 postów
  • SkądEU

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:51

No wlasnie GSK chce magic number , podasz jakis kolego z radioaktywny awatarem? :D

Pasi ?

#107 rosemary

rosemary
  • 15 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:51

dzieki za lekcje :D

Ciśnie mi się na usta "na kolana i buty lizać", ale się powstrzymam.
Polecam się na przyszłość.

#108 clarissa

clarissa
  • 132 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:52

A czemu on ma w przypadku zakupu w Czechach niemiecka klawiature? Moze maja burdel siostrzyczyk w bazie? :D

#109 jurek3204

jurek3204
  • 17 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:53

no brawo to jest wielka rzecz byc pałą i konfidentem prosze mi napisac jak to jet byc mendą społeczną , rozumiem mały cichy donosik , ciekawe czy sąsiedzi wiedzą z kim zamieszkują jeszcze raz wielkie brawa!!!!

#110 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:54

ale bycie gejem, lesbijka, zydem oraz cyklista NIE JEST PRZESTEPSTWEM i jest normalne jak malo co w tym kraju. Bycie paserem JEST PRZESTEPSTWEM. o tak drobna roznica :D

jak ktos napisze ze lubi piecioletnie dzieci i to nie tylko na zdjeciach a zdecydowanie w lozku, to bedzie podpadal pod "odmienne zdanie" czy pod K.K. ?

---- Dodano 20-08-2007 o godzinie 22:55 ----
>>jurek

a nie pytales sie przypadkiem o zglaszanie SWOICH RZECZY ? mam sobie do lustra powiedziec ze sie podpieprzylem na policje ? :D zabawni jestescie

#111 norbertcala

norbertcala
  • 1 148 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:56

"Sprzet uległ zniszczeniu"
http://www.allegro.p...?item=227939115
Buuu hahahhahaha

#112 marad_co

marad_co
  • 450 postów
  • SkądEU

A czemu on ma w przypadku zakupu w Czechach niemiecka klawiature? Mzoe maja burdel siostrzyczyk w bazie? :D

A czemu sprzet ulegl zniszczeniu na aukcji ?

no brawo to jest wielka rzecz byc pałą i konfidentem prosze mi napisac jak to jet byc mendą społeczną , rozumiem mały cichy donosik , ciekawe czy sąsiedzi wiedzą z kim zamieszkują jeszcze raz wielkie brawa!!!!

Smieszny jestes czlowieku, pomyliles sie chyba z ustrojami, za komuny kradzieze oslabialy system i bylo ogolne przezwolenie. Cieszy mnie wzrost swiadomosci spoleczenstwa.

#113 rosemary

rosemary
  • 15 postów

ale bycie gejem, lesbijka, zydem oraz cyklista NIE JEST PRZESTEPSTWEM i jest normalne jak malo co w tym kraju. Bycie paserem JEST PRZESTEPSTWEM. o tak drobna roznica :D

jak ktos napisze ze lubi piecioletnie dzieci i to nie tylko na zdjeciach a zdecydowanie w lozku, to bedzie podpadal pod "odmienne zdanie" czy pod K.K. ?

>>jurek

a nie pytales sie przypadkiem o zglaszanie SWOICH RZECZY ? mam sobie do lustra powiedziec ze sie podpieprzylem na policje ? :D zabawni jestescie

Pięciolatki dzisiaj takie wyrośnięte, że ciężko wyczuć;)

#114 MarcinWitek

MarcinWitek
  • 1 574 postów
  • SkądMars

A czemu on ma w przypadku zakupu w Czechach niemiecka klawiature? Moze maja burdel siostrzyczyk w bazie? :D

Handlujesz tak długo macami i nie wiesz czemu niektóre maki kupione w Czechach mają niemiecką klawiaturę .... Wstyd ;)

#115 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:58

>>jurek tak BTW to moim sasiadem jest komendant policji :D

#116 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 23:58

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dziękuję.

A czemu on ma w przypadku zakupu w Czechach niemiecka klawiature? Mzoe maja burdel siostrzyczyk w bazie? :D

Ja mam MacBook PRO zakupiony w Polsce w SAD a klawiaturę mam ANSI (amerykańska) zamiast ISO
Brat ma dokładnie tak samo tylko w białym MacBook.
Klawiatura została wymieniona w serwisie, jednak sprawdzając numery seryjne będziesz widział że mam europejską wersję a patrząc na komputer będziesz widział amerykańską.
Więc sama klawiatura o niczym nie świadczy.

Proszę się powstrzymać od wzajemnego obrzucania błotem, jeżeli laptop jest kradziony to nie ma o czym dyskutować (nie ma żadnego usprawiedliwienia dla kupującego taki sprzęt), jeśli jednak jest jakiś błąd to należałoby sprawę wyjaśnić.
Apeluję o spokój i zachowanie zdrowego rozsądku

#117 clarissa

clarissa
  • 132 postów
  • SkądWrocław

Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:00

>>jurek

Tu sami zabwni.. woel 13 latki i starsze odnosnie wieku , co kraj to obyczaj to raz a dwa pserem to mozna byc o ile w zlej wierze sie cos robi.a my tu sami w dobrej jestesmy wierze, bo macowej .

#118 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:00

myapple vs. paserzy i zlodzieje 1:0 :D

#119 jurek3204

jurek3204
  • 17 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:01

Własnie to jest sedno sprawy tak jak w naszym rządzie każdy tylko gad i nic ztego niewychodzi zastanówmy sie ilu z nas może paśc ofiarą przestępstwa i ilu z nas może posiada rzeczy w których posiadanie weszło za pomocą czynu zabronionego

#120 marad_co

marad_co
  • 450 postów
  • SkądEU

Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:01

jeśli jednak jest jakiś błąd to należałoby sprawę wyjaśnić.
Apeluję o spokój i zachowanie zdrowego rozsądku[/color]

To jest taki sam blad jak zaatakowanie niemieckiej radiostacji w Gliwicach przez Polske w 1939 roku. :)
Nie ma bledu bo to niemozliwe

#121 clarissa

clarissa
  • 132 postów
  • SkądWrocław

Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:02

Handlujesz tak długo macami i nie wiesz czemu niektóre maki kupione w Czechach mają niemiecką klawiaturę .... Wstyd ;)

Wstyd to krasc i dac sie zlapac ewentualnie co gorsza krasc i zz pupy spac.
A powaznie to nie, nie wiem .

#122 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:03

Tu sami zabwni.. woel 13 latki i starsze odnosnie wieku , co kraj to obyczaj to raz a dwa pserem to mozna byc o ile w zlej wierze sie cos robi.a my tu sami w dobrej jestesmy wierze, bo macowej .

...Paserstwo można popełnić tak umyślnie jak i nieumyślnie zależnie od tego, czy paser wie o przestępnym pochodzeniu przedmiotu, albo czy w konkretnym przypadku powinien był wiedzieć z uwagi na zachodzące okoliczności sugerujące takie pochodzenie np. podejrzanie niska cena, sprzedaż bez dokumentów lub w niekompletnym stanie itp....

nic dodac nic ujac :)

#123 clarissa

clarissa
  • 132 postów
  • SkądWrocław

Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:03

>>jurek

tak BTW to moim sasiadem jest komendant policji :D

Spytaj kiedy ostatni radiowoz im zawineli.. jak wspomne sobei oddzial prewencji z Wro Krzyki to mi rece opadaja mozna ich by bylo pod komenda jak kaczki z ich wlasnych giwer odprawic do newerlandu...

---- Dodano 20-08-2007 o godzinie 23:04 ----

...Paserstwo można popełnić tak umyślnie jak i nieumyślnie zależnie od tego, czy paser wie o przestępnym pochodzeniu przedmiotu, albo czy w konkretnym przypadku powinien był wiedzieć z uwagi na zachodzące okoliczności sugerujące takie pochodzenie np. podejrzanie niska cena, sprzedaż bez dokumentów lub w niekompletnym stanie itp....

nic dodac nic ujac :)

Jak rozumiem jak bede sprzedalwa rozkradziony cudem odzyskany przez Nasza Ukochana Policje pojazd niegdys mechaniczy tez bede paserem? ROTFL.

#124 MarcinWitek

MarcinWitek
  • 1 574 postów
  • SkądMars

Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:05

Skąd my znamy takie podejście do sprawy ...

#125 jurek3204

jurek3204
  • 17 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 00:06

To znaczy jezeli ktos cos kupil okazyjnie to powinien pobiec na komisariat i zgłosic mam napewno kradziony sprzęt prosze o łagodny wymiar kary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych