Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[MUZYKA] Czego słuchacie? Co lubicie?

• Please log in to reply
2031 replies to this topic

#551 Hidden_Lucas

Hidden_Lucas
  • 78 posts
  • SkądSiemianowice Śląskie

Posted 15 November 2008 - 19:09

Ja ostatnio słucham New Order album "Get Ready" oraz Soundtrack z "Black Hawk Down" no i oczywiście U2 :), najbardziej lubię album "How to Dismantle an Atomic Bomb" i "U218 Singles"

#552 bushman.editing

bushman.editing
  • 4115 posts
Posted 15 November 2008 - 19:17

Ja ostatnio słucham New Order album "Get Ready" oraz Soundtrack z "Black Hawk Down" no i oczywiście U2 :), najbardziej lubię album "How to Dismantle an Atomic Bomb" i "U218 Singles"

Heh, też lubię New Order oraz soundtrack z Black Hawk Down :)

U mnie za to ostatnio stale słychać:
Ministry of Sound - The 2009 Annual Disc 1,
Ministry of Sound - The 2009 Annual Disc 2
oraz Ministry Of Sound - The Annual 2008 ;)

#553 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • SkądKraków

Posted 15 November 2008 - 19:45

Dołączona grafika
Gorąco polecam!

#554 Kvczor

Kvczor
  • 1468 posts

Posted 21 November 2008 - 01:43

Dołączona grafika
Gorąco polecam!

Oj taak.. :D super to jest

#555 maslaq

maslaq
  • 2389 posts
  • SkądTychy

Posted 21 November 2008 - 07:11

ostatnio"the dust brothers - fight club ost" swietna plyta co chwila jej slucham

#556 emuv

emuv
  • 60 posts

Posted 03 December 2008 - 17:36

Stare, znane ale jare to: - Coldplay (jeśli ktoś znajdzie ich piosenkę, która mi się nie spodoba to znaczy, że to nie ich piosenka) - Radiohead - Grzegorsz Turnau - Queen A z nowszych to polecam: - Smolik - Timbaland - Within Temptation (niektóre piosenki np.: "Pale", "Memories", "Angels", "Stand My Ground", "Our Solemn Hour", "The Howling" - możne znajdziecie i inne, bo ja szczerze przyznam nie wszystkie przesłuchałem. Jednak te co polecam, polecenia są na prawdę warte). - Vanilla Ninja (2 pierwsze albumy "Traces of Sadness" i "Blue Tatto") - Linkin Park (tylko płyta "Minutes to midnight") - Evanescene (tylko płyta "Fallen" co prawda reszta nienajgorsza, jednak na mojego iPhona już nie trafiły) Mam nadzieję, że mój post komuś pomoże :).

#557 Aryman

Aryman
  • 678 posts
  • SkądEdinburgh

Posted 03 December 2008 - 17:40

Trade Adkins :) - ukochane country - polecam... serwuje bardzo spokojną muyzykę :D QUEEN - nieśmiertelny Kiss Rammstein Lordi

#558 Grzela

Grzela
  • 950 posts
  • SkądWarszawa

Posted 03 December 2008 - 17:46

Metallica- ulubiony "Black Album" Slipknot- Serj Tankian- koleś jest najlepszy Linkin Park System of a Down

#559 typowy1

typowy1
  • 148 posts
  • SkądRacibórz

Posted 03 December 2008 - 17:46

Ja polecam Habakuk - to jest polskie reggae. Oprócz tego Pink i Sabaton.

#560 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • SkądKraków

Posted 03 December 2008 - 20:35

Zmiana klimatu na nieco cięższy:
Dołączona grafika

#561 majksee

majksee

The Funny Man

• 1816 posts
  • SkądLublin

Posted 03 December 2008 - 20:51

O tak! Massive koncert, massive :)

#562 lopski

lopski
  • 530 posts
  • SkądCrack-off

Posted 03 December 2008 - 21:09

Ja ostatnio w samochodzie katuje najnowszy album Fisz&Emade-Heavy Metal - mega super płyta, muzycznie powaliła mnie na kolana. No i cały czas nieprzerwanie mieszanka muzyczna z całego świata. Z Wysp Brytyjskich (Roots Manuva, TY, Dizee Rascal, duża część Ninja Tune, Fat City Recordings, Herbaliser, Massive Attack, dużo raggajungle, grime, dubstep,), z Japoni Dj Krush, ze stanów to przedewszystkim funk z lat 70 (Parliament, Geroge Clinton), soul (Erykah Badu, Jill Scot), Dj Shadow, z Francji Dj Cam, z Polski Noon, amerykański rap ale z lat '85-'99, nowojorski hardcore (Agnostic Front, Mad Ball, Biohazard...) Faith No More z Pattonem na czele, kuurcze długo by w sumie wymieniać. Każda muzyka jest dobra jak jest dobra ;)

#563 ademiu

ademiu
  • 984 posts
  • SkądPoznań

Posted 03 December 2008 - 22:27

Ja ostatnio w samochodzie katuje najnowszy album Fisz&Emade-Heavy Metal - mega super płyta, muzycznie powaliła mnie na kolana.
No i cały czas nieprzerwanie mieszanka muzyczna z całego świata. Z Wysp Brytyjskich (Roots Manuva, TY, Dizee Rascal, duża część Ninja Tune, Fat City Recordings, Herbaliser, Massive Attack, dużo raggajungle, grime, dubstep,), z Japoni Dj Krush, ze stanów to przedewszystkim funk z lat 70 (Parliament, Geroge Clinton), soul (Erykah Badu, Jill Scot), Dj Shadow, z Francji Dj Cam, z Polski Noon, amerykański rap ale z lat '85-'99, nowojorski hardcore (Agnostic Front, Mad Ball, Biohazard...) Faith No More z Pattonem na czele, kuurcze długo by w sumie wymieniać. Każda muzyka jest dobra jak jest dobra ;)

Właśnie w sobotę się na koncert fisza i emade wybieram ;)

---- Dodano 03-12-2008 o godzinie 22:28 ----
A tak z innej beczki. Nowy album Killersów, ktoś zasłuchał już ? Jestem bardzo ciekaw ...

#564 admkryn

admkryn
  • 2997 posts
  • SkądLondyn, UK

Posted 06 December 2008 - 20:24

Próbuję dorwać od paru dni, ale jakoś mi nie wychodzi. Jednakowoż nie jestem zbyt dobrze nastawiony - singiel Human niezabardzo przypadł mi do gustu.

#565 ademiu

ademiu
  • 984 posts
  • SkądPoznań

Posted 06 December 2008 - 22:43

Właśnie w empikach nie ma - narazie tam patrzyłem :) Human słyszałem i hmm faktycznie może bez rewewlacji, ale w "zjednoczonym królestwie" słyszałem inny utwór z tej płyty i naprawde spoko, poza tym wszystkie recenzje są naprawdę dobre. Musze posłuchać to się wypowiem.

#566 admkryn

admkryn
  • 2997 posts
  • SkądLondyn, UK

Posted 06 December 2008 - 23:19

Właśnie wpadłem na genialny pomysł posłuchania na iTunes 8) Muszę powiedzieć, że całkiem, aczkolwiek Sam's Town nie przebija, co najwyżej dorównuje. Chętnie bym kupił, ale że

Dołączona grafika

to jeszcze trochę muszę poczekać ;)

#567 skurch

skurch
  • 374 posts
  • SkądJaworzno

Posted 07 December 2008 - 20:18

Ostatnio to nowe płyty Comy i Soulfly'a. O ile Max jak zwykle nie zawodzi tak nowa płyta Comy średnio mi przypadła do gustu. Dalej uważam że ich pierwsza płyta jest najlepsza.

#568 bushman.editing

bushman.editing
  • 4115 posts
Posted 13 December 2008 - 00:09

Płyta Katy Perry ;)

Dołączona grafika

#569 owz

owz
  • 3360 posts
  • SkądPoznań

Posted 13 December 2008 - 02:04

nie jest zła ta płyta chociaż jak dla mnie to na raz i na półkę...

#570 koniu

koniu
  • 362 posts
  • SkądSe

Posted 13 December 2008 - 03:55

sabaton :) nie moze mi sie znudzic

#571 kubasuchy

kubasuchy
  • 125 posts

Posted 17 December 2008 - 01:02

od kiedy jakiś tydzień z hakiem temu poznałem animal collective okazało się, że to zespół mojego życia, i w zasadzie nic innego w tym momencie nie słucham - polecam serdecznie każdemu, szczególnie płytkę 'strawberry jam' bo jest zdecydowanie najbardziej przystępna a przy tym powala na kolana :)

kubasuchy’s Music Profile – Users at Last.fm

#572 Topek

Topek
  • 755 posts

Posted 20 December 2008 - 23:00

Ostatnio przeminela fascynacja Foo Fightersami, teraz zapuscilem sie w Bowling For Soup. Ktos slucha tego co ja? ;)

#573 Devils

Devils
  • 6 posts

Posted 20 December 2008 - 23:30

Głównie czarna muza ;] typu 2 pac, T-pain, Ludacris, Nelly,The Game, Kayne West, T.I , 50 cent, P'Diddy ... też Alicia Keys ,Chris Brown, Akon, Usher.. również J.Timberlake... dla odmiany czasem Linkin Park , Red Hot Chilli Peppers..

#574 skurch

skurch
  • 374 posts
  • SkądJaworzno

Posted 21 December 2008 - 12:02

Foo Fighters? No oczywiście że ktoś tego słucha :P Ostatnia ich płyta jest całkiem całkiem ;) a The Pretender jest po prostu genialny.

#575 bushman.editing

bushman.editing
  • 4115 posts
Posted 21 December 2008 - 12:08

Foo Fighters? No oczywiście że ktoś tego słucha :P
Ostatnia ich płyta jest całkiem całkiem ;) a The Pretender jest po prostu genialny.

Mam wszystkie płyty, ale ostatnia była zdecydowanie najlepsza ;)

BTW moim zdaniem najlepsze ich kawałki to: 'The Best Of You', 'Times Like These' oraz 'Learn To Fly' :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users