Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Gry od EA na Apple Store! Nareszcie!

• Please log in to reply
80 replies to this topic

#76 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 13 September 2007 - 15:09

Powiedz gdzie mogę tę grę kupić (bezpiecznie) a to uczynie jeszcze jutro.

Pogadaj z kimś kto jeździ do US albo może Ci wysłać ... w Apple Store są dostępne

#77 Michu

Michu
  • 2614 posts
  • SkądSzczecin

Posted 16 September 2007 - 11:25

Wie ktoś może czy jest w ogóle demko nfsa carbon na maka? Jeśli tak, to skąd mogę ściągnąć?

#78 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 16 September 2007 - 22:17

Wie ktoś może czy jest w ogóle demko nfsa carbon na maka? Jeśli tak, to skąd mogę ściągnąć?

Jest tylko Triler :( chciałem nawet zamówić ale mi sie nie udało .... a tak chcialem BF2142 :(

#79 Gość_formozaQbus_*

Gość_formozaQbus_*

Posted 28 January 2008 - 10:20

Macie np sklep gram.pl. Juz zamowilem BF2142 na MAC-a. Przyda sie druga kopia jak ktos wpadnie, we dwoch wieksze zniszczenie mozna siac:) A poza tym, dobrze by bylo sie nie klocic o byle g.... jak watek jest o sprzedazy gier w tym wypadku EA a nie o kartach grafiki. Wiadomo ze gry wymagaja coraz wiecej, przetwarzaja coraz wiecej efektow, coraz to wieksze siatki itd. itd., a k. graficzne staja sie mocniejsze etc. "dziekuje":)

#80 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 28 January 2008 - 15:45

Żeby jeszcze było warto kupić :( ja kupiłem i zawiodłem sie okrutnie na grach od EA (oprócz C&C) Są OKROPNIE nie dopracowane - kasa w błoto - To nie te same tytuły co na PC - niestety (pisałem już o tym na forum)

---- Dodano 28-01-2008 o godzinie 15:50 ----
Żeby jeszcze było warto kupić :( ja kupiłem i zawiodłem sie okrutnie na grach od EA (oprócz C&C) Są OKROPNIE nie dopracowane - kasa w błoto - To nie te same tytuły co na PC - niestety (pisałem już o tym na forum)

#81 Skuza

Skuza
  • 92 posts

Posted 30 January 2008 - 13:15

Znalazlem strony polskie gdzie mozna kupic kilka fajnych tytulow na macki, chyba byly tam anwet te od EA. Nicolas Games oraz Strona główna

---- Dodano 30-01-2008 o godzinie 15:19 ----
Co mnie najbardziej ucieszylo, to to, ze na nicolasgames.pl jest w przedsprzedarz call of duty 4 na maki, i nawet cena nie jest przesadna ;D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users