Adres jest ten sam co na polskieradio.pl i on raz działa raz nie np przed napisaniem poprzedniego postu spróbowałem i nie dało rady odpalić sie w wmp ani z faworytnych ani z openUrL
A teraz gra.
[internetowa flustracja] czuje sie olewany... (ignorowany)
Rozpoczęty przez
microust
, 28 lis 2005 22:19
29 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 listopada 2005 - 22:20
Napisano 30 listopada 2005 - 08:10
szelescic w nadmiarze -dobre i trafne, i tekst to jest jedna z 10 plyt istniejacyh na swiecie - zawieszenie glosu - moze dzis cos panstwoa uslysza - w tym miomencie siekera w odboirnikdawniejsze audycje Kaczkowskiego ( zanim zaczął gadać i szeleścić w nadmiarze
a powaznie - trojak trojka, mnie "wychowal" program trzeci. Uwielbialem Brumm, uwielbialem reportaze popoludniowej audycji zapraszamy do trojki. W moim domu rodzinnym program 3nadawal praktycznie cala dobe, w moim domku juz nie zdarzasie weekendowo ja potraktowac. ze starej trojki moglem praktycznie dowiedziec sie wszystkiego (inna sprawa ze umysl 10-15 lat temu bardziejjj chlonny byl) a to piekne "puk puk puk - zapraszamy . . . . do ... reklamy" eh lezka w oku sie kreci. a powtorka z rozrywki a... a... a.... i tak OT mozna by rozwijac
Napisano 30 listopada 2005 - 08:41
jeszcze kilka lat temu ,,trójkowy ekspres" był całkiem dobry (chyba zaczyna się to o 19.00 poniedz.-czwart.). Dobra muzyka z przykopem. A teraz jak się to włącza to disco polo czyli muzyka klubowa :evil:
Napisano 30 listopada 2005 - 08:48
w sumie wychowałem się na tym radiu.
Nooo ... ja wychowalam sie W tym radiu;)
I szkoda mi starych budyneczkow i korytarzy wylozonych linoleum;) Mozna sobie bylo zeby wybic probujac sie slizgac;)
Napisano 01 grudnia 2005 - 21:45
żenującym dla mnie jest to, że używając komerycjnego systemu musze żonglować przeglądarkami aby wyświetlić strony wielkich firm, które mimo swojej wielkości nie zwracają uwagi na użytkowników innych przeglądarek niż IE. :evil:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych