Tacy ludzie to piraci i nic nie wnoszą poza swoją windowsą pseudo moralnością.
To Labor nic nie wniósł , tylko to że jest brudnym piratem , ehkm paserem nie piratem i nikomu nie pomógł ? Ludzie co objaśniają instrukcje fixowania gier , żeby chodziły na os X są czyści ? Oni są o piekło gorsi . Nie dość , że korzystają nielegalnie to jeszcze łamią i robią how-to ...takich ludzi się nie czepiacie ,a doświadczonego usera co ma os x chodź nie legalnego i się z tym nie afiszuje ani nie pisze how-to to się czepiacie bo to produkt apple a tamte nie ? To i to to jednakowe wykroczenie , skoro twierdzicie , ze należy przepłacac , zeby mieć Os X to oni powinni wydać 300-500 zł na windowsa , żeby grać !
@PGC Tak twierdzę

Pierwszym krokiem był przejście na Intela . Zauważyłeś , że apple robiło dużo głupstw , tylko po to , żeby zbić kase , a skoro os x będzie coraz popularniejszy to twierdzę , że prawie na pewno tego doczekamy , jak nie za Wujka to za innego 'kmiota' A co do wirusów ... wątpię w to . Linuks jest prawie tak popularny jak Windows ale nie ma na niego jakiś wielkich wirusów bo jest to system unixowy tak jak Os X , a z tego co wiem , to żeby cokolwiek popsuć należy mieć prawo roota etc. tak czy siak mając przez pół roku Debiana ani jeden wirus mnie nie zaatakował mimo że t jeden z najpopularniejszych systemów linuksowych , no jeden - siostra musiała mieć swojego arcanoida z windowsa .... ehhh i tak debian poleciał ;p ale na szczęście lada dzien odbieram lapka ;D Chyba , że ja czegoś nie wiem , i w Os X cały czas działa się na prawach roota i można kasowac wszystkie pliki ? Jeżeli sprzedaż softu pokryje sprzedaż hardware i przyniesie jeszcze zyski to jak najbardziej , os x będzie box na pc , jak i oem dodawany np. do laptopów czy do kompów firmowych np. hp , dell etc. Tak jak IBM bazowała na produkcji sprzętu to parę lat temu zmieniła politykę i bazuje na sprzedaży softu oraz konsultacjom etc. tak więc dlaczego apple kilkunastoletnia firma nie miała by zmienić orientacji skoro taka Legenda jak IBM zmieniała ?