Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 29 September 2007 - 18:39
Posted 29 September 2007 - 18:42
Posted 29 September 2007 - 18:47
Posted 29 September 2007 - 18:52
Posted 29 September 2007 - 18:56
Posted 29 September 2007 - 19:09
Posted 29 September 2007 - 20:28
Posted 29 September 2007 - 21:05
Posted 29 September 2007 - 21:14
Posted 30 September 2007 - 09:15
Posted 30 September 2007 - 10:40
Posted 30 September 2007 - 12:11
Posted 30 September 2007 - 12:27
Wciąż nie wiesz o czym mówisz..Chodziło mi o to o czym mówiłem już kilka postów temu. Zależy jak o niego dbamy i na jaki model trafimy, a to już przypadek.
Posted 30 September 2007 - 12:34
Posted 30 September 2007 - 13:09
I tak się powinno dbać o kompa
Gratuluje
Posted 30 September 2007 - 13:23
Posted 30 September 2007 - 13:32
Posted 30 September 2007 - 13:36
Posted 30 September 2007 - 14:03
Posted 30 September 2007 - 23:06
Posted 01 October 2007 - 16:49
Posted 01 October 2007 - 23:14
Kolejny raz to robisz, więc kolejny raz Ci to wyjaśnię: to jest forum dyskusyjne, służące do wymiany opinii. To jest temat wyrażający opinie na temat komputerów, nie tylko Twoje, ale też innych osób. Jeżeli chcesz swojego tematu, który nie będzie przez nikogo komentowany, załóż bloga. Tu zawsze musisz się liczyć z tym, że ktoś wyrazi swoją opinię, która nie będzie pokrywała się z Twoją.Ojej, ale po co wy wciąż piszecie sprzeczne z moimi doświadczenia w tym temacie? To jest temat o mojej opinii. Pisząc to wszystko chcecie mnie przekonać czy jak? Załóżcie swoje tematy :]
Żeby używać takiego argumentu bez słowa uzasadnienia, należałoby najpierw wyrobić sobie wśród słuchaczy odpowiednio wysoki autorytet. Bez tego taka wypowiedź jest bezwartościowa.Wciąż nie wiesz o czym mówisz..
Owszem, ale usiłując kneblować usta osobom, które nie zgadzają się z Twoją opinią, to Ty próbujesz "ustawiać" na siłę cudze opinie.toki: Błędny tok myślenia. Jak myślisz, po co jest dział "Opinie"? Na pewno nie po to, żeby ktos komuś ustawiał jego opinię na siłę.
Nie zgodzę się. Jeżeli dba się o strukturę danych w komputerze, OS X będzie działał wydajnie przez lata. I nie mam tu na myśli defragmentacji, a jedynie zwykłe zabiegi za pomocą narzędzi dostępnych w systemie.adix: Piszesz o tym, że jak będzie się dbało o komputer to będzie ok. Nie. OS X jest tak zrobiony, że nie bardzo.
Posted 02 October 2007 - 07:43
A ile razy go defragmentowałeś?Nie zgodzę się. Jeżeli dba się o strukturę danych w komputerze, OS X będzie działał wydajnie przez lata. I nie mam tu na myśli defragmentacji, a jedynie zwykłe zabiegi za pomocą narzędzi dostępnych w systemie.
A ja knebluję? Wmawiano mi, że OS X jest świetny i idealny, a ja jestem idiotą. Że niby mi nic na siłę nie wciskano?Owszem, ale usiłując kneblować usta osobom, które nie zgadzają się z Twoją opinią, to Ty próbujesz "ustawiać" na siłę cudze opinie.
Żal.Żeby używać takiego argumentu bez słowa uzasadnienia, należałoby najpierw wyrobić sobie wśród słuchaczy odpowiednio wysoki autorytet. Bez tego taka wypowiedź jest bezwartościowa.
Jasne, ale wyzywanie mnie od idiotów, a już na pewno zaprzeczanie moim opiniom użytkownika, który nie posiada OS X, jest trochę nie na miejscu. I to nie jest rzetelna opinia.Kolejny raz to robisz, więc kolejny raz Ci to wyjaśnię: to jest forum dyskusyjne, służące do wymiany opinii. To jest temat wyrażający opinie na temat komputerów, nie tylko Twoje, ale też innych osób. Jeżeli chcesz swojego tematu, który nie będzie przez nikogo komentowany, załóż bloga. Tu zawsze musisz się liczyć z tym, że ktoś wyrazi swoją opinię, która nie będzie pokrywała się z Twoją.
Posted 02 October 2007 - 08:15
Posted 02 October 2007 - 08:50
Ani razu. Maca z OS X w ogóle defragmentowałem tylko dwa razy w życiu. Raz, żeby sprawdzić efekty, drugi, żeby scalić wolną przestrzeń przed tworzeniem partycji BootCamp.A ile razy go defragmentowałeś?
I to Cię, Twoim zdaniem, upoważnia, żeby zachowywać się w ten sam sposób wobec innych?A ja knebluję? Wmawiano mi, że OS X jest świetny i idealny, a ja jestem idiotą. Że niby mi nic na siłę nie wciskano?
Kolega już Ci wyjaśnił, że nie posiada prywatnego Maca, ale to nie znaczy, iż nie ma kontaktu z tym systemem.Jasne, ale wyzywanie mnie od idiotów, a już na pewno zaprzeczanie moim opiniom użytkownika, który nie posiada OS X, jest trochę nie na miejscu. I to nie jest rzetelna opinia.
Wiem. Oznacza to, że Ty nie będziesz się już odzywał w tym wątku.Ile razy pisałem już E - O - T? Nie wiesz co ten skrót oznacza?
0 members, 2 guests, 0 anonymous users