iPhone 4S vs. Samsung GSIII
Napisano 27 sierpnia 2012 - 09:55
Napisano 27 sierpnia 2012 - 10:15
Napisano 27 sierpnia 2012 - 10:21

Napisano 27 sierpnia 2012 - 10:29
---------- Wpis dodano o 11:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 11:27 ----------
Mylisz się bo android jest ograniczony przez różny sprzęt, producentów, operatorów jak i przez samego Google.Mam złe doświadczania z nakładkami na androida i późnymi aktualizacjami. Uznaje tylko czystego Androida ;-)
Napisano 27 sierpnia 2012 - 10:52
Napisano 27 sierpnia 2012 - 11:10
...Zdziwłbyś się jak dużo osób używa BT...
Zgadza się.
No ale dla troli i fanbojów apple BT kojarzy się JEDYNIE z przesyłaniem plików

O pozostałych zastosowaniach BT nie mają zielonego pojęcia.
Pozdrówka!
Napisano 27 sierpnia 2012 - 11:58
No właśnie nie rozumiesz, sprawdź w słowniku albo wygooglaj co znaczy high end, bo to określenie dotyczy produktów takich producentów jak Vertu, Mark Levinson, Luvaglio czy Rolls Royce.Rozumiem, że fanboy, ale co ma wspólnego takie Vertu z high-endem?
Google Music, Books, Movies and TV Shows, Wallet itd.Rozbawiłeś mnie
.
Wskaż mi funkcje które nie działają w naszym kraju.
Gdyby był dobrej jakości to by nie musieli wycofywać z rynku 600 tys. niebieskich Galaxy S III.Tandetne wykonanie?
Tak, jest to plastik, ale bardzl dobrej jakości .
Problemy z produkcją Samsunga Galaxy S III: 600 tysięcy wadliwych egzemplarzy - Artykuły - Chip.pl
Trzeszczenie tylnej klapki a gwarancja
Nie masz racji, bo Super AMOLED Plus ma PenTile i plamy.Słabe ekrany?
Retina przy super amoled plus niestety wysiada.
Plamy na ekranie przy wyświetlaniu ciemnego tła
Daleko mu do jakości ekranów LCD IPS w iPhonach, LG Swift 4X HD, HTC One X i XL, Sony Xperia ion oraz XG.
Wszystkie mają solidne podstawy, miałem z nim do czynienia i porównywałem do wielu telefonów.Twoje (jeśli mogę na Ty) argumenty są po części bez podstawne i nie jestem do końca pewien czy SGS III w życiu w rękach trzymałeś albo porównywałeś z iPhonem.
Na niekorzyść Samsunga, bo to są jego najsłabsze punkty.Ale cała reszta (patrz system, ekran, aparat) to przepaść między Apple, a Samsung.
A które to pozostałe zastosowania nie działają?Zgadza się.
No ale dla troli i fanbojów apple BT kojarzy się JEDYNIE z przesyłaniem plików
O pozostałych zastosowaniach BT nie mają zielonego pojęcia.
Napisano 27 sierpnia 2012 - 12:22

Napisano 27 sierpnia 2012 - 12:39
Ostatnie plotki mówią, że kolejnego zrobią Samsung, LG i Sony.Mam nadzieje, ze kolejnego Nexusa zrobi Asus albo Motka i bedzie idealny.
Motorola i HTC pewnie też, bo wcześniej były o tym, że na 5 urodziny Androida ma powstać 5 Nexusów od różnych producentów.
Napisano 27 sierpnia 2012 - 13:09
No właśnie nie rozumiesz, sprawdź w słowniku albo wygooglaj co znaczy high end, bo to określenie dotyczy produktów takich producentów jak Vertu, Mark Levinson czy Rolls Royce.
Tyle, że takie RR jest dopieszczony pod każdym względem, wartość Vertu z kolei można wyznaczyć wartością obudowy + marka. Chyba, że istnieją jakieś tajemnicze funkcjonalności, o których nie wiem.
Równie dobrze można kamień zalać złotem, przyczepić diodę i bateryjkę. To będzie hi-end?
Napisano 27 sierpnia 2012 - 13:20
Vertu też są dopieszczone pod każdym względem, szczególnie jakościowym.Tyle, że takie RR jest dopieszczony pod każdym względem, wartość Vertu z kolei można wyznaczyć wartością obudowy + marka.
Istnieją.Chyba, że istnieją jakieś tajemnicze funkcjonalności, o których nie wiem.
Vertu exclusive services - Vertu Concierge, City Brief and Vertu Select
Prędzej dzieło sztuki.Równie dobrze można kamień zalać złotem, przyczepić diodę i bateryjkę. To będzie hi-end?
Napisano 27 sierpnia 2012 - 13:22
A czym w praktyce różni się sztaba złota od solidnego kamienia?Tyle, że takie RR jest dopieszczony pod każdym względem, wartość Vertu z kolei można wyznaczyć wartością obudowy + marka. Chyba, że istnieją jakieś tajemnicze funkcjonalności, o których nie wiem.
Równie dobrze można kamień zalać złotem, przyczepić diodę i bateryjkę. To będzie hi-end?
Napisano 27 sierpnia 2012 - 13:35
A czym jest ta jakość, ja widzę Nokię w lepszej obudowie.Vertu też są dopieszczone pod każdym względem, szczególnie jakościowym.
Oczywiście te usługi to wielki plus, mimo wszystko mówię teraz tylko o telefonie.
Jest ładniejsze, cenniejsze, mniej pospolite.A czym w praktyce różni się sztaba złota od solidnego kamienia?
A co do praktycznych zastosowań - jest świetnym przewodnikiem.
Mówię ogólnie o złocie, nie o sztabach, które jedynie wyrażają wartość.
Napisano 27 sierpnia 2012 - 13:47
Napisano 27 sierpnia 2012 - 15:54
Ale pisanie że za darmo plus nawet dopłata się nie weźmie już jest idiotyczne.
A skąd, za przeproszeniem wiesz jakimi wartościami się kieruję i co bym zrobił? Sorry, ale wmawianie komuś jakby się zachował jest niedorzeczne, stary nie siedzisz w moim mózgu ;o.
Napisano 27 sierpnia 2012 - 15:56
Napisano 27 sierpnia 2012 - 16:34
Napisano 27 sierpnia 2012 - 17:24
Napisano 27 sierpnia 2012 - 19:42

Napisano 27 sierpnia 2012 - 19:57
Napisano 18 listopada 2012 - 11:25
Napisano 18 listopada 2012 - 15:06
Napisano 18 listopada 2012 - 15:10
Jak masz kase na 5 to problem z dostępnością jest zadnym problemem. Wejdź na allegro.
Dlatego pisałem, dla chcącego nic trudnego.
Dostać iPhone 5 to żaden problem, zależy tylko czy jesteśmy ograniczeni finansowo.
Napisano 18 listopada 2012 - 17:45

Napisano 19 listopada 2012 - 14:30
Jestem właśnie na etapie zmiany Galaxy S3 na IP (prawdopodobnie 4s z uwagi na problemy z dostępnością modelu 5).
Jako użytkownik samsunga chciałbym wszystkim niezdecydowanym zwrócić uwagę na pewien (dla mnie) ważny szczegół.
Od jakiegoś czasu na scenie androidowych producentów samsung jest niepodważalnym liderem. Stosunkowo szybko wydał Jelly Bean dla S3, potem zapowiedział przeniesienie kilku ciekawych opcji z NOTE II do S3 a na zakończenie wymknął mu się wyciek romu z JB dla Galaxy S2 który (o dziwo) zawiera bardzo dużo smaczków jak Smart Stay.
Można by powiedzieć żyć nie umierać patrząc na poczynania HTC, LG o Motoroli nawet nie wspominając.
...
A co jest nie tak z HTC One X+, Droid DNA i Deluxe, LG Optimus G oraz Motorolami Razr HD i Razr Maxx HD?
Bo moim zdaniem wszystkie one są lepsze od Galaxy S III.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych