z5500 cała prawda
Ja bym na twoim miejscu nadal myślał o z5500 mam je pare ładnych lat.. ofc spięte z kompem bezpośrednio 3 x jack 3,5mm {tryb do gier} i muzyki .wav ogg flac Oraz Kablem optycznym tryb [DTS i Dolby Digital] program Tylko Power DVD. Dlaczego [zero konfiguracji program jest tak potęznie rozbudowany ze sam Automatycznie dekoduje [ a jesli chodzi o dts i DD wykrywa go i puszcza surowy sygnal na Logitechy Potem one same go rozkodowując robią swoje [ zawsze jest z tym duzo modzenia w przypadku innych programów z filtrami np.] dzieki takiemu sygnałowi tak żadko wideywane na tych głośnikach możemy zobaczyć logo DTS oraz Dolby Digital i info ile głośników sygnał obsługuje, częstotliwość itd.

Jeśli chodzi o bas [ niskie tony], tutaj masz go duży zapas na efekty:) osobiście mam odcięcie na Kracie dzwiękowej na 70Hz bo stara mi żyć nie daje, Mianowicie karta to> [Asus Xonar DG 130 zl] <--- potrzebna do obsługi optycznego jak nie masz w standardzie, Dlaczego Właśnie Ta? Bo cena ! karta rewelacyjna daje z Siebie tyle ile te głośniki mogą Wziąć i nie więcej czyli 5.1 24/96, bo po co więcej tych 500 zl za Creative kolega z mieszkania obok nie usłyszy, nie licz na to, nie warto przepłacać

A po za tym Cena a jakość tańszej nie znajdziesz:)
Hm co dalej niskie tony satelitki wyśmienite, czysto grają nie ma opcji zęby trzeszczały nawet na bost 11 ...bost 22 nie miałem jaj zęby sprawdzać

Uważaj na opinie typu średnie tony..brak regulacji [ do bani] a o toż to gó**o prawda. to jest zestaw 5.1, pokaż mi zestaw 5.1 z regulacja średnich tonów... parodia kupujemy Hi-Fi czy kino domowe? Te wypowiedzi olewaj z daleka, Dobra regulacja i rozstawienie to 90% sukcesu uzyskania pełnej satysfakcji i ich potęgi.
Wypowiedzi typu; "one maja 500 w...to nie prawda maja 80 bo mi kolega elektryk powiedział"
Też mi coś mają piękne soczyste 500 w ...nie jest to moc szczytowa lecz moc ciągła ..mocy szczytowej mają 1000w
RMS 500 W ..moc szczytowa to PMPO barany mylą pojęcia i wypowiadają bo rozkręcili w domu satelitke i przeczytali napiss 30 w... parodia przecież tu chodzi o wzmacniacz a nie o głośniki , A po za tym każda firma wypracowane ma inne normy... tu z 500 w nie kłamią na pewno;)
Trzaski itd...nie ma opcji na żadne trzaski jak wszystko dobrze zepniesz oprogramowanie będziesz miał ok i nie będziesz kombinował z ich kręceniem

W grach nie raz sie przestraszyłem sam efekty niewiarygodne naprawde:)
W Filmach Kocham je jak moja kobieta leży na mnie z strachu jak oglądamy horror { power DVD zachowuje sobie zapas ich mocy tz. zaniża głośność [nie mylić z normalizerem] tz ustawiasz na 50% głośność na głośnikach ale spokojnie dialogi i reszta bedzie normalna, program buforuje do przodu i wyłapuje efekty i wtedy zawiesza głośność odpowiednio ..i wierz mi ..potrafi je**ac.

Zmora wszystkich zestawów ...wyłączasz kompa głośniki cichutko buczą ...tutaj tego nie ma nic zero null

Rozpisał bym sie bardziej Ponieważ znam chyba 99 % możliwości tego sprzętu ...skórki panela kontrolnego oprogramowanie i jego aktualizacja itd więcej info na gg ewentualnie 563797
Osoby wypowiadające się na ich temat a nie posiadające ich ....niech się nie wypowiadają bynajmniej na ich temat bo to tak mówić że BMW ma kopa a nigdy nim nie jeżdżąc

Mój pokuj 25m2. moje poprzednie zestawy Creative ProGeamer 500 . LogiTech x-540 Kino Domowe LG [inicjałów nie pamiętam] Mediatech Pro tornada Db. i jakieś tam jeszcze Creative 2.1 Tego co pisze nie wysysam z palca

tylko z doświadczenia :)jestem Audiofilem;d