Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPad 3 premiera w iSpot

• Please log in to reply
195 replies to this topic

#76 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 19 March 2012 - 19:52

Na zdjęciu tak to wygląda ale różnica między retiną a ekranem z ipada 2 jest miażdżąca - na żywo będzie to na pewno lepiej widoczne.

To wiem, ale tak to napisałeś, jakbyś po tamtym zdjęciu uznał, że iPad 3 ma lepszy ekran - a po tamtym zdjęciu jest wręcz odwrotnie.

#77 matiitam7

matiitam7
  • 345 posts

Posted 19 March 2012 - 20:25

Ma ktoś jakieś info z Katowic i okolic? Ja słyszałem, że premiera ma być o 17 w piątek, tylko jak to będzie wyglądać, on normalnie będzie otwarty a o 16:30 na 30min i o tej 17 otworzą i taaa daam iPAD???

Z tego co się orientowałem, to we wszystkich salonach w Katowicach typu Media Markt, Saturn, iSpot itd. beda w piatek w godzinach rannych.

#78 lewy

lewy
  • 1034 posts
  • SkądMálaga

Posted 19 March 2012 - 23:00

Zdjęcia są nie moje, są z MacRumors - pisałem już gdzieś o tym. Nowy iPad ma baaardzo żółte kolory (oczywiście nie każdy, ale to jest loteria), wygląda to obrzydliwie - niczym wymioty. I nie zamieniłbym tamtej dwójki na najnowszą generację...

#79 BIGPUN

BIGPUN
  • 210 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 March 2012 - 22:09

zaraz siadam do testowania Nowego Ipada. Dwójeczka zostaje w domu dla żony i dzieci więc będę mógł porównać szybkość oraz jakość ekranu na żywo. Dam znać jeśli ktoś chce posłuchać opinii zwykłego usera a nie kupionego dziennikarza lub małolata-hamburgera :)

#80 kusiek

kusiek
  • 832 posts

Posted 20 March 2012 - 22:40

zaraz siadam do testowania Nowego Ipada.
Dwójeczka zostaje w domu dla żony i dzieci więc będę mógł porównać szybkość oraz jakość ekranu na żywo.
Dam znać jeśli ktoś chce posłuchać opinii zwykłego usera a nie kupionego dziennikarza lub małolata-hamburgera :)

ok czekamy napisz pierwsze wrażenia jestem ciekawy :)

#81 BIGPUN

BIGPUN
  • 210 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 March 2012 - 23:23

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

---------- Wpis dodano o 23:23 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:21 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=3yOg34K5ggM

#82 Gość_Sauron92_*

Gość_Sauron92_*

Posted 21 March 2012 - 17:29

... Wybiera się ktoś do iSpota w Złotych Tarasach w piątek rano? :)

#83 kusiek

kusiek
  • 832 posts

Posted 21 March 2012 - 17:31

Ja chyba galeria mokotów 0:01 :)

#84 ron_1

ron_1
  • 156 posts

Posted 21 March 2012 - 17:36

Dam znać jeśli ktoś chce posłuchać opinii zwykłego usera a nie kupionego dziennikarza lub małolata-hamburgera :)

Myślę że takie opinie są najlepsze, czekam na więcej. Pozdrawiam

#85 BIGPUN

BIGPUN
  • 210 posts
  • SkądWarszawa

Posted 21 March 2012 - 17:38

już nawet ktoś z forum założył odpowiedni temat:
http://myapple.pl/ip...tml#post1845052

#86 grzes_l

grzes_l
  • 3397 posts
  • SkądGdynia

Posted 21 March 2012 - 18:49

Miałbyś taką możliwość, miałbyś zamiar kupić iPada, sam byś z tego skorzystał. Co w tym złego?? Nic, nie mieszkam w mieście gdzie jest iSpot a do najbliższego muszę jechać do Warszawy, więc zrobić w dwie strony ponad 300km żeby nie dostać mija się z celem.

Co w tym złego?!
A co złego w tym, że nauczyciel promuje swoje dziecko w szkole?
Co złego w tym, że dzieci i kumple lekarzy mają szansę na karierę w zawodzie a inni szans na etat raczej nie baudzo?
Oczywiście nic złego w tym że adwokatem czy innym notariuszem zostaje synalek i nic złego w tym że kumpel policjanta nie płaci mandatów.
Miałbyś szanse też byś skorzystał (!!!).

Krew mnie zalewa jak czytam takie teksty z nastawieniem, że to normalka i jest wytłumaczenie. U mnie jakbym zobaczył tego typu zagrywki pracownik wyleciałby na zbity ryj. Wcale nie ma różnicy czy to iPad czy gumka myszka, po prostu pewnych rzeczy się nie robi.
Zresztą nie oszukujmy się jak czytam, że pracownicy iSpotu dbają o kumpli i firma nic z tym nie robi, to zapewniam, że mnie u siebie nie zobaczą i moich pieniążków też nie. Dzięki Bogu mam wybór wreszcie. Do tego założę się, że nie tylko ja mam takie odczucia i tak zareaguje.

#87 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 21 March 2012 - 19:17

Co w tym złego?!
A co złego w tym, że nauczyciel promuje swoje dziecko w szkole?
Co złego w tym, że dzieci i kumple lekarzy mają szansę na karierę w zawodzie a inni szans na etat raczej nie baudzo?
Oczywiście nic złego w tym że adwokatem czy innym notariuszem zostaje synalek i nic złego w tym że kumpel policjanta nie płaci mandatów.
.

My to piszemy TYLKO o sprzęcie. Opanuj się...

#88 grzes_l

grzes_l
  • 3397 posts
  • SkądGdynia

Posted 21 March 2012 - 19:21

Nie, to nie jest TYLKO. Wlasnie takie "tylko" wkurza mnie najbardziej.

#89 Gecko

Gecko
  • 151 posts
  • SkądWarszawa

Posted 21 March 2012 - 19:35

Ja zgadzam się z grzes_l, kolesiostwo obecne jest w naszym kraju na każdym kroku. To jest niby tylko sprzęt, ale załatwiacze raczej na sprzęcie i tego typu pierdołach nie kończą -,-' W piątek wybieram się do iSpotu po iPada3, mam nadzieję, że po południu jeszcze jakieś zostaną, nie będzie sytuacji, że 3/4 dostawy iPadów zostało od razu zarezerwowane dla rodziny, krewnych i znajomych królika itd.

#90 Pelissa

Pelissa
  • 23 posts
  • SkądZarszyn

Posted 21 March 2012 - 21:03

dostalem na maila oficjalne ceny z iSpot: 16 WiFi bez LTE bedzie za 2099 zl. 16GB z 4G bedzie za 2599 (100 zl taniej niz podawano). 32GB z LTE bedzie za 2999 (nie za 3099) a 64GB z 4G za 3399 (!). Dodatkowo spadly ceny 2-jki 64Gb z3G za 2999. Od rana maja sprzedawac w salonach

#91 soczekpl

soczekpl
  • 3288 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 21 March 2012 - 21:16

Fajnie, szkoda że nie można zamówić na iSpot bo "produkt niedostępny".

#92 Pelissa

Pelissa
  • 23 posts
  • SkądZarszyn

Posted 22 March 2012 - 09:42

No widziałem wlasnie - napisali że narazie niestety nie mogą sprzedawać online, zresztą konkurencja z pod tego samego znaczka APR też chyba nie bo Cortland nie ma na swojej stronie tak samo - brak ipadów. Ale ja i tak nie chce kupowac narazie...poczytam pierwsze testy i wasze relacje, hehe. Narazie moja "1" nie jest zagrożona, brakuje mi tylko kamerki...

#93 barneius

barneius
  • 220 posts

Posted 22 March 2012 - 09:54

A ja mam nadzieję, że łyknę jutro trzecią generację w iSpocie w Galerii Łódzkiej. Tydzień temu tam byłem i na moje pytanie o zapisy pan odparł, że robią taką "listę zainteresowanych", choć nie może mi nic gwarantować. W każdym razie zapisałem się i mają do mnie dzwonić. Tak czy inaczej nie omieszkam ich jutro odwiedzić :) Już się nie mogę doczekać Retiny - jedyna rzecz (acz niezwykle istotna), której mi brakowało w drugiej generacji...

#94 Yanczi

Yanczi
  • 18 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 March 2012 - 12:18

A tak pomijając troszkę iSpot, wie ktoś może od której będzie można kliknąć kup na apple.pl ??

#95 Lagman

Lagman
  • 32 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 22 March 2012 - 13:17

A orientuje się ktoś może jak wygląda sytuacja z gwarancją przy zakupie iPada w Saturnie? Np gdybym był szczęśliwcem który natrafił na zasikany ekran?

#96 mar99

mar99
  • 829 posts
  • SkądKraków

Posted 22 March 2012 - 13:26

No pewnie tak jak w każdym innym przypadku poza Apple Store. Nie dostaniesz nowego od ręki ;)

#97 iWP

iWP
  • 336 posts
  • SkądGliwice

Posted 22 March 2012 - 13:29

A można przed zapłaceniem przy pracowniku otworzyć i sprawdzić?

#98 GreaTskY

GreaTskY
  • 3303 posts
  • Skądtowni?

Posted 22 March 2012 - 13:48

A można przed zapłaceniem przy pracowniku otworzyć i sprawdzić?

Podobno po zapłaceniu można otworzyć przy pracowniku i sprawdzić, jeżeli będzie żółty ekran to wymieniają od razu, jeżeli w domu sprawdzisz to serwis. Cytuję wypowiedź użytkownika z innego tematu: http://myapple.pl/ip...tml#post1844790

#99 crisco

crisco
  • 1485 posts

Posted 22 March 2012 - 16:57

Nie chcę nikogo zniechęcać do zakupu w krajowym sklepie stacjonarnym, ale...Z racji tego, że w nocy nie da się sprawdzić "od reki" czy wszystko jest ok i bez zbędnej zwłoki wymienić sprzęt. Ja wole kupić w Apple on line. Czytając opinie tych co kupili nowego iPada można dojść do wniosku, że występują sztuki obciążone wadami np. bad pixel. Nie jestem przekonany, czy próba wymiany na nowego z racji bad pixela będzie skuteczna czy też Pan sprzedawca powie, że tak może być, bo Apple przewiduje występowanie takich błędów w ekranie. W 1 iPadzie miałem takie błędy i teraz w nowym też one występują. Fajna, jest ta możliwość oddania w sklepie on line.

#100 iWP

iWP
  • 336 posts
  • SkądGliwice

Posted 22 March 2012 - 16:59

Fajna, jest ta możliwość oddania w sklepie on line.

Tu masz racje, ja przejdę się jutro do iSpota i może Cortlandu, jak mi powiedzą, że nie ma możliwości otwarcia przed zapłaceniem to zamówię w AOS. Zobaczymy jutro.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users