Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad 3 premiera w iSpot

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
195 odpowiedzi w tym temacie

#176 Przemek223

Przemek223
  • 1 postów

Napisano 23 marca 2012 - 14:44

iPad premiera jak by ktoś miał problemy z dostaniem w Warszawie nowego iPada tak jak ja dzisiaj rano to na w Apple Shop na al.krakowskiej 61a w Media Markt mają ich tam całkiem sporo

#177 sebbirch

sebbirch
  • 38 postów

Napisano 23 marca 2012 - 14:45

no właśnie ... ;) wersja limitowana bo jak ją dostałem w spadku była tak zniszczona że nie mogłem patrzeć na poobijaną ramkę i okleiłem plastkową folią samoprzylepną a że po wielu próbach właśnie tylko biała się nie odklejała no to był biały ...

Ciekawe...

#178 Lagman

Lagman
  • 32 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 23 marca 2012 - 14:48

Na relaksie przyszedłem dzisiaj o 10:30 do Saturna w Arkadii i czarną 64 wifi + 4g dali od ręki, bez żadnej kolejki :)

#179 sebbirch

sebbirch
  • 38 postów

Napisano 23 marca 2012 - 14:55

A cena taka sama jak w AOS ? Czy coś taniej ?

Na relaksie przyszedłem dzisiaj o 10:30 do Saturna w Arkadii i czarną 64 wifi + 4g dali od ręki, bez żadnej kolejki :)

#180 Lagman

Lagman
  • 32 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 23 marca 2012 - 14:57

Zapłaciłem 3399, czyli tyle co w ispocie.

#181 gieza

gieza
  • 709 postów

Napisano 23 marca 2012 - 15:03

Komputronik Szczecin Galaxy: 64GB+4G biały 3399zł i w cenie dają ubezpieczenie od kradzieży(!) więc zdecydowanie się bardzie opłacą i mają na miejscu bez kolejek

#182 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 23 marca 2012 - 17:57

Kupił ktoś w Bydgoszczy? W Vobisie zero...

#183 corran11

corran11
  • 10 postów

Napisano 23 marca 2012 - 17:58

o godzinie 16;30 w Galerii Mokotów kupiłem dziś ipada 32gb za 2399 pln a w tym ubezpieczenie od kradzieży (Komputronik). bez żadnej kolejki i 100 zł taniej :) do tego plusem była mozliwośc włączenia i sprawdzenia sprzętu PRZED kupnem

#184 colkilgore

colkilgore
  • 3 postów

Napisano 23 marca 2012 - 18:57

W Poznaniu w Media Markt w King Crossie dostępne wszystkie iPady oprócz białego 16GB WiFi. O godzine 14:00 mieli kazdego modelu dobre 5 sztuk

#185 gieza

gieza
  • 709 postów

Napisano 23 marca 2012 - 19:06

Kupił ktoś w Bydgoszczy? W Vobisie zero...

dziś każdy firmowy komputronik dostał więc sprawdź w Pomorskiej. na dworcowej jest franczyzowy więc na pewno nie mają

#186 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 23 marca 2012 - 22:18

dziś każdy firmowy komputronik dostał więc sprawdź w Pomorskiej. na dworcowej jest franczyzowy więc na pewno nie mają

Mają, ale niestety nie 32GB bez 4G.

#187 Łukasz Pepliński

Łukasz Pepliński
  • 28 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 23 marca 2012 - 22:41

Bydgoszcz mam opykaną: Vobis nie ma - dostawa nie wiadomo kiedy - dzwonić trzeba i się dopytywać. Saturn dostał tylko model 32GB + 4G Media Markt ma towar zamówiony ale jeszcze nie dotarł i nie wiadomo co dojedzie Komputronik w galerii ma 32 i 64 GB ale tylko z modemami 4G Żadne inne miejsce do głowy mi nie przychodzi. We wtorek jadę do Rybnika przez Łódź i parę innych miejsc więc na pewno gdzieś znajdę. Gdyby ktoś chciał to moge zabrać / nabyć ;-)

#188 bartek001b

bartek001b
  • 1 104 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 23 marca 2012 - 22:57

Bar-trek jak Ci tak mocno zależy na nowym iPadzie to jutro idę do swoich sklepów i zobaczę czy maja , bo od jakiegoś czasu maja wszystko na premierze

#189 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 24 marca 2012 - 14:37

W mediamarkcie na gorczewskiej sporo czarnych 64 z 4g. Zwrot w ciagu 2-tygodni bez problemu. I nie obsikanych :) do trzech razy sztuka ;)

#190 dominias

dominias
  • 208 postów

Napisano 25 marca 2012 - 10:51

Panowie i Panie, jak wygląda odbiór ipada zamówionego z ispota online. Przychodzi mi właśnie jutro i za bardzo nie wiem jak się mam zachować.tzn. Czy mam prawo bez płacenia odpakować przy kurierze ipada włączyć zobaczyć czy wszystko jest ok i dopiero wtedy zapłacić. Jeśli się okaże, że coś nie tak z ekranem np. to wtedy mówię że nie przyjumuje przesyłki. Czy muszą pierw zapłacić i wtedy dopiero mogę odpakować, ale wtedy kurier się zmyje i zostane z uszkodzonym ipadem.? Czy skoro zamawiałem online to nie będę miał problemów z ewentualnym oddaniem....? i czy muszę go wysłać czy mógłbym go zanieść do stacjonarnego salonu np. silesii w Katowicach.? Bardzo proszę o odp...bo Wiecie jutro wielki dzień :)

#191 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 25 marca 2012 - 11:09

Bar-trek jak Ci tak mocno zależy na nowym iPadzie to jutro idę do swoich sklepów i zobaczę czy maja , bo od jakiegoś czasu maja wszystko na premierze

Nie zależało mi jakoś specjalnie, ale i tak przypadkiem wstąpiłem do media i wszystkie mieli no to jeden kupiłem :)

#192 swiety74

swiety74
  • 773 postów
  • SkądKatowice

Napisano 25 marca 2012 - 11:34

Panowie i Panie, jak wygląda odbiór ipada zamówionego z ispota online. Przychodzi mi właśnie jutro i za bardzo nie wiem jak się mam zachować.tzn. Czy mam prawo bez płacenia odpakować przy kurierze ipada włączyć zobaczyć czy wszystko jest ok i dopiero wtedy zapłacić. Jeśli się okaże, że coś nie tak z ekranem np. to wtedy mówię że nie przyjumuje przesyłki. Czy muszą pierw zapłacić i wtedy dopiero mogę odpakować, ale wtedy kurier się zmyje i zostane z uszkodzonym ipadem.? Czy skoro zamawiałem online to nie będę miał problemów z ewentualnym oddaniem....? i czy muszę go wysłać czy mógłbym go zanieść do stacjonarnego salonu np. silesii w Katowicach.?

Bardzo proszę o odp...bo Wiecie jutro wielki dzień :)

Taaak a na końcu kurier da Ci jeszcze całusa. Kurier nie będzie na nic czekał i dokonywał analizy martwych pikseli. Płacisz, odbierasz towar i wtedy możesz go rozpakować. Chcesz inaczej to idź i kup w sklepie a nie przez internet.

#193 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 25 marca 2012 - 13:50

Zawsze się przy kurierze odbiera paczkę, sprawdza i w razie jakichś problemów spisujecie protokół...

#194 swiety74

swiety74
  • 773 postów
  • SkądKatowice

Napisano 25 marca 2012 - 13:58

Paczkę tak ale nie zawartość. Oczekujesz, że kurier będzie się wgapiał w ekran i liczył bad pixele? Nie tego się nie da zrobić. Przy kurierze możesz sprawdzić czy paczka nie jest naruszona i jeżeli jest spisać protokół będący podstawą do dalszej reklamacji. Moja firma wysyła ponad 2500 paczek na miesiąc i dobrze wiem jak to działa. Jeżeli Ty jednak wiesz lepiej to dalszej dyskusji już się nie podejmuję.

#195 Barco

Barco
  • 28 postów
  • SkądŁódź

Napisano 25 marca 2012 - 15:38

Panowie i Panie, jak wygląda odbiór ipada zamówionego z ispota online. Przychodzi mi właśnie jutro i za bardzo nie wiem jak się mam zachować.tzn. Czy mam prawo bez płacenia odpakować przy kurierze ipada włączyć zobaczyć czy wszystko jest ok i dopiero wtedy zapłacić. Jeśli się okaże, że coś nie tak z ekranem np. to wtedy mówię że nie przyjumuje przesyłki. Czy muszą pierw zapłacić i wtedy dopiero mogę odpakować, ale wtedy kurier się zmyje i zostane z uszkodzonym ipadem.? Czy skoro zamawiałem online to nie będę miał problemów z ewentualnym oddaniem....? i czy muszę go wysłać czy mógłbym go zanieść do stacjonarnego salonu np. silesii w Katowicach.?

Bardzo proszę o odp...bo Wiecie jutro wielki dzień :)

Witam. Kiedy zamawiałeś? W dniu premiery? Mam zamiar zamówić jutro i ciekawe ile będę czekał.
Robert

#196 dominias

dominias
  • 208 postów

Napisano 25 marca 2012 - 16:50

Zamawiałem już dawno. na długo przed premierą w Polsce. Nagle na ich stronie zauważyłem , że była opcja kup teraz przy wersji 64gb 4g white. Więc złożyłem zamówienie. Dzwonili do mnie w środe czy dalej aktualne i czy wysyłać mają. Powiedziałem, że wolałbym to zamówienie odebrać w sklepie, ale nie ma takiej opcji, tylko wysyłka. Czytając tutaj niektóre komentarze, że przy zamawianiu online lepiej jest w razie czego reklamować i że ogólnie nie ma z tym problemu wybrałem tę opcję. Tak więc jutro mi przyjedzie kurier i nie wiem co moge a co nie. A nie chce pożegnać kuriera zabulić 3400, pożegnać kuriera i zostać z nie daj Boże żółtym panelem i jeszcze z powypalanymi pikselami :( Dlatego pomyślałe, że mogę odpakować paczkę i ipada przy nim a jak go włącze w domu i zobacze "syf" to poprostu nie przyjmę paczki i napiszemy protokuł, że klient nie odbiera ipada ze zwględu na uszkodzonego ipada. W tym momencie zostane z kasą w ręku i bym mógł pojechać sobie do stacjonarnego sklepu w katowicach i tam kupić albo do media. A nie martwić się co potem zrobić z "wybrakowanym ipadem"/ po prostu trwało by to znów trochę.

---------- Wpis dodano o 15:50 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:47 ----------

ps. czasami jak kurier przywozi mi jakieś paczki to mówi żebym sobie na spokojnie sprawdził ale on musi jechać bo nie ma czasu. Ale jak będzie jakiś problem żebym zadzwonił to przyjedzie i spiszemy protokół. Nigdy nie spotkała mnie sytuacja gdzie było coś nie tak z towarem więc nie musiałem dzwonić po kuriera spowrotem. Ciekawe czy rzeczywiście by przyjechał :) stąd też moje dylematy co do zasadności przytrzymania kuriera na czas rozpakowania paczki i sprawdzenia przy nim.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych