Karty formatuje się w aparacie.
Poszukiwania aplikacji...
Napisano 27 kwietnia 2015 - 09:14
Napisano 27 kwietnia 2015 - 14:50
Karty formatuje się w aparacie.
niekoniecznie, na kompie też, nie zapodawaj bezsensownych offtopów kolego
[temat do zamknięcia, uszkodzona była karta pamięci]
Użytkownik Onlinemaster edytował ten post 27 kwietnia 2015 - 14:52
Napisano 28 kwietnia 2015 - 21:39
Poszukuję czegoś darmowego do odzyskaniwania rzeczy z opróżnionego kosza. 5 minut temu nieopatrznie skasowałem pewne ważne zdjęcie:))
Może być na windowsa chyba, zdjęcie usunąłem z karty scandisk
EDIT Odzyskane za pomocą Amazing Mac Any Data Recovery - do 20 plików program jest free, potem musisz zakupić pełną wersje.
Użytkownik AR-DZEJ edytował ten post 28 kwietnia 2015 - 22:37
,.
Napisano 15 maja 2015 - 09:57
Witam,
poszukuję aplikacji dzięki której będę mógł ze zdjęcia wyczyścił np. gumką tło a zostawić samą postać. Bardziej chodzi mi oczyszczenie tła niż odznaczanie i wycinanie samej postaci. Dziękuje z góry za pomoc.
Napisano 16 maja 2015 - 23:12
Ktoś wie jak generować z pliku wideo takie screeny?
,.
Napisano 17 maja 2015 - 17:55
Witam,
poszukuję aplikacji dzięki której będę mógł ze zdjęcia wyczyścił np. gumką tło a zostawić samą postać. Bardziej chodzi mi oczyszczenie tła niż odznaczanie i wycinanie samej postaci. Dziękuje z góry za pomoc.
Pixelmator z opcją Repair Tool. Zobacz na stronie pixelmator.com jak to działa, jest filmik z najnowszej wersji programu. Program parę EUR kosztuje ale warto go nabyć.
MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2
Napisano 21 maja 2015 - 20:33
Szukam aplikacji która pozwoli robić zdjęcia dookoła.
Ktoś kojarzy taki program?
Own your way.....
Napisano 21 maja 2015 - 20:48
Twister – Best Photo, Video & 360 Panorama Camera App by Jadoos Inc.
https://appsto.re/gb/f_g2N.i
- AR-DZEJ lubi to
Napisano 21 maja 2015 - 22:40
Own your way.....
Napisano 22 maja 2015 - 00:29
Jak to dziala?
Obracasz telefon robiąc kolejne zdjęcia, on na końcu kompiluje je w jedno.
Appka pomaga w "odmierzeniu" obrotu kamery. Jest to dość łatwe, choć jakiś statyw albo inny stabilizator może być pomocny
Użytkownik AR-DZEJ edytował ten post 22 maja 2015 - 00:32
,.
Napisano 22 maja 2015 - 02:05
https://itunes.apple...d430065256?mt=8
Napisano 22 maja 2015 - 14:22
Napisano 22 maja 2015 - 15:04
Obracasz telefon robiąc kolejne zdjęcia, on na końcu kompiluje je w jedno.
Appka pomaga w "odmierzeniu" obrotu kamery. Jest to dość łatwe, choć jakiś statyw albo inny stabilizator może być pomocny
Hmmm coś nie idzie... Obracam telefon za każdym razem i robi normalne foto...
Own your way.....
Napisano 23 maja 2015 - 09:52
Witam,poszukuje aplikacji do katalogowanie PDF-ów oraz do na nanoszenie uwag, podkreślania/zakreślania/rysowania, dobrze by było jakby miała swój odpowiednik na iOS (jakby jeszcze dodatkowo miała odpowienik na androida to się nie obrażę) oraz miała możliwość synchronizacji w chmurze.Coś jak PDF Expert na iOS.
Na mac to masz do tego preview (no może oprócz katalogowania), ale z tymi wymaganiami (ios + android) to chyba szukasz evernote.
Napisano 23 maja 2015 - 13:12
Witam,poszukuje aplikacji do katalogowanie PDF-ów oraz do na nanoszenie uwag, podkreślania/zakreślania/rysowania, dobrze by było jakby miała swój odpowiednik na iOS (jakby jeszcze dodatkowo miała odpowienik na androida to się nie obrażę) oraz miała możliwość synchronizacji w chmurze.Coś jak PDF Expert na iOS.
Tak jak kolega wyżej pisał: Evernote - ale z opcją opisywania pdf-ów to już będzie płatna wersja (abonament).
Użytkownik Yellowfrog edytował ten post 23 maja 2015 - 13:13
Napisano 24 maja 2015 - 07:18
Napisano 28 maja 2015 - 13:53
Poszukuję aplikacji do synchronizowania Kalendarza (dowolna domena Microsoft v Gmail etc) pomiędzy OsX (Office 365) Iphonem oraz Windowsem 7 (Office 2010).Zarówno użytkownik Maca (+iphone) oraz Windowsa powinien mieć mozliwośc modyfikowania danych w kalendarzu. Może być jakieś płatne narzędzie . Polecicie coś? Przjerzałem wiele stron - lecz nie znalazłem opdowiedniej aplikacji . Proszę o informację czy znacie jakieś programy?
Napisano 29 maja 2015 - 13:37
witam, niedawno kupilem MacBooka i chcialbym zainstalowac na nim program, ktory dziala tak, jak Internet Download Manager na Windowsie, tzn. wszystkie video, ktore sa pokazywane w internecie mozna sciagnac.
Co moglibyscie mi polecic ?
Z gory dziekuje za info.
Napisano 29 maja 2015 - 15:49
@henry23 - jeśli uywasz safari to https://hoyois.githu.../clicktoplugin/ - jeśli tylko video jest htmlowe.
Przy okazji poblokuje Ci niepotrzebne pluginy typu flashowe reklamy
Napisano 30 maja 2015 - 16:02
witam, niedawno kupilem MacBooka i chcialbym zainstalowac na nim program, ktory dziala tak, jak Internet Download Manager na Windowsie, tzn. wszystkie video, ktore sa pokazywane w internecie mozna sciagnac.
Co moglibyscie mi polecic ?
Z gory dziekuje za info.
Na chroma jest "Video Downloader Professional". Wykrywa wszystko, ale zablokował ściąganie z YouTube.
Poza tym:
Wie ktoś czy jest jakiś program (na mac osx oczywiście) aby wypuszczał mi co np. minutę dowolnie wybraną częstotliwość?
Mam głośniki harman/kardon soundsticks III i wkurza mnie ich automatyczne usypianie podczas nieaktywności, przez co później jak chcę czegoś posłuchać to muszę czekać aż się obudzą, przewinąć film/muzykę na początek i dopiero zacząć oglądanie/słuchanie. Niby nic wielkiego ale na dłuższą metę irytujące (wytrzymałem ze 3 miesiące).
MacBook Pro 13" 2017 | iPhone 7
Napisano 13 czerwca 2015 - 11:07
Szukam programu do codziennych zapisków, takiego dziennika ale :
- jedna notatka jeden dzień tak jak w pamiętniku
- musi działać na Mac-a, ipada, ifona ,no a na Windows bez instalacji
- mogę przeszukiwać zapiski w poszukiwaniu frazy
- fajna byłaby synchronizacja pliku w jakiejś chmurze
- musi działać off i online
- fajnie gdyby był bezpłatny
Napisano 13 czerwca 2015 - 13:42
Calendar może być?
Napisano 13 czerwca 2015 - 13:56
Szukam programu do codziennych zapisków, takiego dziennika ale :
- jedna notatka jeden dzień tak jak w pamiętniku
- musi działać na Mac-a, ipada, ifona ,no a na Windows bez instalacji
- mogę przeszukiwać zapiski w poszukiwaniu frazy
- fajna byłaby synchronizacja pliku w jakiejś chmurze
- musi działać off i online
- fajnie gdyby był bezpłatny
Evernote - spełnia wszystkie twoje punkty - Dostępne na wszystkich urządzeniach, ma również interfejs webowy, więc można przeglądać notatki przez www. Jedno notatka dziennie, wtedy gdy zrobisz jedną notatkę dziennie.
Napisano 13 czerwca 2015 - 19:20
Evernote nie chce ustawiać notatek w porządku zgodnym z datą lub datą w nagłówku.
Napisano 13 czerwca 2015 - 20:54
Evernote nie chce ustawiać notatek w porządku zgodnym z datą lub datą w nagłówku.
Jak nie chce jak chce. Można nawet włączyć grupowanie miesiącami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)