Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1964 odpowiedzi w tym temacie

#526 dao

dao
  • 348 postów
  • SkądwAmA

Napisano 01 grudnia 2013 - 22:35

Poszukuję jakiejś aplikacji do wypisywanie przelewów. Z bazą kontrahentów. Drukami itd. Działający off-line. Możecie coś polecić ?

#527 Echo

Echo
  • 93 postów

Napisano 03 grudnia 2013 - 23:14

Witam Poszukuję aplikacji, która umożliwi mi opisanie klawiszy funkcyjnych na klawiaturze innej niż dedykowanej do OS X. Chcę opisać takie funkcje, jak sterowanie iTunes, jasność, eject, podświetlanie klawiatury itp. Miło byłoby, gdybym mógł również opisać dodatkowe klawisze na klawiaturach bardziej rozbudowanych (np. Logitech). Wszystko to dlatego, że chcę kupić pełnowymiarową czarną klawiaturę, a o taką dedykowaną ciężko. Pozdrawiam

#528 Diwad

Diwad
  • 182 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 04 grudnia 2013 - 13:36

Masz już tą krawiature u siebie? Logitech nie ma jakichs aplikacji dedykowanych? Pamietam ze znalazlem jakas aplikacje od Logitecha uzywajac Logitech diNovo Edge. Nie probowalem zmieniac zachowania klawiszy, ale chyba byla taka opcja (choc glowy nie dam).

Jest tez cos takiego w ustawieniach klawiatury, choc nie wiem czy ma to cos wspolnego ze sprawa o ktora Ci chodzi:
http://d.pr/i/A5yA+

Jest tez cos takiego, ale nie wiem czy dziala z zew. klawiaturami:
http://www.keyboardmaestro.com/main/
https://www.macupdat...eyremap4macbook

#529 tomusczar

tomusczar
  • 143 postów

Napisano 04 grudnia 2013 - 19:42

Szukam programu do kadrowania najlepiej seryjnego zdjęć tak aby można było wybrać np format 10 :) Najlepiej darmowy :)

#530 Echo

Echo
  • 93 postów

Napisano 05 grudnia 2013 - 00:33

Masz już tą krawiature u siebie? Logitech nie ma jakichs aplikacji dedykowanych? Pamietam ze znalazlem jakas aplikacje od Logitecha uzywajac Logitech diNovo Edge. Nie probowalem zmieniac zachowania klawiszy, ale chyba byla taka opcja (choc glowy nie dam).

Jest tez cos takiego w ustawieniach klawiatury, choc nie wiem czy ma to cos wspolnego ze sprawa o ktora Ci chodzi:
http://d.pr/i/A5yA+

Jest tez cos takiego, ale nie wiem czy dziala z zew. klawiaturami:
Keyboard Maestro 6.3.2: Work Faster with Macros for Mac OS X
https://www.macupdat...eyremap4macbook

Prosty zwyczajny zestaw od Genius, płaskie klawisze, tylko dwa dodatkowe do sterowania głośnością, które pod OS X nie będą prawda działać. Tak więc dodrukuję sobie jako naklejki symbole i poobklejam ;)

Keyremap4macbook wygląda najlepiej

Dziękuję!

#531 AppleFAN

AppleFAN
  • 371 postów
  • SkądKielce

Napisano 07 grudnia 2013 - 16:27

Szuakm jakiegos programu na OSX ktorym moglbym wgrac image do Dreamboxa 800Hd. Dodam, ze nie moge tego zrobic standardowa metoda czyli przez logowanie sie po Ip. Potrzebny mi odpowiednik Winzgozowego DreamUP-a

#532 GAMA007

GAMA007
  • 1 394 postów

Napisano 07 grudnia 2013 - 16:40

Witam,

@AppleFAN,

niestety bez windows, albo Crossover + dream-up nie dasz rady wgrac img do dreamboxa.

Pozdrawiam

GAMA007

#533 AppleFAN

AppleFAN
  • 371 postów
  • SkądKielce

Napisano 08 grudnia 2013 - 11:40

@ Gama007

Da sie logujac po Ip po zastopowaniu tunera. ( uruchamiajac trzymasz przycisk "power" i tuner pokazuje swoje ip - wpisujesz w przeglądarkę i już ) tyle ze cos mi sie zdupcylo i nie działa;(

- - - Połączono posty - - -

@ Gama007

Da sie logujac po Ip po zastopowaniu tunera. ( uruchamiajac trzymasz przycisk "power" i tuner pokazuje swoje ip - wpisujesz w przeglądarkę i już ) tyle ze cos mi sie zdupcylo i nie działa;(

#534 analizator

analizator
  • 36 postów

Napisano 11 grudnia 2013 - 01:41

Witam, Poszukuję jakiegoś znakomitego notatnika coś ala evernote Proszę o jakiekolwiek propozycje, mogą być płatne - cena nie gra roli. (Ważne aby były sprawdzone) Wunderlist odpada. Pozdrawiam

#535 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 178 postów

Napisano 11 grudnia 2013 - 17:11

To może... evernote? ;-)

#536 analizator

analizator
  • 36 postów

Napisano 12 grudnia 2013 - 02:46

Wiem, że i może jesteś moderatorem ale powinieneś się powstrzymać od udzielania tak głupich odpowiedzi. Skoro napisałem, że poszukuję czegoś "ala" evernote to nie szukam Evernote a jakiejś alternatywy. Następnym razem, przemyśl kilka razy co masz zamiar napisać, a jeżeli coś głupiego to lepiej nie pisz. Peace. Szukam dalej.

#537 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 178 postów

Napisano 12 grudnia 2013 - 17:36

Skoro Evernote tak świetnie Ci się sprawuje, to absolutnie nie rozumiem logiki szukania czegoś innego.

#538 analizator

analizator
  • 36 postów

Napisano 13 grudnia 2013 - 00:30

Skoro napisałem, że szukam jakiejś alternatywy to nie rozumiem logiki twojego offtopowania. Poza tym coś wcześniej już ci napisałem tak? Następnym razem czytaj ze zrozumieniem, albo weź lekcje co do tego. Proszę nie udzielaj już się lepiej skoro nie masz zamiaru pomóc.

#539 Diwad

Diwad
  • 182 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 13 grudnia 2013 - 08:00

Nie napisałeś co nie pasuje Ci w Evernote. Jest to największy kombajn tego typu i także nie rozumiem dlaczego chcesz coś "ala", a nie możesz używać EN.

Z podobnych programów masz:

NoteSuite: https://itunes.apple...659192692?mt=12
Together 3: Reinvented Software - Together for Mac

i kupa innych, których nawet nie instalowałem.

Jeśli potrzebujesz programu tylko do zapisywania rzeczy to najłatwiejszym rozwiązaniem jest zwykły edytor tekstu + iCloud/Dropbox.

Napisz swoje oczekiwania co do tego software'u.

#540 grandL

grandL
  • 23 postów

Napisano 13 grudnia 2013 - 19:39

Witam. Poszukuję aplikacji która zastapi poczciwego winrara - pakowanie z możliwością określenia wielkości part'ów. Będę wdzięczny za info :)

#541 Diwad

Diwad
  • 182 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 13 grudnia 2013 - 20:18

KEKA: Keka - the free Mac OS X file archiver W appstore jest platna a na stronie producenta darmowa. Polecam

#542 Mateusz Rakoczy

Mateusz Rakoczy
  • 4 postów
  • SkądLublin, Poland, Poland

Napisano 16 grudnia 2013 - 14:56

Witam, Czy zna ktoś program do obsługi bazy danych klientów agenta ubezpieczeniowego? COś w rodzaju agent.m6 dla Windows.

#543 maxapple

maxapple
  • 2 postów

Napisano 17 grudnia 2013 - 11:49

Poszukuje alternatywy Camscanner (dla iOS) na Maca. Mam setki zdjec stron z tekstem, potrzebuje je hurtowo zamienic na 1 plik pdf. Niezbedna tam bedzie funkcja cropu oraz transformacji obrazu (np. lekkie obracanie), najlepiej automatyczna.

#544 mnuff

mnuff
  • 1 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 17 grudnia 2013 - 22:16

program do animacji/przeróbki filmów - konkretnie chcę wstawić obrazek, sprawić żeby się kręcił na tle filmiku :) Najlepiej w miarę prosty w obsłudze! Ktoś coś poleci?

#545 chopen

chopen
  • 13 postów

Napisano 22 grudnia 2013 - 14:15

szukam translatora lub jakiejś wtyczki do tego wbudowanego (aby obsługiwał j polski) musi mieć język polski i angielski najlepiej widget lub jakaś prosta aplikacja. Do tłumaczenia pojedynczych słów. ktoś coś?

#546 Diwad

Diwad
  • 182 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 22 grudnia 2013 - 14:24

Najłatwiejsze metody na tłumaczenie pojedynczych słów to moim zdaniem PopClip + wtyczka Google translate lub Alfred + workflow do tłumaczenia. http://pilotmoon.com/popclip/ http://www.alfredapp.com/

#547 zzachm

zzachm
  • 347 postów
  • SkądW-w

Napisano 01 stycznia 2014 - 23:19

Hej, zna ktoś z Was dobry serwer dlna transkodujący napisy (srt lub txt cp-1250), który działa bezproblemowo z Panasonic Viera? Biblioteka z udziału sieciowego nie z Maca.

#548 Radek111

Radek111
  • 11 postów

Napisano 02 stycznia 2014 - 22:19

Witam ma pytanie potrzebuje programu w którym będę mógł edytować i wysyłać wiadomość załączając klikę plików za jednym razem. Mam teraz ,,numbers,, ale żeby wyslac kilka dokumentów nie ma szans. Fajnie by było jak by ktoś pomógł

#549 naughtydog

naughtydog
  • 132 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 stycznia 2014 - 11:18

Szukam darmowego programu do zrobienia bootowalnego obrazu dysku. Znacie jakowyś?

#550 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 03 stycznia 2014 - 11:21

Witam ma pytanie potrzebuje programu w którym będę mógł edytować i wysyłać wiadomość załączając klikę plików za jednym razem. Mam teraz ,,numbers,, ale żeby wyslac kilka dokumentów nie ma szans. Fajnie by było jak by ktoś pomógł

Apple Mail.

- - - Połączono posty - - -

Szukam darmowego programu do zrobienia bootowalnego obrazu dysku. Znacie jakowyś?

Disk Utility

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Bing (2)