Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7548 odpowiedzi w tym temacie

#1101 wsciekly

wsciekly
  • 335 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 06 kwietnia 2010 - 07:59

Ja od ponad 1,5 roku używam Invisible Shield i jestem bardzo zadowolony !! Po nałożeniu foli na iPhone praktycznie nie widać ze jest jakakolwiek ochrona, folia spełnia swoje zadanie w 120% i po takim czasie powstały tylko drobne ryski, oczywiście na foli ;)

#1102 meeron

meeron
  • 504 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 13:46

z wad vulkana to: paprochy pod niego wpadają, i zatrzymuja sie na srebrnej ramce (widac je bo polprzezroczysty/przezroczysty)

#1103 wookie23

wookie23
  • 187 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 14:49

W kieszeni

Z pewnością to wielu osobom pomoże…
W życiu bym na to nie wpadł ;) .

Pierwsza myśl jaka mi przeszła przez myśl jak przeczytałem temat wątku.
To: Kieszeń!
Za nic w świecie nie kupiłbym żadnego pokrowca, foli czy innego badziewiu sprzedawanego na iPhona.

#1104 krissrec

krissrec
  • 4 postów

Napisano 07 kwietnia 2010 - 08:43

To jest tylko telefon :) Kieszeń na prowadzeniu przed zbednym wydawaniem pieniedzy :)

#1105 ContactLost

ContactLost
  • 430 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 07 kwietnia 2010 - 10:06

Ja tam mam kaburę na pasek od starego telefonu i jest ok. Problem w tym, że już raz upuściłem tego dziada i mi pękła szybka w prawym górnym rogu ;) No ale to już trudno się mówi, jak skończy się gwarancja to pójdę wymienić. No i fakt taki, że prawdopodobnie jakiś pancerz od switcheasy by do tego nie dopuścił (chociaż gwarancji też nie ma, że przy upadku na beton nic się nie stanie) Natomiast jeśli chodzi o sportowe zastosowanie to pokrowiec musi być. W końcu po sugestii jednego z użytkowników skusiłem się na armbanda od Belkina. Zobaczymy jak się będzie sprawował.

#1106 iKrawiec

iKrawiec
  • 1 152 postów
  • Skąd/root

Napisano 07 kwietnia 2010 - 17:13

Też zamierzam kupić vulcana. Powiedzcie mi czy w tym pokrowcu iphone wchodzi bez problemu do docka? shreek2oo7 pw wyslalem :)

#1107 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1 492 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 kwietnia 2010 - 17:14

Wchodzi bez problemu. Sprawdź PW.

#1108 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 07 kwietnia 2010 - 17:46

Sklep internetowy iSpot APR Prestigio iPhone 3G Leather Case, Plane leather, Coffee - Etui
Dołączona grafika

Polecam, bardzo elegancki, chroni i nie zasłania tak bardzo iphona , oczywiście gdy jest bez klapki.

#1109 Slider

Slider
  • 76 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 11:36

Co myslicie o swicheasy nude? Jest cienszy od vulcana...

#1110 zientekk

zientekk
  • 66 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 11:54

Sklep internetowy iSpot APR Prestigio iPhone 3G Leather Case, Plane leather, Coffee - Etui
Dołączona grafika

Polecam, bardzo elegancki, chroni i nie zasłania tak bardzo iphona , oczywiście gdy jest bez klapki.

Także polecam ten pokrowiec, jest ŚWIETNY!!(czarna skóra) bardzo ładnie i elegancko wygląda iphone w nim, co prawda kosztuje ok 100 zł ale jest to skóra wytrzymała. chroni bardzo dobrze i przed upadkami i codziennym noszeniem.

Tak przeglądając ten wątek większość widzę nosi w plastikowych pokrowcach :) więc albo średnia wieku jest niższa, albo ja jestem zdziadziały :D Ale w niczym iphone nie podobał bardziej niż w tym prestigio.

Capsule neo kupiłem gdyż podobała mi się na zdjęciach na żywo jakoś tak za plastikowo i tandetnie :D

pzdr

#1111 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 08 kwietnia 2010 - 12:15

Trzyma sie idealnie, nie ma obaw ze sie odlepli i upadnie, na poczatku ciezko iphone wchodzil, teraz sie juz troche wyrobil i wchodzi bez wiekszego oporu. Jedyny minus to komfort uzytkowania samego iphon'a, ale to logiczne, poprostu lepiej poustawiac wszystko zanim sie go zalozy bo potem slabo widac i trzeba lapa krecic xD

#1112 Slider

Slider
  • 76 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 11:50

Witam. Co myslicie o Swicheasy Nude? Pytam bo zastanawiam sie nad zakupem tego etui... Moze ktos ma taki i wie jak sie sprawdza w akcji? :) Pozdrawiam- Sliderr

#1113 keniutek

keniutek
  • 414 postów
  • Skąd3m

Napisano 10 kwietnia 2010 - 10:33

pytanie z serii "glupich" ale tak sie zastanawiam. Vulcan podejdzie bez zdejmowanie GelaSkin'a?

#1114 ludzik6

ludzik6
  • 61 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 10 kwietnia 2010 - 15:52

Podejść podejdzie ale nie będzie idealnie leżeć.

#1115 keniutek

keniutek
  • 414 postów
  • Skąd3m

Napisano 10 kwietnia 2010 - 16:04

W takim razie GelaSkin juz niedlugo wedruje do szuflady;) dziekowac

#1116 ContactLost

ContactLost
  • 430 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 11 kwietnia 2010 - 16:30

Dotarł ostatnio do mnie Belkin Armband taki o Belkin Sport armband for iPhone 3G / S | The BEST Apple Hardware and Software Reviews
i ogólnie rzecz biorąc sprawdza się. Rzeczywiście nie jest wychłodzony od wiatru i niezbyt wysokiej temperatury na zewnątrz ani mokry od potu. Opaska trzyma się porządnie, w sumie ani razu nie musiałem poprawiać. Dotyk też spokojnie działa.
Jedyne co mi nie pasuje, to jednak trochę za bardzo odstaje całość od ręki oraz kłopot z majtającym się*kabelkiem od słuchawek. Ale jakoś chyba znajdę na to rozwiązanie ;)

#1117 Velius

Velius
  • 1 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 20:42

Witam Zakupilem sobie Etui skorzane Prestigio na mojego iPhone 3GS i wyglada bardzo elegancko i ogolnie jest super,ale planuje tez kupic jakies etui na inna okazje/lub uzytku w domu i nie chce zeby sie tyl porysowal,tak wiec rozmyslam nad jakims siliconem na plecy i zastanawiam sie co polecacie? Czy te pseudo "iSkiny" za 29zl na allegro sa dobre? I druga sprawa,szukam tez bardzo porzadnej folii na ekran mojego iPhone 3GS,najlepiej takiej zeby nie powstawaly babelki/pecherzyki i nie zostawaly slady paluchow,czyli takiej z wyzszej polki,co polecacie? (czy np gelascreen i gelaskin daja ochrone poza wygladem i czy latwo sie je zdejmuje jesli chce sobie wymieniac miedzy dwoma roznymi etui?) Z gory serdecznie dziekuje za pomoc

#1118 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 13 kwietnia 2010 - 22:42

Ja używam Prestigio i nigdy bym nie nakleił foli na ekran. To profanacja.

#1119 fangel

fangel
  • 6 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 13:26

Witam

Poszukuję SwitchEasy Rebel iPod Touch 3g. Model Arctic/Skeleton/Black. Jest boski i muszę go mieć.

[url=http://www.switcheasy.com/products/RebelTouch/RebelTouch.php#]Welcome to SwitchEasy[/url]

-Czy ktoś wie jak wygląda procedura sprowadzania takiego produktu do Polski ze strony producenta? Ile to trwa, czy są dodatkowe opłaty?
-Czy istnieją sklepy/sprzedawcy oferujący ten produkt w Polsce?
-Czy ktoś ma to cacko, jak się sprawuje ?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

#1120 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 17 kwietnia 2010 - 21:30

Czy SwitchEasy NUDE będzie dobrym wyborem? Chodzi mi głownie o jak najmniejsze rozmiary i o zachowanie pierwotnego wyglądu iPhone'a.

#1121 ludzik6

ludzik6
  • 61 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 18 kwietnia 2010 - 10:48

Będzie wyborem idealnym :) Pokrowiec jest świetny chociaż osobiście wolałbym wybrać Vulcana ,bo ma zatyczki na gniazdo słuchawkowe i złącze ładowania.. No ale w sumie Nude jest tańszy,cieńszy i jabłko będzie lepiej widoczne przez ten pokrowiec :) Bierz go!

#1122 iNewelco

iNewelco
  • 125 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwietnia 2010 - 22:17

Witam

Poszukuję SwitchEasy Rebel iPod Touch 3g. Model Arctic/Skeleton/Black. Jest boski i muszę go mieć.

Welcome to SwitchEasy

-Czy ktoś wie jak wygląda procedura sprowadzania takiego produktu do Polski ze strony producenta? Ile to trwa, czy są dodatkowe opłaty?
-Czy istnieją sklepy/sprzedawcy oferujący ten produkt w Polsce?
-Czy ktoś ma to cacko, jak się sprawuje ?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Ja zakupiłem tutaj i jestem zadowolony z zakupu - pasuje idealnie.teraz żałuję że nie kupiłem zebry :)

Switcheasy RebelSerpent iPhone 3GS Wwa wysyłka8z (957898227) - Aukcje internetowe Allegro

#1123 Rafiii

Rafiii
  • 23 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 02:14

Witam, jak myślicie co będzie lepsze dla mojego IP? iskin? iPhone 3G 3GS silicon +FOLIA MEGA PROMOCJA (969291773) - Aukcje internetowe Allegro to, czy to Sklep internetowy iSpot APR Belkin etui do iPhona 3G/GS Grip Vector Case Duo (Caviar anc Clear) - Etui , a może coś innego tak za 50zł Vrooma?

#1124 lef

lef
  • 279 postów
  • SkądKraków

Napisano 19 kwietnia 2010 - 21:02

Brałabym duo Belkina. Przede wszystkim dlatego, że jest grubszy od "iskin?" (lol)- nie dość, by dało się to zauważyć, ale wystarczająco, by nie flaczał w każdym możliwym miejscu. Dodatkowo ten drugi ma coś dość ważnego w tej branży: markę. Osobiście byłam zadowolona z belkionowej gumki, choć po jakimś czasie straciłtraciła swoje właściwości "silk touch", którymi mnie uwiodła. Cena niemal identyczna, w przeliczeniu na sztuki. O Vroomie nie mam pojęcia.

#1125 Rafiii

Rafiii
  • 23 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 21:47

Okej, dzięki. Może ktoś jeszcze się wypowie? Zależy mi na chudym pokrowcu, żeby nie pogrubiał znaczenie Jabłka, ale nie chcę GelaSkina. Czekam na inne rady :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych