Witam poszukuje cieńkiego ale wytrzymałego przezroczystego case do mojego iphone 4s z pośród aukcji na allegro zaciekawiły mnie te :
Etui PRZEŹROCZYSTE CRYSTAL HARD CASE iPhone 4 | 4S (3396957390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PRZEZROCZYSTE CLEAR CRYSTAL CASE IPHONE 4 4S+FOLIE (3384840077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PRZEZROCZYSTE CLEAR CRYSTAL CASE IPHONE 4 4S+FOLIE (3365072770) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Etui Moshi iGlaze- Case iPhone 4 / 4S - TM Copmany (3337527567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Etui Incase Snap Case dla iPhone'a 4S - Apple Store (Polska)
Czy ktoś może miał styczność z trwałością tych materiałów z których są wykonane i z dokładnością spasowania telefonu z tymi obudowami? Czy warto kupić taki case np w apple za 99 zł czy może niema co przepłacać i kupić coś z tych tańszych wersji? A może to całkowity badziew i szkoda pieniędzy. Chcę przezroczysty case i taki który jak najmniej zmnieniałby gabarytowo i wizualnie telefon. Coś polecićie?
SWITCHEASY NUDE ULTRA CIENKIE IPHONE 5 + FOLIA 4KO (3374960471) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w zestawie folie
- - - Połączono posty - - -
Siema szukam futerału jakiegoś super cienkiego na same boki do ipka 5. Teraz miałem SGP Spigen Neo Hybrid EX SLIM BUMPER lecz niestety po 4miesiącach używania pękł sam od siebie ten plastikowy element futerału przy jacku (tam gdzie jest to na prawdę bardzo delikatne) i zastanawiam sie czy kupic znowu ten sam ? Czy są jakieś inne futerały takie na same boki w stylu tego sgp spigen co miałem teraz ale wytrzymalsze.
Zlozyles reklamacje na to?
troche dziwne,ze popekalo bo bardzo drogie i tak ludzie niby zachwalaja.
mysle,ze jakbys kupil tanszego bumperato niczym by sie nie roznil