Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7549 odpowiedzi w tym temacie

#3626 buldoggg

buldoggg
  • 544 postów
  • SkądKatowice

Napisano 05 lipca 2013 - 17:10

Remik a ty nie musisz nabijać postów :) pozdrawiam

#3627 Mikeman

Mikeman
  • 82 postów

Napisano 06 lipca 2013 - 12:54

Szukam czegoś wytrzymałego do Iphona, ale raczej bumpera, bo chce założyć folie z tyłu i z przodu i mieć spokój. Zainteresowałem się LJYTECH Sword5+,ale ze zdjęć wygląda na to że z przodu ta ramka praktycznie nie wystaje ponad ekran. Interesowałoby mnie bardziej coś co wystaje z tyłu i z przodu - tak na wszelki wypadek.

#3628 Adam Brzozowski

Adam Brzozowski
  • 3 postów
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Napisano 06 lipca 2013 - 16:28

Bumper od Puro wydaje się być ok[URL="http://http://pancernik.eu/pl/p/Etui-Pokrowiec-PURO-CLEAR-COVER-IPHONE-5-2-WERSJE/94"]http://http://pancernik.eu/pl/p/Etui-Pokrowiec-PURO-CLEAR-COVER-IPHONE-5-2-WERSJE/94[/URL]

#3629 aeroxer

aeroxer
  • 20 postów

Napisano 06 lipca 2013 - 21:59

Mikeman, z przodu możesz założyć tradycyjną folie lub jakieś szkło hartowane i będziesz miał ochronę na poziomie niejednego pancerniaka. Ja na swoim iphonie takiego zestawu używam i zdecydowanie polecam. Całość bardzo ekskluzywnie wygląda. Ze sprzedawcą wynegocjowałem cene poza allegro za Sworda 5+ ze szkłem hartowanym za 220zł z kosztami wysyłki.

#3630 Mikeman

Mikeman
  • 82 postów

Napisano 08 lipca 2013 - 08:33

Zdecydowałem się w końcu na more armor ring. Widziałem też, że sporo osób polecało ją wcześniej. Zastanawia mnie tylko jedno: ramka łączy się na zatrzask w połowie swojej grubości, nie ma, według Was, ryzyka że przy upadku ramka się rozłączy?

#3631 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 lipca 2013 - 19:03

Nikt Cie nie zapewni czy jak upadnie to się rozłączy,dlaczego? Ano dlatego, że np. nie ma dwóch idealnych upadków... :( Ja używam Linear EX, który również jest na zatrzaskach i nie wydaję mi się, że może się rozpiąć. Podczas użytkowania nie ma takiej opcji, a podczas upadku to jedynie Bóg wie. Pozdrawiam

#3632 sianko

sianko
  • 38 postów
  • SkądWrocław

Napisano 09 lipca 2013 - 07:22

Co o tym sądzicie?

NOWY!!iP5 INCIPIO FEATHER SHINE+FOLIA+stojak (3359109143) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Model Incipio Feather Shine! Kolega taki ma i jest meeega zadowolony... Aluminium z góry a od srodka plastik . I fajny stojaczek który chowa sie w portfelu

BRAĆ?

Przestałem go używać, gdyż niszczył mi zasięg Wi-Fi.

#3633 sh11

sh11
  • 32 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 14:57

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#3634 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 11 lipca 2013 - 22:45

Zdecydowałem się w końcu na more armor ring. Widziałem też, że sporo osób polecało ją wcześniej. Zastanawia mnie tylko jedno: ramka łączy się na zatrzask w połowie swojej grubości, nie ma, według Was, ryzyka że przy upadku ramka się rozłączy?

Masz juz go?
Jaksie sprawuje?

- - - Połączono posty - - -

Czy ktoś miał, ma taki futerał. Szukam futerału z klipsem aby nosić przy pasku. Dotychczas miałem Blackberry i tam były fajne futerały.
Wsuwka z klipsem skora iPhone 4G 4S +folia (3341440682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Proszę o informację.

Jak do noszenia na pasku to powinna sie otwierac w poziomie-no chyba,z klamra jes obrotowa

Kilka słów o Otterbox Defender dla Iphone 4s:
nie wiem jak wygląda sprawa ochrony przed upadkiem itd - nie chcę tego testować :-) ale jakość wykonania jest przeciętna, guma wygodna, mocowanie do paska wygląda jakbym sam sobie wystrugał. Zaślepka do kabla często "wypada", folia przylega do ekranu i nie ma problemu z dotykiem. Telefon jest teraz dużo większy. Ogólnie jestem zawiedziony choć nie na tyle żeby obudowę odesłać :-).

A za ile i gdzie kupiles?
czy na pewno oryginal?
W necie sa info o chinskich podrobkach otterboxa...

A ja poszukuję bumpera do białego iphone 5. Mam teraz more armor ring, lecz strasznie gromadzi kurz pod sobą w górnej części telefonu, przez co boję się, że po pewnym czasie zacznie się iphone rysować. SGP neo hybrid mi się podoba, lecz widziałem go na żywo i denerwuje mnie w nim fakt, że nie trzyma się on idealnie telefonu ( jak się trochę mocniej pociągnie za ramkę, to potrafi samemu zejść ).

Kazde etui gronadzi kurz.
Kazde trzeba czyscic

Otóż, szukam jakiegoś miłego opakowania dla czarnego ip 5
Kandydaci to:

1. Case-Mate Wood etui do iPhone 5 drewno egzotyczne (3325478349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2. PATCHWORKS ALLOY X WOOD - ETUI - IPHONE 5 - WWA (3331072783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3. LUKSUSOWY ELEMENT CASE RONIN 5 APPLE iPHONE 5 WAW (3351072042) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kolejno 150, 300 i 800 zł.

Pytam tutaj o następujące rzeczy - czy ktoś wie cokolwiek o powyższych etui, jakieś opinie, cokolwiek ktoś sądzi - czy ktoś używał?

ewentualnie - czy ktoś zna jakieś inne etui, które będzie posiadało takie ładne drewniane elementy?

Case-mate wyglada ladnie rowniez na zywo

#3635 gogoartur

gogoartur
  • 128 postów

Napisano 12 lipca 2013 - 10:27

Mam kolejne pytanie, czy jeśli mam iphonea 5 obklejonego foliami zagg hd ( tył i przód ) to zmieści się on bez problemów w etui lunatik taktik?

#3636 mateuszns1

mateuszns1
  • 138 postów
  • SkądNowy Sącz/Kraków

Napisano 12 lipca 2013 - 10:50

Myślę ,że bez problemu.

#3637 gogoartur

gogoartur
  • 128 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 09:10

A wie ktoś, gdzie można kupić oryginalny Lunatik Taktik Extreme na iphone 5? Na allegro wszystkie są za około 200zł i wydaje mi się to podejrzane, ze względu na fakt, że w USA na ebay kosztuje ponad 100$. Może to jest oryginał?
http://allegro.pl/lu...3357758848.html

#3638 mateuszns1

mateuszns1
  • 138 postów
  • SkądNowy Sącz/Kraków

Napisano 13 lipca 2013 - 10:21

strona producenta? na ebayu też możesz trafić na podróbkę.

#3639 aeroxer

aeroxer
  • 20 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 16:26

Jeśli w Polsce mielibyśmy oryginalnego Lunatika, to zapewne kosztowałby on w granicach 450-500zł. Zapewne dlatego nikt nie chcę się podjąć dystrybucji tego produktu.

#3640 gogoartur

gogoartur
  • 128 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 19:31

A myślicie, że podróbka będzie się nie nadawać do użytku, czy bedzie poprostu gorzej wykonana od oryginału ?

#3641 4livecourage

4livecourage
  • 5 postów

Napisano 13 lipca 2013 - 21:10

Miał ktoś styczność z czymś takim? [url=http://allegro.pl/iphone-4-4s-5-5g-sgp-etui-polerowane-aluminium-i3393310483.html]iPhone 4 4S / 5 5G SGP ETUI POLEROWANE ALUMINIUM (3393310483) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url] Wiadomo że pewnie podróba ale nawet fajnie wygląda.

#3642 mateuszns1

mateuszns1
  • 138 postów
  • SkądNowy Sącz/Kraków

Napisano 14 lipca 2013 - 10:23

Myślę ,że tak. Grunt żeby spełniało swoje zadanie.

#3643 ZlyPL

ZlyPL
  • 229 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 17:03

Czas na zmianę pokrowca do ip5 do chwili obecnej używałem etui w formie ale książeczki firmy Zens co do trwałości produktu nie mam uwag natomiast jest problem przy robieniu fotek z lampą błyskową. Otwór aparatu w pokrowcu odbija światło i to naświetla że tak powiem fotkę. Zastanawiam się nad zakupem ELEMENT CASE SECTOR 5 na oryginał nie liczę w kwocie jaka chce przeznaczyć ale może ktoś posiada i się wypowie jak te podróbki się sprawują, pasują do telefonu i czy czasem nie zakłócają pracy anteny w telefonie.
Z innych faworyzowanych do zakupu to: http://allegro.pl/et...3323405532.html lecz nie wiem czy tu czasem nie wystąpi taki sam problem jak w moim obecnym pokrowcu - odbicie flesh i fotka do kosza
lub http://allegro.pl/et...3392363812.html to z pewnością nie stworzy problemu fotek ale jak z trwałością ?
Proszę o pomoc w wyborze
Pozdrawiam

#3644 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 19:10

Mam kolejne pytanie, czy jeśli mam iphonea 5 obklejonego foliami zagg hd ( tył i przód ) to zmieści się on bez problemów w etui lunatik taktik?

To wszystko zalezy od tego jakiej grubosci sa to folie?
jesli sie nieco grubsze od zeyklych to pewnie sie zmiesci ale na bank beda sie z czasem zadzierac

#3645 gogoartur

gogoartur
  • 128 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 19:16

W tym etui ( Lunatik Taktik ) telefon od spodu przywarty jest do tej gumy a na wyświetlacz nakładana jest szybka gorilla glass, więc myślę, że może tylko górna część foli mogłaby się ścierać. Może ktoś używa tego case'a i się wypowie na jego temat?

#3646 aeroxer

aeroxer
  • 20 postów

Napisano 14 lipca 2013 - 21:39

gogoartur - zapewne jakość nie będzie niczym odbiegała od oryginału, będzie to ten sam produkt (polecam filmiki na youtube) ale zdecydowanie nie łaszcz się na jak najniższą cenę, bo dostaniesz produkt który zdecydowanie można będzie nazwać podróbką. Mój znajomy kupił za około 250zł i nigdy bym nie pomyślał, że to podróbka.

#3647 Gardor

Gardor
  • 36 postów

Napisano 15 lipca 2013 - 07:57

Siema szukam futerału jakiegoś super cienkiego na same boki do ipka 5. Teraz miałem SGP Spigen Neo Hybrid EX SLIM BUMPER lecz niestety po 4miesiącach używania pękł sam od siebie ten plastikowy element futerału przy jacku (tam gdzie jest to na prawdę bardzo delikatne) i zastanawiam sie czy kupic znowu ten sam ? Czy są jakieś inne futerały takie na same boki w stylu tego sgp spigen co miałem teraz ale wytrzymalsze.

#3648 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 lipca 2013 - 08:58

Linear EX Slim.

#3649 Dares

Dares
  • 407 postów
  • SkądKatowice

Napisano 15 lipca 2013 - 09:35

Witam poszukuje cieńkiego ale wytrzymałego przezroczystego case do mojego iphone 4s z pośród aukcji na allegro zaciekawiły mnie te :

Etui PRZEŹROCZYSTE CRYSTAL HARD CASE iPhone 4 | 4S (3396957390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PRZEZROCZYSTE CLEAR CRYSTAL CASE IPHONE 4 4S+FOLIE (3384840077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PRZEZROCZYSTE CLEAR CRYSTAL CASE IPHONE 4 4S+FOLIE (3365072770) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Etui Moshi iGlaze- Case iPhone 4 / 4S - TM Copmany (3337527567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Etui Incase Snap Case dla iPhone'a 4S - Apple Store (Polska)

Czy ktoś może miał styczność z trwałością tych materiałów z których są wykonane i z dokładnością spasowania telefonu z tymi obudowami? Czy warto kupić taki case np w apple za 99 zł czy może niema co przepłacać i kupić coś z tych tańszych wersji? A może to całkowity badziew i szkoda pieniędzy. Chcę przezroczysty case i taki który jak najmniej zmnieniałby gabarytowo i wizualnie telefon. Coś polecićie?

#3650 gogoartur

gogoartur
  • 128 postów

Napisano 15 lipca 2013 - 09:57

Te tanie po pewnym czasie zaczną pękać w różnych miejscach, proponuję Moshi iGlaze. Powinien dłużej wytrzymać od tych tanich "zamienników".

Użytkownicy przeglądający ten temat: 10

0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych