Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7539 odpowiedzi w tym temacie

#151 oops2k

oops2k
  • 544 postów
  • SkądKrakow

Napisano 27 sierpnia 2008 - 14:31

Chato: Gdzie zamowiles tego C.E.O. ??

#152 chato.pl

chato.pl
  • 1 182 postów
  • SkądWrocław

Napisano 27 sierpnia 2008 - 14:35

w Cortlandzie

#153 oops2k

oops2k
  • 544 postów
  • SkądKrakow

Napisano 27 sierpnia 2008 - 14:39

Za 75zl ?? A gdzie ty to widzisz ??

---- Dodano 27-08-2008 o godzinie 15:42 ----
Ok - znalazlem ...

#154 Furiat

Furiat
  • 235 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 18:52

cześć wszystkim. Szukam ładnego futerału na mojego iphona. Kiedyś chciałem kupić futerał na moją nokie, ale nie miałem czasu i sie skończyło na tym że go nie kupiłem. Widziałem ostatnio nokie kolegi w której zestawie był ładny aksamitny woreczek. Pomyślałem że chciałbym takiego na iP. Jest coś takiego ?

#155 zorba

zorba
  • 156 postów

Napisano 01 września 2008 - 15:40

....................ładny aksamitny woreczek........

Oglądałem wczoraj w EMPiKU - grubszy od tego nokiowego (za 14,99).

#156 arkadiusm

arkadiusm
  • 544 postów
  • SkądKraków / StalowaWola

Napisano 01 września 2008 - 23:26

kurde mać - nie mogę znaleźć czegoś odpowiedniego a telefonik mi się ostro zaczyna rysować - fuck

---- Dodano 02-09-2008 o godzinie 00:27 ----
INCASE SLIDER case for iPhone 3g - nie dostępny jeszcze na allegro. Chyba póki co skorzystam z zagga

#157 chato.pl

chato.pl
  • 1 182 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 września 2008 - 14:44

Heh ... coś Cortland ma mały burdel u siebie, bo (jak wyżej wspominałem) zamówiłem u nich etui Marware C.E.O. Premiere for iPhone 3G - patrz :arrow: zdjęcie,
a dostałem, owszem - Marware C.E.O. Premiere ale ... wersję dla iPod Touch - patrz :arrow: opis.
Na szczęście
okazało się, że iP 3G mieści się w tym touch'owym etui, choć ma tam dość ciasno i dobrze leży tylko w jednej pozycji (tak aby można go łatwo włożyć/wyjąć i całkiem zatrzasnąć magnetyczny klips) - ekranem na zewnątrz, głośnikiem 'do przodu' ;)
Natomiast zaletą, oprócz świetnego wyglądu (jeszcze nie maiłem tak płaskiego etui do iP) jest to, że przez to ścisłe przyleganie etui do telefonu, bardzo dobrze można wyczuć wibrację przy połączeniu przychodzącym.
W sumie więc mogę i tą wersję wam polecić, choć raczej tylko tym, którzy (tak jak i ja) zbyt często iPhone'a z etui nie wyciągają :)

#158 Furiat

Furiat
  • 235 postów

Napisano 02 września 2008 - 20:46

Oglądałem wczoraj w EMPiKU - grubszy od tego nokiowego (za 14,99).

A pytanie czy ten woreczek jest dedykowany iphonowi 3g czy to taki uniwersal ?? I jeszcze jakieś zdjęcie by sie przydało. Szukałem na necie ale nie znalazłem nic takiego. Ciekawe czy był by w Gdańsku ten futerał.

Pozdro :)

#159 zorba

zorba
  • 156 postów

Napisano 04 września 2008 - 20:35

Nie jest dedykowany, raczej uniwersalny i tak naprawdę to iPhone nie chowa się w woreczku tylko jest równo z jego górną krawędzią. Mnie to przeszkadzało i dlatego nie kupiłem ale może Tobie się spodoba.
Oglądałem jeszcze "live" etui Krusell np. taki : KRUSELL DLA Apple iPhone 3G + KLIPS + GRATIS od SS (427873630) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie przemówił do mnie ;)
Szukam dalej ;) :twisted: :mrgreen:

#160 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 05 września 2008 - 16:37

ja mam cos takiego super sprawa , allegro 30zł.

Dołączona grafika

Kupiłem sobie taki koloru żółtego, rewelacyjna sprawa, dobrze wykonany i materiał bardzo dobry.

#161 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1 643 postów
  • SkądTychy

Napisano 05 września 2008 - 22:09

Ja po zaslyszeniu rekomendacji w ktoryms z podcastow zakupilem sobie SwitchEasy CapsuleNeo (nie wiem czy ktos juz tu wspominal o produktach tej firmy).
Za niecale 30euro (30$ jezeli mieszkamy w USA) dostajemy jak to producent opisal wszystko poza zlewem innymi slowy w zestawie mamy:

- dwuczesciowa zbroje na telefon z jakis super duper polimerow - czytac: dosc elastyczny plastik.
- 2 ochronne membrany z cienkiego sylikonu spelniajace dwojaka role - ochrony iPhona przed zarysowaniami podczas zakladania etui i tlumienia wstrzasow. Posiadaja one rowniez zgrubienia w odp miejscach pozwalajace na lepsza obsluge przyciskow telefonu.
- 2 folie na ekran
- podstawke do ogladania video
- adapter do uniwersalnego doka
- zaslepki na dock connector i gniazdo sluchawek
- szmateczke z mikrofibry

Ogolnie etui wywarlo na mnie bardzo dobre wrazenie - jest bardzo dobrze spasowane i wyglada dokladnie tak jak na zdjeciach - czyli prezentuje sie swietnie.

Po zdjecia odsylam na strone producenta: Welcome to SwitchEasy

#162 grunfisch

grunfisch
  • 6 postów

Napisano 06 września 2008 - 10:12

Możesz GreaTskY podać nick usera z allegro od którego kupiłeś pokrowiec.

#163 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 06 września 2008 - 11:16

Możesz GreaTskY podać nick usera z allegro od którego kupiłeś pokrowiec.

Mobile_gsm

#164 Canibal

Canibal
  • 155 postów

Napisano 07 września 2008 - 19:47

a ja mam pytanie czy po zakupie tego jak to wyglada na zywo na iP itp mozesz podeslac jakies foty ? bo zastanawiam sie teraz czy zakupic cos takiego czy IS ? poza tym na allegro osoba o nicku mobile_gsm ma zawieszone konto ;)

#165 zorba

zorba
  • 156 postów

Napisano 07 września 2008 - 22:01

..... po zaslyszeniu rekomendacji................zakupilem sobie SwitchEasy CapsuleNeo

Jak finalizowałeś transakcję:?: Płaciłeś ze "zwykłego" konta w banku czy Kartą Kredytową :?:
Jak już przetarłeś szlak kupna ;) to może zrobisz to jeszcze raz ;) ja się piszę na 100% bo podoba mi się to "ubranko" na iPhona a mieszkam niedaleko więc z odbiorem nie będzie problemu :)
Jaki koszt globalnie (z przesyłką w PLN) :?:
Pozdrawiam i moja prośba/propozycja jest jak najbardziej serio :roll: :grin:

#166 kmbartkowiak

kmbartkowiak
  • 41 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 07 września 2008 - 23:46

Ja polecam taki oto woreczek firmy Hama. Ładny, pasuje do kolorystyki iPhone'a, dobrze wykonany, a najlepsze w nim jest to, że wykonany jest z microfibry i przy wkładaniu/wyciąganiu iP wyciera się ze śladów po palcach ;)

#167 karoltarasiuk

karoltarasiuk
  • 9 postów

Napisano 08 września 2008 - 14:18

A ja polecam cos takiego - zobaczylem w reklamie na tym forum:) http://www.more-thing.com/product_info.php?products_id=473{2}4 Teraz bede czekal, ale z tego co widze naprawde swietny pokrowiec;) Calosc wyniosla mi 91zl. Oczywiscie trzeba miec konto w paypalu, i to jedyny mankament zakupow za granica;)

#168 Canibal

Canibal
  • 155 postów

Napisano 08 września 2008 - 20:15

ja sie zdecydowalem na InvisibleSHield oraz SwitchEasy CapsuleNeo ;) co dwa zabezpieczenia to nie jedno ;) ktos powie ze za duzo tego ale coz iP do tanich nie nalezy wiec wole wydac jeszcze troche grosza na zabezpieczenie go odpowiednio

#169 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1 643 postów
  • SkądTychy

Napisano 08 września 2008 - 20:48

Canibal - bardzo dobry wybor co do CapsuleNeo. Tez posiadalem InvisibleShield ale ze wzgledu ze nie udalo mi sie jej w 100% poprawnie zalozyc (chodz wypozycjonowana byla na 100% dobrze) i efekt rozczepiania swiatla przez folie na ekranie bylem zmuszony z niej zrezygnowac.

#170 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 11 września 2008 - 00:35

Polecam te etui, w miarę tanie:
iPhone 3G Etui! Tylko tu tak TANIO 29,99! HIT-USA! (436268601) - Aukcje internetowe Allegro

#171 chato.pl

chato.pl
  • 1 182 postów
  • SkądWrocław

Napisano 11 września 2008 - 11:06

@Panicz - na 6 swoich postów, w aż 3 reklamujesz te podróbki ...

#172 pidipius

pidipius

iOS Developer

• 571 postów
  • SkądKatowice

Napisano 11 września 2008 - 11:21

Ja polecam Krusell. Może nie jest tani, ale bardzo wytrzymały i wygodny w użyciu.

#173 Filippoznan

Filippoznan
  • 9 postów

Napisano 11 września 2008 - 11:24

Canibal - bardzo dobry wybor co do CapsuleNeo. Tez posiadalem InvisibleShield ale ze wzgledu ze nie udalo mi sie jej w 100% poprawnie zalozyc (chodz wypozycjonowana byla na 100% dobrze) i efekt rozczepiania swiatla przez folie na ekranie bylem zmuszony z niej zrezygnowac.

a powiedz mi czy ta folia co dostajesz w zestawie chroni ekran przed zarysowaniem tak jak InvisibleShield ?

#174 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 11 września 2008 - 11:43

Pytają to odpowiadam, a że mam konto od niedawna na MyApple to staram się udzielać. Jakie podróbki o czym Ty gadasz??

#175 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1 643 postów
  • SkądTychy

Napisano 11 września 2008 - 17:57

a powiedz mi czy ta folia co dostajesz w zestawie chroni ekran przed zarysowaniem tak jak InvisibleShield ?

Moze nie jest az tak wytrzymala ale wyglada znacznie lepiej (jest tak gladka ze jej naprawde nie sposob zauwazyc na ekranie ) jest gruba wiec bez watpienia dobrze chroni ekran. Jest to folja bezklejowa - na bazie silikonowej, do zludzenia przypomina moje ulubione Brando UltraClear. No i jest lepiej spasowana od IS (mniejsze odstepy od krawedzi - a raczej praktyczny ich brak i mniejsze wyciecia na glosnik i przycisk home)
Ma natomiast taka wade ze nie chroni samego przycisku Home.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych