Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
* * * * - 1 g艂osy

W czym nosi膰 iPhone鈥檃, iPoda Touch?

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
7548 odpowiedzi w tym temacie

#1251 misiekgruby

misiekgruby
  • 3聽212 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 13:12

No tak, jednak mimo wszystko iPhone 4 ma du偶o wi臋cej ZA ni偶 PRZECIW. W sumie jest jedno przeciw. Ludzie krytykuj膮 iP 4 za to, 偶e gubi zasi臋g. M贸j rekord to obni偶enie zasi臋gu o dwie kreski, jednak telefon by艂 trzymany w taki spos贸b, 偶e prowadzenie rozmowy by艂oby niemo偶liwe. P艂ywa te偶 zasi臋g 3g, (to ju偶 zdarza艂o si臋 na 3GS) jednak pomimo tego zasi臋g 3g pozwala by w swobodny spos贸b czyta膰 rss czy twittera stoj膮c w korku :) Wydaje mi si臋, 偶e na iP 4 lepiej (sprawniej, szybciej) dzia艂a 3g. Teraz koniec OT. Wiadomo folia SGP nie zabezpieczy telefonu przed upadkiem, bumper poradzi sobie lepiej. Nie wiem czemu ale w iP 4 ekran wydaj臋 si臋 by膰 bardzo podatnym na zarysowania :roll: Po us艂yszeniu dzisiejszych komentarzy na temat bumpera i nude dalej poszukuj臋 jakiego艣 konkretnego rozwi膮zania na ochron臋 iPhone.

#1252 AppleLife

AppleLife
  • 91 post贸w

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 15:31

No tak, jednak mimo wszystko iPhone 4 ma du偶o wi臋cej ZA ni偶 PRZECIW. W sumie jest jedno przeciw. Ludzie krytykuj膮 iP 4 za to, 偶e gubi zasi臋g. M贸j rekord to obni偶enie zasi臋gu o dwie kreski, jednak telefon by艂 trzymany w taki spos贸b, 偶e prowadzenie rozmowy by艂oby niemo偶liwe. P艂ywa te偶 zasi臋g 3g, (to ju偶 zdarza艂o si臋 na 3GS) jednak pomimo tego zasi臋g 3g pozwala by w swobodny spos贸b czyta膰 rss czy twittera stoj膮c w korku :) Wydaje mi si臋, 偶e na iP 4 lepiej (sprawniej, szybciej) dzia艂a 3g. Teraz koniec OT.

Wiadomo folia SGP nie zabezpieczy telefonu przed upadkiem, bumper poradzi sobie lepiej. Nie wiem czemu ale w iP 4 ekran wydaj臋 si臋 by膰 bardzo podatnym na zarysowania :roll: Po us艂yszeniu dzisiejszych komentarzy na temat bumpera i nude dalej poszukuj臋 jakiego艣 konkretnego rozwi膮zania na ochron臋 iPhone.

Zobacz sobie test tego belkina:
YouTube - Belkin Grip Vue for the iPhone 4

Mam go na 偶ywo wersje BLACK PEARL czy jako艣 tak, wygl膮da du偶o lepiej jak na Filmie i jest na prawd臋 super + jaka艣 folia na prz贸d i masz 100% ochrony, samo Etui jest z fajnego tworzywa, nie wkurza wyci膮ganie z kieszeni, jest chude i idealnie przylega. Minus to mocne wciskanie +/- ale zobacz film.
Nude odradzam, pozytywne opinie na youtube to chyba os贸b kt贸re same nimi handluj膮, a szkoda bo dobra firma.
Pozdrawiam!

#1253 narkoman

narkoman
  • 4聽360 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 15:44

Nie wiem czemu ale w iP 4 ekran wydaj臋 si臋 by膰 bardzo podatnym na zarysowania :roll:

I dobrze Ci si臋 wydaje - jak najszybciej go zabezpiecz, bo chwila nieuwagi i ju偶 b臋dzie pi臋kna rysa na nim.. ;-/

---------- Wpis dodano o 16:44 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:42 ----------

Minus to mocne wciskanie +/- ale zobacz film.

Te偶 to w艂a艣nie zauwa偶y艂em na filmie...

#1254 misiekgruby

misiekgruby
  • 3聽212 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 18:20

Zobacz sobie test tego belkina:
YouTube - Belkin Grip Vue for the iPhone 4

Mam go na 偶ywo wersje BLACK PEARL czy jako艣 tak, wygl膮da du偶o lepiej jak na Filmie i jest na prawd臋 super + jaka艣 folia na prz贸d i masz 100% ochrony, samo Etui jest z fajnego tworzywa, nie wkurza wyci膮ganie z kieszeni, jest chude i idealnie przylega. Minus to mocne wciskanie +/- ale zobacz film.
Nude odradzam, pozytywne opinie na youtube to chyba os贸b kt贸re same nimi handluj膮, a szkoda bo dobra firma.
Pozdrawiam!

Jestem troch臋 uprzedzony do Belkina ze wzgl臋du na to, 偶e pokrowce na 3GS by艂y, powiedzia艂bym bardzo kiepskie i gro u偶ytkownik贸w narzeka艂o. Nude za to by艂 bardzo dobrym etui i mia艂 opini臋 zupe艂nie inn膮 ni偶 Belkin.

I dobrze Ci si臋 wydaje - jak najszybciej go zabezpiecz, bo chwila nieuwagi i ju偶 b臋dzie pi臋kna rysa na nim.. ;-/

Ca艂y czas nad tym my艣l臋.
Znaczy si臋, 偶e ekran w iP 4 jest bardziej podatny na rysy ni偶 iP 3GS, s膮 na to jakie艣 dowody?

#1255 michasz

michasz

• 2聽914 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 18:27

Dok艂adnie, Belkiny s膮 ok na pocz膮tku ale jak si臋 d艂u偶ej u偶ywa to tragedia.

Ca艂y czas nad tym my艣l臋.
Znaczy si臋, 偶e ekran w iP 4 jest bardziej podatny na rysy ni偶 iP 3GS, s膮 na to jakie艣 dowody?

My艣l臋, 偶e opr贸cz tego 偶e masz po obu stronach szk艂o, to ta czarna obw贸dka jest malutka i iPhone niemal le偶y na szkle. Ruszysz przypadkowo i rysa gotowa. ;)

#1256 mis1u1

mis1u1
  • 45 post贸w
  • Sk膮dBrenna

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 19:46

Jestem troch臋 uprzedzony do Belkina ze wzgl臋du na to, 偶e pokrowce na 3GS by艂y, powiedzia艂bym bardzo kiepskie i gro u偶ytkownik贸w narzeka艂o. Nude za to by艂 bardzo dobrym etui i mia艂 opini臋 zupe艂nie inn膮 ni偶 Belkin.

Ca艂y czas nad tym my艣l臋.

Widz臋, 偶e s膮siad ma podobne problemy. Ja te偶 my艣l臋 nad Belkinem i Nude. Poogl膮da艂em mase test贸w. Nude szybko 艂apie kurz, no i jest ostry na kraw臋dziach. A w Belkinie jako艣 tak dziwnie chodz膮 + i - . My艣le, 偶e mo偶e kupi臋 gelaskin i na to dopiero nude.

#1257 michasz

michasz

• 2聽914 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 20:28

A nad Incase Slider dla iPhona 4 my艣leli艣cie? Za par臋 dni ma by膰 dopiero w sprzeda偶y chyba.

#1258 misiekgruby

misiekgruby
  • 3聽212 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 21:49

Widz臋, 偶e s膮siad ma podobne problemy. Ja te偶 my艣l臋 nad Belkinem i Nude. Poogl膮da艂em mase test贸w. Nude szybko 艂apie kurz, no i jest ostry na kraw臋dziach. A w Belkinie jako艣 tak dziwnie chodz膮 + i - . My艣le, 偶e mo偶e kupi臋 gelaskin i na to dopiero nude.

Raczej ten Belkin nie wchodzi w gr臋 - przyciski +/- bardzo 藕le chodz膮, dodatkowo nie podoba mi si臋 "przydymiony" ty艂.

A nad Incase Slider dla iPhona 4 my艣leli艣cie? Za par臋 dni ma by膰 dopiero w sprzeda偶y chyba.

Nie wykluczam ;) Boj臋 si臋, 偶e mo偶e by膰 troch臋 przygruby...

#1259 AppleLife

AppleLife
  • 91 post贸w

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 22:14

Zapodaj link jak ju偶 b臋dzie. Wersja dla 3GS jest 艣wietna! Co do belkina ten akurat jest konkretny;) ale fakt przydymiony.
P贸ki co b臋d臋 go u偶ywa艂, ale koniecznie przetestuje Incase Slider'a.
Pozdrawiam!

#1260 zbenek

zbenek
  • 26 post贸w

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 22:22

A gdzie, je艣li mo偶na zapyta膰?
Na stronie Incase-a to etui od dawna jest dost臋pne i ju偶 mia艂em sk艂ada膰 zam贸wienie, ale znajomy leci do Stan贸w i mi przywiezie.. R贸偶nica spora wi臋c poczekam. Policzy艂em, 偶e gdyby zam贸wi膰 dwie sztuki, to z wysy艂k膮, c艂em (chyba zerowym) i VAT-em wysz艂oby ok. 160 PLN za sztuk臋, a jak poczekam to 60 zostanie w kieszeni. Na darmowego Speck-a Fitted nie czekam poniewa偶 nawet na stronie producenta jest "out of stock"...

#1261 michasz

michasz

• 2聽914 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 22:31

Ba, ju偶 jest Incase Slider dla iPhona 4. :) Kiedy艣 jak sprawdza艂em na ich stronie, to my艣la艂em 偶e premiera jest 23 wrze艣nia, a by艂a 23 sierpnia. ;) Nawet na yt s膮 ju偶 filmiki. Jak dla mnie, to etui jest idealne.

#1262 zbenek

zbenek
  • 26 post贸w

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 22:45

Ba, ju偶 jest Incase Slider dla iPhona 4. :) Kiedy艣 jak sprawdza艂em na ich stronie, to my艣la艂em 偶e premiera jest 23 wrze艣nia, a by艂a 23 sierpnia. ;) Nawet na yt s膮 ju偶 filmiki. Jak dla mnie, to etui jest idealne.

A ju偶 my艣la艂em, 偶e wiesz co艣 na temat dost臋pno艣ci nowego Incase-a w Polsce. Zamiast czeka膰 na znajomego mo偶e jednak zam贸wi臋 ze Stan贸w, b臋dzie dro偶ej, ale szybciej...

#1263 misiekgruby

misiekgruby
  • 3聽212 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 08 wrze艣nia 2010 - 23:21

Na allegro pewnie mo偶na (b臋dzie) dosta膰 Incase Slider.

#1264 AppleLife

AppleLife
  • 91 post贸w

Napisano 09 wrze艣nia 2010 - 11:54

Ma kto艣 link sk膮d mo偶na zam贸wi膰 go do PL? Pozdrawiam!

#1265 narkoman

narkoman
  • 4聽360 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 09 wrze艣nia 2010 - 12:10

@misiekgruby: jak dla mnie wystarczajacym dowodem byly dwir piekne rysy po 2 tygodniach gdzie z tel jak z jajkiem sie obchodzilem. Na 3gs takich cudow nie bylo po roku... Poszukaj temat o szybce w ip4 na forum tam sa fotki moich rys - teraz nie wkleje, pisze z iP

#1266 misiekgruby

misiekgruby
  • 3聽212 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 09 wrze艣nia 2010 - 18:49

M贸j iP 4 jeszcze nie ma rys. Prz贸d si臋 trzyma, na tyle naklejona fabryczna folia :)

#1267 AppleLife

AppleLife
  • 91 post贸w

Napisano 09 wrze艣nia 2010 - 19:12

M贸j iP 4 jeszcze nie ma rys. Prz贸d si臋 trzyma, na tyle naklejona fabryczna folia :)
Wracaj膮c do SGP Full Body - z ty艂u nie ma wyci臋cia na lamp臋 b艂yskow膮, czy to nie przeszkadza?

Co do SGP to co o tym s膮dzicie?
Etui SGP Vintage Edition Leather iPhone 4 sk贸ra! (1225481029) - Aukcje internetowe Allegro

I koniecznie jak kto艣 ma link do sklepu, mo偶e by膰 za granic膮 sk膮d m贸g艂bym zam贸wi膰 Incase Slider dla iPhona 4 white;)
Nie wa偶ne jaka cena podoba mi si臋.
Pozdro!

#1268 zbenek

zbenek
  • 26 post贸w

Napisano 09 wrze艣nia 2010 - 19:14

Ma kto艣 link sk膮d mo偶na zam贸wi膰 go do PL?
Pozdrawiam!

Probowales na stronie producenta?
Dla ulatwienia powiem, ze przez formularz on-line nie da rady. Musisz napisac do Nich i miec karte kredytowa Visa lub Master Card.

#1269 AppleLife

AppleLife
  • 91 post贸w

Napisano 09 wrze艣nia 2010 - 19:37

Probowales na stronie producenta?
Dla ulatwienia powiem, ze przez formularz on-line nie da rady. Musisz napisac do Nich i miec karte kredytowa Visa lub Master Card.

Szukaj膮c sklepu gdzie m贸g艂bym zam贸wi膰 case bezpo艣rednio do PL oczywi艣cie przy u偶yciu karty kredytowej natkn膮艂em si臋 na forum po艣wi臋conemu Incase Slider dla iPhona 4, wszyscy u偶ytkownicy s膮 niezadowoleni z Etui i zwr贸cili je. Dlaczego, podobno jest tak ciasne 偶e mo偶e uszkodzi膰 telefon, po za Tym nie da si臋 z nim za艂o偶y膰 偶adnego screen protektora, rysuje obudow臋!

Tak wi臋c zostaj臋 przy Belkin Grip Vue! chyba 偶e kto艣 wypowie si臋 o tym SGP bo te偶 fajny to mo偶e zam贸wi臋;)
Pozdrawiam!

#1270 Arise1337

Arise1337
  • 266 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 09 wrze艣nia 2010 - 22:57

szybkie pytanie, co lepsze na ip4. Invisible shield czy gelaskin? IS naczytalem sie o nim troche i ma sporo nieciekawych opini ze sie odkleja, brudzi itd. Gelaskin jest lepszy? Szkoda mi troche ipka zakrywac ale zanim dojdzie do mnie free bumper to bedzie caly zarysowany.

#1271 paprot

paprot
  • 7 post贸w

Napisano 09 wrze艣nia 2010 - 23:08

Ja ostatnio na sliko.pl naby艂em za 69 z艂. takie co艣:
[url=http://www.puro.com.pl/1-iphone-4/puro-clear-cover-silikonowa-opaska-z-oslona-iphone-4-czarny]PURO Clear Cover – Silikonowa opaska z os艂on膮 iPhone 4 (czarny)[/url]
Wygl膮da elegancko i solidnie, na razie test jest wybitnie kr贸tkodystansowy wi臋c si臋 nie mog臋 wypowiedzie膰 o trwa艂o艣ci.
Za艣 folia na prz贸d puro przyklei艂a mi si臋 z kilkoma paskudnymi b膮blami, nie wiem czy to wina produktu czy mojej nieumiej臋tno艣ci naklejania :/

#1272 narkoman

narkoman
  • 4聽360 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 10 wrze艣nia 2010 - 01:55

szybkie pytanie, co lepsze na ip4. Invisible shield czy gelaskin? IS naczytalem sie o nim troche i ma sporo nieciekawych opini ze sie odkleja, brudzi itd. Gelaskin jest lepszy? Szkoda mi troche ipka zakrywac ale zanim dojdzie do mnie free bumper to bedzie caly zarysowany.

IS to kupa (tylko Fifty-50 twierdzi, 偶e nie). Gelaskin nie wiem, nie czyta艂em, nie mia艂em. Mam i polecam SGP. Pi臋kny kawa艂ek folii ;-)

#1273 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1聽643 post贸w
  • Sk膮dTychy

Napisano 10 wrze艣nia 2010 - 07:21

Ja osobiscie swojego 3G jak i teraz planuje 4 (czekam na przesylke) nosze jedynie z folia na ekranie i skinem od UniqueSkins na pleckach. Skiny te sa tanie ($6,99), jakosciowo nie odbiegaja od GelaSkins i pozwalaja wrzucic wlasna grafike :) Antene planuje zostawic gola ;)

#1274 AppleLife

AppleLife
  • 91 post贸w

Napisano 10 wrze艣nia 2010 - 07:44

Ja osobiscie swojego 3G jak i teraz planuje 4 (czekam na przesylke) nosze jedynie z folia na ekranie i skinem od UniqueSkins na pleckach. Skiny te sa tanie ($6,99), jakosciowo nie odbiegaja od GelaSkins i pozwalaja wrzucic wlasna grafike :) Antene planuje zostawic gola ;)

Witam,
Polecam GelaSkins do niego z tego co s艂ysza艂em te偶 mo偶na zaprojektowa膰 w艂asn膮 grafik臋. Ja w 3GS u偶ywa艂em gotowy projekt i by艂em bardzo zadowolony.
Pozdrawiam!

#1275 Arise1337

Arise1337
  • 266 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 10 wrze艣nia 2010 - 08:18

Gela skina nie chetnie kupie bo nie chce zakrywac tylu iphona i przodu... Wolalbym jakis invisibleshield, wrapsol, czy spg incredibleshield ktora z tych polecacie?

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych