Efekt "skorki" ma IS, to akurat mi nie przeszkadza, ale ogolnie juz nigdy jej nie kupie, rusza sie, odkleja sie, brudzi sie itd.
Wiec moja nastepna bedzie taka SGP Steinheil EX Premium Matte for Apple iPhone 4 (Anti-Fingerprint Full Body Protection Film Set)
Full Body taniej niz i narkoman'a
piszesz, że nie kupisz tego więcej a tydzień temu jak prosiłem o pomoc w wyborze 3gs a 4 czy coś innego w tym temacie
http://myapple.pl/ip...cos-innego.html
napisałeś
Proponuje poczekac na iphone4, do tego invisible shield lub jego odpowiednik i bumper za free, nie ma bata zeby sie cos stalo, no chyba ze pila go bedziesz traktowal (-:
Sprawa jest prosta, stac cie na 4 kup go...
dredg widzę, że masz dużą wiedzę i staż w iphonach a właśnie moja wymarzona 4 ma być pierwszym gadżetem ze stajni Apple
. Stąd chciałbym wiedzieć jak go od razu zabezpieczyć. Bumpera za free na pewno przygarnę ale jeszcze jakaś folia... no i jaka będzie najlepsza? Bo widzę coś ala bumper + ochrona tyłu obudowy
Incipio Feather dla iPhone 4 - Najpopularniejsze etui w Europie (MATTE BLACK) : Incipio - Armago - Apple Sklep - Autoryzowany Sprzedawca Apple, Sklep komputery, laptopy Apple, iPod, iPody sklep, iPhone akcesoria sklep. Apple Polska ... ale nie pasuje mi to, że nie będzie widać jabłuszka
( przynajmniej na początku będzie mi to przeszkadzać, wiecie szpan i euforia, że sobie takiego kupiłem...
Narkoman ma niby w dobrej cenie, ale kryptoreklama mnie odrzuca
albo raczej fakt, że nie znam takiej firmy, a zakupy na zagg robiło wielu znajomych...
Tak więc proszę o zagorzałą dyskusję na temat w co wsadzić i czym obkleić IP 4
tak aby było fajnie, wytrzymałe i nie pogarszało walorów wyświetlacza.