to jest ubezpieczenie u operatora ?Jak napisałem wcześniej zrezygnowałem z ramek i jakichkoliwek etui, na rzecz ubezpieczenia telefonu.
możesz napisać co obejmuje takie ubezpieczenie i jakie są koszta ?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 15 stycznia 2013 - 15:55
to jest ubezpieczenie u operatora ?Jak napisałem wcześniej zrezygnowałem z ramek i jakichkoliwek etui, na rzecz ubezpieczenia telefonu.
Napisano 16 stycznia 2013 - 20:28
Napisano 16 stycznia 2013 - 20:39
Napisano 17 stycznia 2013 - 21:54
Napisano 19 stycznia 2013 - 02:14
Napisano 21 stycznia 2013 - 08:51
Napisano 21 stycznia 2013 - 14:08
Polecam SPIGEN SGP | iPhone 5 Screen Protector GLAS.t Premium Tempered Glass Series a na tył folia zagg.
Napisano 21 stycznia 2013 - 15:43
Można kupić w Polsce?
Napisano 21 stycznia 2013 - 20:54
Napisano 21 stycznia 2013 - 21:44
Tu masz autoryzowanego przedstawiciela SGP tevtone.pl Widnieje na stronie SGP. Ja kupowałem u niego do 5 neo hybrid slim i wszystko w porządku.Można kupić w Polsce?
Napisano 23 stycznia 2013 - 13:06
Napisano 23 stycznia 2013 - 14:49
Napisano 23 stycznia 2013 - 19:21
Napisano 23 stycznia 2013 - 19:22
Folię całkiem fajną będziesz miał w zestawie.@strefagti dziś zakupiłem u nich ten sam bumper. Mam nadzieję, że będę równie zadowolony. Jak z jakością folii?
Napisano 23 stycznia 2013 - 20:56
Do mnie doszedł bumper z tej aukcji dzisiaj i powiem, że rewelacyjne wykonanie i spasowanie do IP5.
Przesyłka błyskawiczna. Polecam jak najbardziej.
[url=http://allegro.pl/spigen-sgp-neo-hybrid-ex-slim-bumper-iphone-5-fv-i2919327134.html]Spigen SGP Neo Hybrid EX SLIM BUMPER iPhone 5 FV (2919327134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]
Napisano 24 stycznia 2013 - 00:19
Napisano 24 stycznia 2013 - 07:48
Napisano 24 stycznia 2013 - 15:01
Napisano 24 stycznia 2013 - 22:22
Witam
Griffin Survivor [Black], Pancerne etui z klipsem dla iPhone 5 / Sklep internetowy iThings.pl
Chciałbym sobie zakupić taki case. Służyłby do noszenia iphona po lesie, na bieganiu po górach, na rower. A po wycieczce wyjmowanie telefonu.
I tu moje pytanie? Czy takie częste wkładanie/wyjmowanie może mieć jakieś złe wpływy? Nie wiem: po pewnym czasie obudowa już nie będzie tak dobrze spasowana czy coś?
Nie wyobrażam sobie trzymania telefonu w czymś takim poza sirvivalem, ale z drugiej strony mój leciwy htc hd2 zaliczył dwie rozbite szyby i trochę się boję zabierać iPhona bez obudowy.
Może ktoś zna inną obudowę "pancerną", żeby było montowanie na kierownicę rowerową?
Pozdr
Aha, jeszcze jedno. Jak telefon jest oklejony foliami SPG to może być problem z włożeniem w Griffin Survivor?
Ps2:
iPhone Bike Mount, iPhone 5 bike Mount | Quad Lock - iPhone Bike Mount
Takie coś jeszcze znalazłem. używał ktoś?
Z pancernych etui Otterbox ma bardzo dobre opinie...
ponizej kilka
iPhone :: Etui :: iPhone 5 :: OtterBox - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac
Ja już 18 dzień noszę swoją 5 (black & slate) beż żadnych etui, folii itp. Wynik - jak nowy, żadnych rys, odprysków itp. Poprostu nosze go w pustej kieszeni, staram się nie kłaść na twardym
Napisano 25 stycznia 2013 - 11:01
Nie wiem czy Ci porysuje, ale nie bawiłbym się w częste zakładanie bo jest niewygodne (składa się z 3 części i trzeba się pobawić). Właściwie nie powinien, bo wewnętrzna część to plastik jakiś. Samo etui jak najbardziej polecam, świetnie wykonane i dobrze chroni.Witam
Griffin Survivor [Black], Pancerne etui z klipsem dla iPhone 5 / Sklep internetowy iThings.pl
Chciałbym sobie zakupić taki case. Służyłby do noszenia iphona po lesie, na bieganiu po górach, na rower. A po wycieczce wyjmowanie telefonu.
I tu moje pytanie? Czy takie częste wkładanie/wyjmowanie może mieć jakieś złe wpływy? Nie wiem: po pewnym czasie obudowa już nie będzie tak dobrze spasowana czy coś?
Nie wyobrażam sobie trzymania telefonu w czymś takim poza sirvivalem, ale z drugiej strony mój leciwy htc hd2 zaliczył dwie rozbite szyby i trochę się boję zabierać iPhona bez obudowy.
Może ktoś zna inną obudowę "pancerną", żeby było montowanie na kierownicę rowerową?
Pozdr
Aha, jeszcze jedno. Jak telefon jest oklejony foliami SPG to może być problem z włożeniem w Griffin Survivor?
?
Napisano 25 stycznia 2013 - 11:42
8 dni bez żadnego pokrowca i folii, raz upadł mi na podłogę z wysokości ramion. Wygląda jak po wyjęciu z pudełkaRyzykant
Napisano 25 stycznia 2013 - 19:46
Napisano 26 stycznia 2013 - 00:08
Napisano 26 stycznia 2013 - 08:25
Do mnie doszedł bumper z tej aukcji dzisiaj i powiem, że rewelacyjne wykonanie i spasowanie do IP5.
Przesyłka błyskawiczna. Polecam jak najbardziej.
Spigen SGP Neo Hybrid EX SLIM BUMPER iPhone 5 FV (2919327134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napisano 26 stycznia 2013 - 16:35
Ja tez zakupilem na tej aukcji ale ok 5 dni po zakupie zaczely pojawiac sie przebarwienia tej wewnetrznej gumy(nie ramki). Dodam ze wybralem kolor bialy etui, a przebarwienia sa w kolorze ciemniejszym wiec paskudnie to wyglada:/ Chcialem oddac na gwarancje i wymienic ale sprzedawca powiedzial ze zmiany kosmetyczne nie podlegaja gwarancji :/
Ja jednak sadze ze nie jest mozliwe aby w tak krotkim czasie (doslownie 5 dni) spowodowac trwale przebarwienia i to tylko w 1 miejscu (bo w gornej czesci bumpera).
Co Wy o tym sadzicie? Walczyc dalej o swoje?
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych