Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7548 odpowiedzi w tym temacie

#2726 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 12 lipca 2012 - 09:00

Google nie boli sam szukałem i po chwili znalazłem.

#2727 pattom

pattom
  • 25 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 lipca 2012 - 12:59

Witam, Szukam etui na iPhona 4S. Etui ze skóry naturalnej, najlepiej w formie "kieszonki". Zależy mi aby telefon dość łatwo można było wyciągnąć przy jednoczesnym zabezpieczeniu przed wypadnięciem. Możecie coś polecić ? Wzornictwo klasyczne i eleganckie.

#2728 Bartek88k

Bartek88k
  • 241 postów

Napisano 15 lipca 2012 - 18:22

Case-Mate Pop Etui iPhone 4 4s Biały - Futerały - SIMSERWIS

Czy to etui będzie pasować do mojego iphona4s? Czytałem kiedyś tym, że nie wszystkie casy od ip4 pasują do ip4s z powodu inaczej rozmieszczonych przycisków w obu telefonach.

Kolejne pytanie, czy otwór na kamere i diode nie jest za mały? Flesh nie będzie się odbijać od niej?
Istnieje jakiś powszechnie znany i lepszy zamiennik tej obudowy? W cenie około 100zł.

#2729 cimilion

cimilion
  • 37 postów
  • SkądPyrlandia

Napisano 16 lipca 2012 - 10:18

Co do etui mogę zaproponować coś z kolekcji firmy PURO, posiadam dokładnie ten model: PURO Essential - Etui uniwersalne w realu wygląda dużo lepiej niż na stronie. Wykończenie rewelacja - bez żadnych wystających nitek itp. :) Rozmiar wręcz idealny (dopasowany), bez problemu wsadzisz i wyciągniesz ;) zakupiłem mój egzemplarz w Euro AGD za 45zł. Zainteresowany może do mnie podjechać i pomacać :D

#2730 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 lipca 2012 - 11:58

PURO You Move It Moves | Kategorie
Nie pasują przyciski w 4S od głośności. Wysłane do Puro z prośba o uznanie reklamacji.

#2731 cimilion

cimilion
  • 37 postów
  • SkądPyrlandia

Napisano 16 lipca 2012 - 17:43

na pewno nie będzie problemu z reklamacją :) w końcu mają w opisie: Kompatybilność: Apple iPhone 4/4S ;)

#2732 ugly

ugly
  • 210 postów
  • SkądKatowice

Napisano 16 lipca 2012 - 18:54

iPhone można też nosić w etui wraz z możliwością płatności zbliżeniowych ;) więcej TUTAJ

#2733 iRaaven

iRaaven
  • 3 postów

Napisano 17 lipca 2012 - 12:18

A ten switcheasy vulcan to jest pokrowiec sylikonowy ?

#2734 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 17 lipca 2012 - 21:06

Case-Mate Pop Etui iPhone 4 4s Biały - Futerały - SIMSERWIS

Czy to etui będzie pasować do mojego iphona4s? Czytałem kiedyś tym, że nie wszystkie casy od ip4 pasują do ip4s z powodu inaczej rozmieszczonych przycisków w obu telefonach.

Kolejne pytanie, czy otwór na kamere i diode nie jest za mały? Flesh nie będzie się odbijać od niej?
Istnieje jakiś powszechnie znany i lepszy zamiennik tej obudowy? W cenie około 100zł.

Chyba maja nie aktualne zdjęcia albo starocie w magazynie. Lepiej sprawdź na stronie CASE-MATE | Najciekawszy wybór etui do telefonów iPhone 4/4S, HTC, BlackBerry, Samsung GALAXY, LG, Motorola i Nokia | CASE-MATE bo tam te zdjęcia są inne a oni na bank maja aktualne foty

---------- Wpis dodano o 22:01 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:01 ----------

Witam!!
Panowie mam pytanie, jaki kolor SwitchEasy Vulcan (czarny czy przezroczysty) wybrać do 4s czarnego??
Z góry dzięki, pozdro!!!

Czarny

---------- Wpis dodano o 22:04 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:01 ----------

Witam,

Szukam etui na iPhona 4S. Etui ze skóry naturalnej, najlepiej w formie "kieszonki". Zależy mi aby telefon dość łatwo można było wyciągnąć przy jednoczesnym zabezpieczeniu przed wypadnięciem. Możecie coś polecić ? Wzornictwo klasyczne i eleganckie.

A może switchasey DUO PURO You Move It Moves | Kategorie

---------- Wpis dodano o 22:06 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:04 ----------

PURO You Move It Moves | Kategorie
Nie pasują przyciski w 4S od głośności. Wysłane do Puro z prośba o uznanie reklamacji.

Pewnie Chińczyk coś zamotal:) Wcześniej ktoś robił recenzje i pisał, ze idealnie

#2735 gdochu

gdochu
  • 16 postów

Napisano 19 lipca 2012 - 19:55

Kupiłem miesiąc temu SwitchEasy Vulcan (czarny) - generalnie spoko, ale jest kilka wkurzających rzeczy takich jak: zbiera się kurz w okolicach aparatu oraz na przedniej części ekranu przy krawędziach pokrowca. Osobiście pokrowiec mi się podoba i iPhone też w porządku w nim wygląda (lepiej bez, ale wiadome coś za coś). Podsumowując drugi raz nie kupiłbym pokrowca. P.S Jakie polecacie folie na przód oraz tył iPhone?

#2736 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 19 lipca 2012 - 20:20

A ten switcheasy vulcan to jest pokrowiec sylikonowy ?

Tak, Koszyk, to silikon pokryty dodatkowo polimerem.

#2737 savage

savage
  • 14 postów

Napisano 19 lipca 2012 - 22:16

Czy ktoś z Was posiada może coś takiego: [url=http://allegro.pl/etui-ultraslim-vintage-stilgut-do-iphone4-4s-skora-i2436017576.html?]Etui UltraSlim VINTAGE STILGUT do iPhone4 4S SKÓRA (2436017576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]? Jak się sprawuje, warto kupić? I najważniejsze, czy nie porysuje jabłuszka? ;)

Witam,

Szukam etui na iPhona 4S. Etui ze skóry naturalnej, najlepiej w formie "kieszonki". Zależy mi aby telefon dość łatwo można było wyciągnąć przy jednoczesnym zabezpieczeniu przed wypadnięciem. Możecie coś polecić ? Wzornictwo klasyczne i eleganckie.

Stilgut - bardzo dobra jakość wykonania. Tylna ścianka wzmocniona czymś w rodzaju twardego plastiku. Telefon umocowany bardzo solidnie. Wysokiej jakości skóra. Ja używam już ok 3 m-cy. Jestem zadowolony. A teraz dojdzie ipad również z ich etui.

#2738 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 lipca 2012 - 09:55

Co racja to racja, ale niektórzy muszą mieć 'idealny' telefon (syndrom pedanta) i dbają o niego. Druga sprawa, niech raz Ci telefon wypadnie na płytki (np. z kieszeni, raz na 10 lat starczy :D) bez pokrowca i uwierz mi, że nie ma co zbierać (bratu się ostatnio to przydarzyło, iPhone 4 - ogółem to kosz, przód, po głośnik i przycisk power).

#2739 kajtek88r

kajtek88r
  • 330 postów

Napisano 20 lipca 2012 - 10:03

Co racja to racja, ale niektórzy muszą mieć 'idealny' telefon (syndrom pedanta) i dbają o niego.
Druga sprawa, niech raz Ci telefon wypadnie na płytki (np. z kieszeni, raz na 10 lat starczy :D) bez pokrowca i uwierz mi, że nie ma co zbierać (bratu się ostatnio to przydarzyło, iPhone 4 - ogółem to kosz, przód, po głośnik i przycisk power).

Nie zawsze jest aż tak źle, natomiast faktycznie jak ktoś ma dziurawe ręce (jak ja) to bardzo uspokaja etui na telefonie. Już nie raz a to tel, zamiast upaść na łóżko odbił się od niego i spadł na podłogę na panele, a to na płytki wypadł z torby jak się szamotałam ubierając. No, ja jeszcze etui noszę, ponieważ szybko nudzi mi się wygląd telefonu, aktualnie mam ich z... 10.

#2740 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 20 lipca 2012 - 21:43

Kupiłem miesiąc temu SwitchEasy Vulcan (czarny) - generalnie spoko, ale jest kilka wkurzających rzeczy takich jak: zbiera się kurz w okolicach aparatu oraz na przedniej części ekranu przy krawędziach pokrowca. Osobiście pokrowiec mi się podoba i iPhone też w porządku w nim wygląda (lepiej bez, ale wiadome coś za coś). Podsumowując drugi raz nie kupiłbym pokrowca.

P.S Jakie polecacie folie na przód oraz tył iPhone?

WRAPSOL

---------- Wpis dodano o 22:43 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:38 ----------

WRAPSOL

Czy w etui czy bez trzeba czyscic co jakis czas. Kurz zawsze sie zbiera i wszedzie. Nie ma znaczenia jakiej marki jest etui czy inne akcesorium.

#2741 cortez79

cortez79
  • 276 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 lipca 2012 - 16:59

czy ktoś z Was miał do czynienia z taką tylną obudową? iPhone 4 4G 4S OBUDOWA PANEL METAL ALU TYŁ SREBRNY (2487937113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#2742 gigigi

gigigi
  • 16 postów

Napisano 22 lipca 2012 - 23:10

Lada dzien powinnam otrzymac przesylke z puro golf fluo.
Na zdjeciach prezentuje sie rewelacyjnie, zobaczymy jak w realu...:)
[url=http://icase.pl/etui-puro-golf-fluo-dla-iphone-44s-niebieski-p-404.html]Etui i futerały dla iPhone 4/4S - Etui PURO Golf Fluo dla iPhone 4/4S - Puro[/url]

#2743 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 23 lipca 2012 - 00:52

Ja plecam SPECK CandyShell - galeria

#2744 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 23 lipca 2012 - 20:36

Ja plecam SPECK CandyShell - galeria

Niezle
To chyba jest cos podobnego
Speck CandyShell Flip - Etui iPhone 4 (bialy) | doApple.pl - centrum akcesoriów do Apple

---------- Wpis dodano o 21:36 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:35 ----------

Lada dzien powinnam otrzymac przesylke z puro golf fluo.
Na zdjeciach prezentuje sie rewelacyjnie, zobaczymy jak w realu...:)
Etui i futerały dla iPhone 4/4S - Etui PURO Golf Fluo dla iPhone 4/4S - Puro

Czekam na info jak dotrze

#2745 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 23 lipca 2012 - 21:15

Niezle
To chyba jest cos podobnego

Podobna, a dokładnie ta która jest u mnie na zdjęciu znajduje się tutaj - Etui CandyShell firmy Speck na telefon iPhone 4S - Apple Store (Polska)

#2746 Szymon95snk

Szymon95snk
  • 10 postów

Napisano 28 lipca 2012 - 12:20

Polecicie jakieś etui do Ipoda 4g które chroniło by przednią część ipoda?

#2747 Eragon pl

Eragon pl
  • 16 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 12:57

Witajcie ! Jutro będę mieć swego iP 4s. I oczywiście mam problem.... w co by go ubrać ;) Od dłuższego czasu myślę nad obudową GelaSkins( ładne ! Ale coś zdjęcia z aparatu wychodzą lekko... nie takie? ). Oczywiście nie kupuję obudowy tylko dla wyglądu , a głównie żeby chronić tył. Drogie trochę... macie lepszą propozycję? Poza tym - przód. Folia... czytam że Wrapsol polecacie. Idzie to kupić tanio na Alle*** ? Lub może zestaw obudowa+folia (zapewne taniej niż kupno oddzielnych produktów) ? Chcę kupić coś dobrego... tanio :D Byle tylko wzmocnić go przed pęknięciami... i ryskami na ekranie - na iPadzie nie mam rys, ale wolę się nie przekonywać czy takie powstaną;p Stąd konieczność zabezpieczeń. Proszę o pomoc ;) Ps. Oczywiście z iP nie chę robić czołgu. Byle wytrzymał upadek z 1,5m... i był poręczny... oraz obudowa nie odstraszała ;) Ps2. Znalazłem coś takiego " Speck Candy Shell ". Da sie to obsłużyć w iP4s? Wygląda praktycznie. Ale i tanie jest.... Czy jest jeszcze lepsza obudowa? :D

#2748 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 15:15

Witajcie !

Jutro będę mieć swego iP 4s. I oczywiście mam problem.... w co by go ubrać ;)
Od dłuższego czasu myślę nad obudową GelaSkins( ładne ! Ale coś zdjęcia z aparatu wychodzą lekko... nie takie? ).
Oczywiście nie kupuję obudowy tylko dla wyglądu , a głównie żeby chronić tył. Drogie trochę... macie lepszą propozycję?

Poza tym - przód. Folia... czytam że Wrapsol polecacie. Idzie to kupić tanio na Alle*** ? Lub może zestaw obudowa+folia (zapewne taniej niż kupno oddzielnych produktów) ?
Chcę kupić coś dobrego... tanio :D Byle tylko wzmocnić go przed pęknięciami... i ryskami na ekranie - na iPadzie nie mam rys, ale wolę się nie przekonywać czy takie powstaną;p Stąd konieczność zabezpieczeń. Proszę o pomoc ;)

Ps. Oczywiście z iP nie chę robić czołgu. Byle wytrzymał upadek z 1,5m... i był poręczny... oraz obudowa nie odstraszała ;)

Ps2. Znalazłem coś takiego " Speck Candy Shell ". Da sie to obsłużyć w iP4s? Wygląda praktycznie. Ale i tanie jest.... Czy jest jeszcze lepsza obudowa? :D

Speck to fajne akcesoria ale niestety drogie. Jesli chodzi o marke Wrapsl to najlepszy jest zestaw folii na caly iPhone, przod, tyl i boki

#2749 tomson93

tomson93
  • 341 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 lipca 2012 - 16:13

Ja już miałem sporo pokrowców na Iphony - lecz te wszystkie pokrowce są o d*** potłuc , jak dla mnie jedynym i najlepszym rozwiązaniem jest opcja folia tył + przód . Nie chroni to co prawda ramki , ale nie szpeci Iphona i już na kilku Iphonach 4 jakie miałem sprawdzały się folie idealnie . Teraz też na 4S zamówiłem sobie folie tył + przód i to moim zdaniem wystarcza .

Jeśli chodzi o folie to ja już kilka razy brałem i mogę polecić folie tej firmy : Folia Best Guard=Brando Apple iPhone 4 + TYŁ 4G 4S (2517524480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#2750 Eragon pl

Eragon pl
  • 16 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 17:05

Ja już miałem sporo pokrowców na Iphony - lecz te wszystkie pokrowce są o d*** potłuc , jak dla mnie jedynym i najlepszym rozwiązaniem jest opcja folia tył + przód . Nie chroni to co prawda ramki , ale nie szpeci Iphona i już na kilku Iphonach 4 jakie miałem sprawdzały się folie idealnie . Teraz też na 4S zamówiłem sobie folie tył + przód i to moim zdaniem wystarcza .

Jeśli chodzi o folie to ja już kilka razy brałem i mogę polecić folie tej firmy : [url=http://allegro.pl/folia-best-guard-brando-apple-iphone-4-tyl-4g-4s-i2517524480.html]Folia Best Guard=Brando Apple iPhone 4 + TYŁ 4G 4S (2517524480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]

Mam nadzieję że nie wymieniałeś tych iP z powodu pęknięć? ;p
Folia... no na tył to mnie nie przekonuje. Coś takiego może ochronić iP?

Poza tym Speck na Allegro chodzi już od 50 zł... czy to drogo? Patrząc na ponad 100zł za "ładne" GelaSkins ?
Nie sądzę ;p

Użytkownicy przeglądający ten temat: 10

0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych